Η Νελλη η Ιουλια και η Αλικη κανουν καλυτερο sex με ΣιΜπιΝτi.Εσυ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Η Νελλη η Ιουλια και η Αλικη κανουν καλυτερο sex με ΣιΜπιΝτi.Εσυ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 30 Ιούλ 2019, 16:28

Κρατάμε απ' αυτό το νήμα οτι οι Αριστεροί, από πασοκ (ΣΕ) και κείθε, χρειάζονται βοηθήματα για να τους σηκωθεί...

:003:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Ιούλ 2019, 16:29

Γαμάμε πολύ και ρέψαμε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 30 Ιούλ 2019, 16:32

Χτες το βραδυ, ακουσα τυχαια μια συζητηση και εμαθα οτι το αλβανικο κανει 2 ευρω το γραμμαριο, και το ελληνικο 4.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 30 Ιούλ 2019, 16:38

Otto Weininger έγραψε:
29 Ιούλ 2019, 20:12
Που να δείτε με την κόκα τι σεξ θα κάνετε.

Μαλακισμενες.
Το καλυτερο ειναι ενα αλλο ναρκωτικο, αμφεταμινες νομιζω; Γραφουν οι πρωην χρηστες του οτι αυτο που δεν μπορουν να ξεχασουν ειναι το ποσο καλο ηταν το σεξ με αυτο.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιούλ 2019, 16:46

SpoilerShow
vantono έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 00:17
Dwarven Blacksmith έγραψε:
29 Ιούλ 2019, 20:13
vantono έγραψε:
29 Ιούλ 2019, 20:04
Για τις γυναίκες, όλα αυτά? Για τον άντρα πάντως, όλο σε κάτι έρευνες που λένε οτι ειναι φουλ αντικούκου, πέφτω. Εκτός από τη Νέλη,Αλίκη και Ιουλία, θα ειχε πολύ ενδιαφέρον να μας εξιστορούσαν και τις αντίστοιχες εμπειρίες τους ο Βαγγέλας, ο Μητσάρας και ο Αντρίκος.
Που είναι ρε συ;

Γενικά οι έρευνες στο CBD είναι σπάνιες λόγω της απαγόρευσης που υπήρχε μέχρι τώρα (όχι στην Ελλάδα, εκεί που γίνονται οι έρευνες).
Έτσι φτάσαμε να βασιζόμαστε στη Νέλλη και το Βαγγέλη.

Πάντως λογικά αφού βοηθάει με το άγχος βοηθάει και με τα σεξουαλικά προβλήματα λόγω άγχους (όταν ένας νέος δεν έχει στύση συνήθως αυτός είναι ο λόγος).
Σχετικό είναι αυτό, νάνε. Μεταξύ ελεγχόμενης χρήσης και κατάχρησης βρίσκεται η σημαντική διαφορά,υποθέτω. Και το αλκοόλ βοηθάει με το άγχος (σε χαλαρώνει, σε κανει να ξεχνάς -εστω και παροδικά- τα προβλήματά σου κτλ) και αμα πιεις ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί πχ, με τα φλαβονοειδή, τις ρεσβερατρόλες και τις μικροποσότητες κατεχινών που περιέχει, πολύ πιθανόν να σε καρδαμώσει, να σε ντουρέψει σωστά και όμορφα, αν όμως πιεις ένα μπουκαλάκι κόκκινο κρασί, το πιθανότερο να μη σου σηκώνεται ούτε με γερανό.
Άλλωστε απ' όσο ξέρω η νταφού, τα σιμπιντιά κτλ, έχουν κυρίως χαλαρωτική επίδραση, όχι διεγερτική, είναι ψυχοτροπικά(?)*. Παρόμοια επίδραση με το αλκοόλ, θαρρώ. Και για να λειτουργήσεις σωστα για σεξ συγκεκριμένα, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ακριβώς αυτο.

*έτσι λέγονται? Ρωτάω σοβαρά γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου από φούντα και σιμπιντί και ντιβιντί και thc και hsbc. Είμαι η ντροπή της απλυταριστεράς πάνω σ αυτό τον τομέα. :003:

Όσο για τις "έρευνΕΣ" που ξέρασα απο την κεφάλα μου, θυμήθηκα τελικά πως ήταν "έρευνα",αλλά απο σάιτ αμφιβόλου ποιότητας, σε συνδυασμό με ένα τρου στόρι. Μου την έστειλε μια φιλη και παλιά μου συμμαθήτρια, πριν καμιά δεκαετία+, η οποία τα είχε μπλέξει τότε με εναν τύπο που ειχε απεξαρτηθεί πρόσφατα από νταφού, αλλά την ξεκίνησε ξανα λίγο καιρό μετά, όσο ήταν σε σχέση με τη φίλη μου. Με το που την ξεκίνησε, η ίδια μου εκμυστηρεύτηκε ότι άρχισαν να συναντούν τρομερά προβλήματα πάνω στο σεξ, που διήρκησαν παρα πολλούς μήνες, με αυτόν να αρνείται να το κόψει και να επιμένει ότι δεν ειναι απ'αυτο, με την ίδια να κάνει γαιδουρινή υπομονή ώσπου δεν άντεξε και τον έστειλε (#έθνι κράξε όσο θες). Ε αυτή η τύπισσα εκεινη την περίοδο, μου ειχε στείλει ένα λινκ-σάιτ σχετικά με μια "έρευνα", που φυσικα και δεν εχω κανει σέηβ απο τότε (και δεν θυμάμαι ακριβώς τί και πώς το έγραφε) η οποια εξηγούσε οτι η νταφού οδηγεί σε μειωμένη λίμπιντο στον αντρα.
Είναι γεγονός ότι
:Show
τα καλύτερα μαμπέτια παντού κ πάντα τα καλλιεργούν-καταναλώνουν οι μη αριστεροί - κανονικοί άνθρωποι - σοβαροί επαγγελματίες/επιστήμονες/καλλιτέχνες, στην Ελλάδα είναι (συνήθως) ελληνική, οι αριστεράντζες πάντα με αλβανικά - αροξόλ - μπενζίνες την βγάζανε εξ ου..
Όσοι ξέρουν ξέρουν.
Beria "ας μας πει την γνώμη του κι ο φίλος σου" με είπε να σε πω ένας φίλος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιούλ 2019, 16:48

Χελώνε, βρες να δοκιμάσεις να δεις τι κράζεις τόσα χρόνια και έλα να τα ξαναπούμε.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιούλ 2019, 16:51

Ορέστης 35 έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:38
Otto Weininger έγραψε:

Μαλακισμενες.
Το καλυτερο ειναι ενα αλλο ναρκωτικο, αμφεταμινες νομιζω; Γραφουν οι πρωην χρηστες του οτι αυτο που δεν μπορουν να ξεχασουν ειναι το ποσο καλο ηταν το σεξ με αυτο.
Ναι, με αμφεταμίνες όντως άνετα νομίζεις ότι νομίζεις ότι έκανες σεξ, εννοώ καλό σεξ.
:wink

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιούλ 2019, 16:55

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:29
Γαμάμε πολύ και ρέψαμε
Το ίδιο νιμού είναι αρρώστια φίλε μου, αρρώστια, μέχρι κ ο Αλλάχ ευλόγησε την ποικιλία, σκέψου ότι κι ο πίκος ακριβώς το ίδιο κάνει εδώ και τόσα χρόνια με τον έρωτα του από το λύκειο! πως σε φαίνεται ο πίκος; νορμάλ;
Μόνο αυτό σε λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 30 Ιούλ 2019, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 30 Ιούλ 2019, 16:58

sys3x έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:51
Ορέστης 35 έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:38
Otto Weininger έγραψε:

Μαλακισμενες.
Ναι, με αμφεταμίνες όντως άνετα νομίζεις ότι νομίζεις ότι έκανες σεξ, εννοώ καλό σεξ.
:wink
:003:

υγ. Α, ο φίλος μου μου είπε να σου πω ότι πίνει ό,τι βρίσκει, αλλά σεξ δεν κάνει. Πρέπει να βρει και γυναίκα, για να το δοκιμάσει. Μου είπε να σου πω
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 30 Ιούλ 2019, 17:07

Που να καπνισετε και 25% ΤHC...
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιούλ 2019, 17:07

Ο φίλος μου λέει ευχαριστώ αλλά κάνει ακριβώς το αντίστροφο, δλδ άμα βρίσκει γαμάει, με τα άλλα έχει γίνει πολύ επιλεκτικός με τα χρόνια, με είπε να του πεις.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιούλ 2019, 17:11

Pedro έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 17:07
Που να καπνισετε και 25% ΤHC...
Κψμ είναι αυτά, το μυστικό είναι στην καλή ισορροπία τχσ σμν, τα ελληνικά είναι από την φύση τους ισορροπημένα τα περισσότερα, αλλά εσύ αριστεράντζα δεν είσαι; που να ξέρεις.
Που να ξέρεις ότι εκεί στις Ολλαντίες Γερμανίες κτλ πηδάνε (αυτοί που ξέρουν) όταν παίξει ελληνικό.

.

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 30 Ιούλ 2019, 17:13

To καλύτερο σεξ γίνεται μέχρι τα 35. Από εκεί και μετά αρχίζει ο κατήφορος και ότι και να πιεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Με φούντα μπορεί να κάνεις καλύτερο σεξ όταν είσαι 25, άλλα αν πιάνεις τα 50 όχι μόνο δεν θα σηκώνεται το εργαλείο άλλα θα βαριέσαι να ασχοληθείς καν.

Έχει προσέξει κανένας γνώστης ότι η cbd κάνναβη που είναι νόμιμη, δηλ δεν έχει κρυφά χωράφια ούτε θερμοκήπια σε παραλλαγή, ούτε λαθρεμπορία,ούτε τον φόβο της αστυνομίας, της λείπει και το thc, είναι ακριβότερη απ την παράνομη;
Θεωρώ ότι πάνε να το κάνουνε μόδα, βρήκαν νέο προϊόν για να αρμέγουν τους καταναλωτές. Εχει προηγηθεί και η περίοδος που το 90% των χιπ χοπ που ακούνε τα 14χρονα μιλάγανε για ναρκωτικά, ενώ στα βίντεο κλιπ φεύγαν σακούλες με φούντα στον αέρα, ενίοτε και μες σε σχολεία. Έχει γίνει ήδη δηλαδή η προεργασία για την δημιουργία πελατολογίου.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 30 Ιούλ 2019, 17:21

Otto Weininger έγραψε:

Μαλακισμενες.
Η κόκα είναι λιγότερο επικίνδυνη από αυτές τις μαλακιες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 30 Ιούλ 2019, 17:25

stargazer έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 17:13
βρήκαν νέο προϊόν για να αρμέγουν τους καταναλωτές. Εχει προηγηθεί και η περίοδος που το 90% των χιπ χοπ που ακούνε τα 14χρονα μιλάγανε για ναρκωτικά, ενώ στα βίντεο κλιπ φεύγαν σακούλες με φούντα στον αέρα, ενίοτε και μες σε σχολεία. Έχει γίνει ήδη δηλαδή η προεργασία για την δημιουργία πελατολογίου.
Καλή παρατήρηση
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών