ΨΕΚΟΝΗΜΑ
Re: ΨΕΚΟΝΗΜΑ
Η λέπρα του Γιεζή στα μούτρα σας, ΓΤΧΣ, ήμαρτον παναγία μου, ♪ΠΡΟCΧΩΜΕΕΕΝ♫
Με περισσή χριστιανική αγάπη πάντα.
Με περισσή χριστιανική αγάπη πάντα.
Κρίμα που δεν γράφουν εδώ μέσα. Να εμπλουτίσουμε την ήδη ξεχαρβαλωμένη χασισοφυτεία που κόβουν τα φύλλα, άσχετοι άπειροι. Εδώ μιλάμε οτι ο μπάφος είναι περασμένος στο DNA.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κανόνισε μαρή να σού τραβήξει κάναν αφορισμό ο πάτερ και να βρεθείς αδιάλυτη και τυμπανιαία.

Τώρα θα σου'λεγα τι θα μου κάνει ο πάτερ, αλλά σήμερις μου βγαινει το ευγενικό μου.

Όλα τ' άλλα εντάξει, είναι προδήλως προφανή -κάποια ζώα δεν πιστεύουνε, κάποτε θα πιστέψουν και τα ζώα- αλλά τολμώ να πω ότι δεν διακρίνω το φαλλικό σχήμα του καπέλου του σατανικού γουίνι, ούτε το παραμύθι στην πινακίδα του εωσφορικού γάιδαρου. Επίσης, ποιο παιδί στ' αριστερά, που θα αδενοχρωματοκαταβροχθίσουν οι σατανιασμένοι; Εγώ ένα γουρουνάκι βλέπω.
Φοβάμαι ότι πάλι είναι είναι κινεζιά το αλουμινοκαπέλο που παρήγγειλα διαδικτυακά και δεν βλέπω καθαρά τα πράγματα.

Φοβάμαι ότι πάλι είναι είναι κινεζιά το αλουμινοκαπέλο που παρήγγειλα διαδικτυακά και δεν βλέπω καθαρά τα πράγματα.

Τιμής ένεκεν για το σπουδαίο τούτο νήμα, που δεν μας έχει μείνει νεφρό απ'τα γελια, θα συνεισφέρω με το παρακάτω άζμα.
Μιλάμε για ντάγκλα σοβαρή οι εκάστοτε πυροβολημένοι.
Μιλάμε για ντάγκλα σοβαρή οι εκάστοτε πυροβολημένοι.

Λιγάκι παλιό (24/2) αλλά διαμάντι.
28 λεπτά βεριτάμπλ, μασίφ, ατόφιας, 24 καρατίων ελληνοκυπριακής ψεκοσυμμαχίας.
28 λεπτά βεριτάμπλ, μασίφ, ατόφιας, 24 καρατίων ελληνοκυπριακής ψεκοσυμμαχίας.
"Η τίγρη κάνει αιγυπτιακό συμβολισμό"Ναύτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:22Όλα τ' άλλα εντάξει, είναι προδήλως προφανή -κάποια ζώα δεν πιστεύουνε, κάποτε θα πιστέψουν και τα ζώα- αλλά τολμώ να πω ότι δεν διακρίνω το φαλλικό σχήμα του καπέλου του σατανικού γουίνι, ούτε το παραμύθι στην πινακίδα του εωσφορικού γάιδαρου. Επίσης, ποιο παιδί στ' αριστερά, που θα αδενοχρωματοκαταβροχθίσουν οι σατανιασμένοι; Εγώ ένα γουρουνάκι βλέπω.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τιγρογχαμών!AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 11:41"Η τίγρη κάνει αιγυπτιακό συμβολισμό"Ναύτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:22Όλα τ' άλλα εντάξει, είναι προδήλως προφανή -κάποια ζώα δεν πιστεύουνε, κάποτε θα πιστέψουν και τα ζώα- αλλά τολμώ να πω ότι δεν διακρίνω το φαλλικό σχήμα του καπέλου του σατανικού γουίνι, ούτε το παραμύθι στην πινακίδα του εωσφορικού γάιδαρου. Επίσης, ποιο παιδί στ' αριστερά, που θα αδενοχρωματοκαταβροχθίσουν οι σατανιασμένοι; Εγώ ένα γουρουνάκι βλέπω.

Εν τω μεταξύ, αν νομίζετε ότι μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τίποτα γραφικούς και άκακους ψιλοχοντροβλαμμένους, γελιέστε.
Χανιά: Άνδρας σε αμόκ απείλησε ψάλτη με σκερπάνι και επιτέθηκε με ύβρεις σε παπά και παπαδιά, γιατί του είχαν κάνει...μάγιαSpoilerShowΈνα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή σε χωριό στην Κίσαμο Χανίων, με έναν 49χρονο σε παράκρουση να κυνηγάει έναν ψάλτη απειλώντας τον με σκεπάρνι, να εξαπολύει απειλές σε παπαδιά και ιερέα γιατί του είχαν κάνει...μάγια.
Οπως αναφέρει το Kriti360 o συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έχει δείξει απειλητική συμπεριφορά προς τον ιερέα και το περιβάλλον του εδώ και καιρό, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο την Κυριακή.
Το περιστατικό ξεκίνησε με τον 49χρονο να πετυχαίνει στον δρόμο τον ψάλτη που οδηγούσε το αυτοκίνητό του και να του κλείνει τον δρόμο με μια σκάλα για να τον σταματήσει. Όταν εκείνος βγήκε από το όχημα για να ρωτήσει τι συμβαίνει, ο 49χρονος φέρεται να του όρμησε απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει και κραδαίνοντας ένα σκεπάρνι άρχισε να τον κυνηγάει γύρω από το αυτοκίνητο.
Ο ψάλτης πρόλαβε να μπει μέσα στο όχημα και να διαφύγει, αλλά το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί.
Ο 49χρονος στη συνέχεια φέρεται να πήγε στο σπίτι του ιερέα και άρχισε να βρίζει και να μουντζώνει την παπαδιά που ήταν στην αυλή, σε κατάσταση παράκρουσης.
Στη συνέχεια απομακρύνθηκε, αλλά ο ιερέας λίγο αργότερα πήγε να τον βρει για να ζητήσει τον λόγο για όσα προηγήθηκαν. Ακολούθησε νέος διαπληκτισμός και κάποια στιγμή ο ιερέας είδε ότι ο 49χρονος έφερε στη ζώνη του ένα πιστόλι και ειδοποίησε την αστυνομία.
Αστυνομικοί από το ΑΤ Κισάμου μετέβησαν στο χωριό και συνέλαβαν τον 49χρονο, ενώ το όπλο αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικο.
Κερασάκι στην τούρτα το ότι ο άνδρας φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως το πρόβλημά του με τον ιερέα, την παπαδιά και τον ψάλτη πηγάζει από το ότι όλοι αυτοί του είχαν κάνει… μάγια για να τον βλάψουν.
Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή και θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Χανίων.
Και λίγο λαδάκι απ' το καντήλι, θα προσέθετα εγώ.

Η Αμέρικα κατρακυλά ολοσούμπιτη σε idiocracy
Δεν είναι έτσι, έχεις παρεξηγήσει.
Οσονούπω θα προσεδαφιστεί ο αστροστόλος των Ολύμπιων με τον αρχηγέτη Μέγα Αλέξανδρο, τον (αληθινό) Δονάλτιο Τραμβ (τούτος πού 'χουμε εδώ είναι ολόγραμμα), τον JFK, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Έλβις Πρίσλεϊ και τους λοιπούς Μαχητές του Φωτός, οι οποίοι φέρνουν μαζί τους, δώρο στην ανθρωπότητα, τα περιβόητα medbeds (ως γνωστόν τεχνολογία των Καβείρων), τα οποία όχι μόνον θα θεραπεύουν πάσαν νόσον και αναπηρία (δυστυχώς όχι πνευματική), αλλά θα ανασταίνουν και νεκρούς (αν δεν έχουν προλάβει να μυρίσουν).
ΕΡΡΩCΘΕ
Οσονούπω θα προσεδαφιστεί ο αστροστόλος των Ολύμπιων με τον αρχηγέτη Μέγα Αλέξανδρο, τον (αληθινό) Δονάλτιο Τραμβ (τούτος πού 'χουμε εδώ είναι ολόγραμμα), τον JFK, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Έλβις Πρίσλεϊ και τους λοιπούς Μαχητές του Φωτός, οι οποίοι φέρνουν μαζί τους, δώρο στην ανθρωπότητα, τα περιβόητα medbeds (ως γνωστόν τεχνολογία των Καβείρων), τα οποία όχι μόνον θα θεραπεύουν πάσαν νόσον και αναπηρία (δυστυχώς όχι πνευματική), αλλά θα ανασταίνουν και νεκρούς (αν δεν έχουν προλάβει να μυρίσουν).
ΕΡΡΩCΘΕ
Μόνο επιστημονικές απαντήσεις γίνονται δεκτές.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψεκόνημα (ή και όχι) : Californication lyrics
από Otto Weininger » 31 Μάιος 2024, 09:57 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 2 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
31 Μάιος 2024, 12:02
-