Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε
Re: Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε
Μη σκας. Σημασία έχει ότι την κάνατε να περάσει καλά. Θα περάσει η μέρα και θα τα δεις πιο ψύχραιμα. Κάπου μπορεί να τον δικαιολογήσεις κι αυτόν γιατί θα έχει και τις σκοτούρες του. όσο για τον εγωισμό, κι αυτόν ανάγκη τον έχει για να κρατηθεί. Όχι όμως ότι είναι λιγότερο μαλάκας από αυτό που σου εμπνέει Βρίθει ο κλάδος. Κράτα τη γνώμη σου, αλλά τοποθετήσου πιο χαλαρά συναισθηματικά
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Η αδερφή της είναι ρε συ. Και της φέρετε απαράδεχτα. Δεν πήγε καν επίσκεψη στο σπίτι της που έχει να δει καιρό τους δικούς της, εξαιτίας της. Και να μην θες, επηρεάζεσαι. Αν δεν είσαι από πέτρα βέβαια και αν αγαπάς την οικογένειά σου.Pedro έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:22Και γιατι δεν σκεπτεται την υγεια της και ασχολειται με τον κολλημενο/η; Α;- Casper - έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:11Σήμερα έχω εκνευριστεί (και στεναχωρηθεί) πολύ και θέλω να εκφραστώ.
Ξέρεις πως η αδερφή σου έχει ένα συγκεκριμένο -σοβαρό- πρόβλημα υγείας και πως αν στεναχωρηθεί χειροτερεύει και υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι πολύ πιο σοβαρό. Και είσαι γιατρός γαμώτο. Το γνωρίζεις. Είναι αδερφή σου, πες χέστηκες, αλλά έχεις και τις γνώσεις και έδωσες και έναν όρκο, και στο τέλος γίνεσαι ΕΣΥ η αιτία; Για έναν εγωισμό και μια ζήλια δεν βάζεις τίποτα στην άκρη για το καλό ενός τόσο δικού σου ανθρώπου; Γαμώτο δηλαδή. Δεν μπορώ να καταλάβω. Και επειδή δεν ήθελα να μπλεχτώ σε οικογενειακά, δεν μπορούσα να σχολιάσω πολλά αλλά μέσα μου καιγόμουν. Ειδικά όταν την έβλεπα να στεναχωριέται. Τουλάχιστον μαζί μας πέρασε καλά.
Το έχω κάνει ήδη (και χαίρομαι κιόλας όταν σε αυτά τα θέματα συμφωνώ με τον μπαμπά μουΧαοτικός έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:27Μη σκας. Σημασία έχει ότι την κάνατε να περάσει καλά. Θα περάσει η μέρα και θα τα δεις πιο ψύχραιμα. Κάπου μπορεί να τον δικαιολογήσεις κι αυτόν γιατί θα έχει και τις σκοτούρες του. όσο για τον εγωισμό, κι αυτόν ανάγκη τον έχει για να κρατηθεί. Όχι όμως ότι είναι λιγότερο μαλάκας από αυτό που σου εμπνέει Βρίθει ο κλάδος. Κράτα τη γνώμη σου, αλλά τοποθετήσου πιο χαλαρά συναισθηματικά

ολα καλα θα πανε. Να της σταθειτε εσεις αφου δεν βλεπω να γινεται εκ μερους της αδερφης της.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Ένα ένα ρε συ. Η τελευταία πρόταση μου αρέσει και είναι στο πνεύμα όπως το άνοιξα (όχι για το περιεχόμενο, αλλά επειδή έχει δεύτερο πρόσωπο απόκρισης και το κάνει πιο ζωντανό.)Ίφιδα έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 23:27Μου τη σπάνε οι τύπισσες που αγοράζουν άκριτα ότι τους επιτάσσει η μόδα, ασχέτως αν είναι ωραίο, αν τους πάει κλπ απλά γιατί είναι της μόδας
Μου τη σπάνε οι μανάδες που δεν βλέπουν τίποτα δύσκολο στο να μεγαλώνεις ένα παιδί και υποκρίνονται πως είναι τέλειες όπως και τα παιδιά τους βέβαια. Συνήθως έχουν ένα στρατό για βοήθεια και κανένα ουσιαστικό πρόβλημα στη ζωή τους.
Μου τη σπάνε οι πατεράδες που ξύνουν τα παπαρια τους όλη μέρα, που δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους και πιστεύουν πως το να δουλεύουν είναι η μόνη τους υποχρέωση
Μου τη σπάει ο σάπιος που πετάει το σκουπίδι του κάτω σα να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο
Μου τη σπάει ο ζαμπλουτος, η ζαμπλουτη που δεν έζησε ούτε μια δυσκολία στη ζωή του που του πληρωσανε τις σπουδές οι γονείς, το αυτοκίνητο οι γονείς, το σπίτι οι γονείς, δουλεύει στην επιχείρηση των γονιών και νομίζει ο γελοίος γελοία πως τα κατάφερε μόνος μόνη. Αυτό είναι το εξοργιστικό της υπόθεσης. Το να είσαι προνομιούχος δεν είναι κακό, ίσα ίσα. Το να πιστεύεις ότι τα κατάφερες μόνος όμως είναι γελοιότητα. Νιώσε ευγνώμων ρε μαλακά, βούλωσέ το και πες ευχαριστω
Από περιεχόμενο πιο πολύ με απασχολεί και μένα το θεμάτων μπαμπάδων και των μανάδων. Δεν ξέρω αν έχεις αγόρι. Πρόσεχε όμως. Το ότι νομίζουν ότι φτάνει που δουλεύουν και κουράζονται είναι απλά ικανότητα σκέψης και ενσυναίσθησης. Τους είναι καταστραμμένη ή ευνουχισμένη καλύτερα. Θα βάλω ένα βίντεο που σατιρίζει αυτήν κατάσταση. Ο κόσμος γελάει. Όμως μιλάμε για ΑΝΑΠΗΡΙΑ του τύπου που περιγράφεται. Την οποία διατηρούν και εδραιώνουν οι μανάδες και οι σύζυγοι γυναίκες.Άμα δεν πας κόντρα σε αυτό το κατεστημένο το πρόβλημα θα συνεχίσει. Το κατεστημένο δεν έχει να κάνει με την πολιτεία και την κοινωνία αλλά με την ψυχολογία, το μέσα σου.
Σπάσε ταμπού και μίλα για όλα στο παιδί σου (΄Οχι εσύ. Γενικά απευθύνομαι ).
(Θυμάμαι το λάικ που μου έκανες όταν απάντησα σε μια ερώτηση κάποιου, στο άλλο φόρουμ. "Απορώ να υπάρχει άνθρωπος που χρειάζεται να ξυπνήσει πριν τις 10:00 το πρωί της Κυριακής". Κι είχα πει "Οι μανάδες όλου του κόσμου". Ο τύπος που το είπε θα ήταν νέος με τη γνωστή αυτιστική σκέψη - να μη θεωρείς ότι υπάρχουν κι άλλα βιώματα πέρα από τα δικά σου επειδή δεν τα αντιλαμβάνεσαι)
Το βίντεο
Α γυναίκα είπες ήτανε;- Casper - έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:32Το έχω κάνει ήδη (και χαίρομαι κιόλας όταν σε αυτά τα θέματα συμφωνώ με τον μπαμπά μουΧαοτικός έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:27Μη σκας. Σημασία έχει ότι την κάνατε να περάσει καλά. Θα περάσει η μέρα και θα τα δεις πιο ψύχραιμα. Κάπου μπορεί να τον δικαιολογήσεις κι αυτόν γιατί θα έχει και τις σκοτούρες του. όσο για τον εγωισμό, κι αυτόν ανάγκη τον έχει για να κρατηθεί. Όχι όμως ότι είναι λιγότερο μαλάκας από αυτό που σου εμπνέει Βρίθει ο κλάδος. Κράτα τη γνώμη σου, αλλά τοποθετήσου πιο χαλαρά συναισθηματικά). Αναλύσαμε (όχι με εκείνη μπροστά) τους λόγους που φέρεται έτσι. Αλλά όχι ρε φίλε. Τίποτα δεν είναι πιο πάνω από την υγεία ενός δικού σου ανθρώπου. Μπροστά της όμως δεν είπαμε πολλά.
Ρε παιδια τι συζηταμε; Αν δεν ασχοληθει - προτιστως- η μανα με το παιδι,ποιος διαολο θα ασχοληθει;
Αυτο ,τωρα,εμενα μου την σπαει. Δλδ κατι που πρεπει να γινεται με αγαπη γιατι να το βαζουμε στην ζυγαρια και να λεμε,τοσα κανει η γυναικα και τοσα ο αντρας;
Αντε τωρα.
Αυτο ,τωρα,εμενα μου την σπαει. Δλδ κατι που πρεπει να γινεται με αγαπη γιατι να το βαζουμε στην ζυγαρια και να λεμε,τοσα κανει η γυναικα και τοσα ο αντρας;
Αντε τωρα.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Μέγα λάθος. Κάργα στερεότυπο.Pedro έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:54Ρε παιδια τι συζηταμε; Αν δεν ασχοληθει - προτιστως- η μανα με το παιδι,ποιος διαολο θα ασχοληθει;
Αντε τωρα.
Τι λερεμεγαλε; Εμεις θα τα βυζαξοομε ωρε; Τι λες; Εννοεται προτιστως οι γυναικες.Χαοτικός έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:58Μέγα λάθος. Κάργα στερεότυπο.Pedro έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:54Ρε παιδια τι συζηταμε; Αν δεν ασχοληθει - προτιστως- η μανα με το παιδι,ποιος διαολο θα ασχοληθει;
Αντε τωρα.
Έτσι σε βολεύει να το σκέφτεσαι; Μόνο ο θηλασμός είναι; Πάρε λοιπόν ότι είναι εκατομμύρια τα μωρά που δεν πίνουν μητρικό γάλα. Αλλά πες και το δεύτερο. Πόσες πιστεύεις ότι είναι οι δουλειές που χρειάζονται στο σπίτι για ένα μωρό;Pedro έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:59Τι λερεμεγαλε; Εμεις θα τα βυζαξοομε ωρε; Τι λες; Εννοεται προτιστως οι γυναικες.Χαοτικός έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:58Μέγα λάθος. Κάργα στερεότυπο.Pedro έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:54Ρε παιδια τι συζηταμε; Αν δεν ασχοληθει - προτιστως- η μανα με το παιδι,ποιος διαολο θα ασχοληθει;
Αντε τωρα.
Ρετυπε. Δεν λεω να μην ασχοληθει ο αντρας,αλλωστε για αυτο εγραψα προτιστως. Αλλα αλιμονο ρε πστη μου να γκρινιαζουμε για την φροντιδα του παιδιου μας. Εμενα πχ δεν μαρεσει να ξεσκατιζω,αλλα αμα χρειαστειθα το κανω,οπως επισης προτιμω να το πηγαινοφερνω πχ σχολειο,αθλημα κλπ κλπ παρα πχ να σιδερωνω τα ρουχα του.
Γιατι δλδ να ειναι ανγκαστικα «κακο» και να αισθανονται οι γυναικες αδικημενες επειδη ειναι μοιρασμενες οι δουλειες ετσι οπως εχουν μοιραστει.
Έχω γιό κι έχω αφιερωθεί στο μεγάλωμά του, το σωστό, κατά τη δική μου κρίση, αλλά δε μου φαίνεται αρκετό. Προσπαθώ να τον κάνω υπεύθυνο κι αυτάρκη, ξεκινώντας από απλά όπως το να μαζεύει το δωμάτιό του, να σέβεται τους ανθρώπους και τα ζώα γύρω του και πολλά άλλα, αλλά η ζωή μου κάνει πλάκα και μεγαλώνω έναν ανταρτη-αναρχικό. Τα πάντα είναι μάχη, κάθε κανόνας και όριο που προσπαθώ να επιβάλλω αντιμετωπίζεται με επανάσταση. Το καλό είναι πως το πρότυπο που έχει απ τον σύζυγό είναι πολύ καλό, ο άνθρωπος ασχολείται όσο περισσότερο μπορεί, δεν είναι απ αυτούς που τα ξύνουν στους καναπέδες.Χαοτικός έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 00:47Ένα ένα ρε συ. Η τελευταία πρόταση μου αρέσει και είναι στο πνεύμα όπως το άνοιξα (όχι για το περιεχόμενο, αλλά επειδή έχει δεύτερο πρόσωπο απόκρισης και το κάνει πιο ζωντανό.)Ίφιδα έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 23:27Μου τη σπάνε οι τύπισσες που αγοράζουν άκριτα ότι τους επιτάσσει η μόδα, ασχέτως αν είναι ωραίο, αν τους πάει κλπ απλά γιατί είναι της μόδας
Μου τη σπάνε οι μανάδες που δεν βλέπουν τίποτα δύσκολο στο να μεγαλώνεις ένα παιδί και υποκρίνονται πως είναι τέλειες όπως και τα παιδιά τους βέβαια. Συνήθως έχουν ένα στρατό για βοήθεια και κανένα ουσιαστικό πρόβλημα στη ζωή τους.
Μου τη σπάνε οι πατεράδες που ξύνουν τα παπαρια τους όλη μέρα, που δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους και πιστεύουν πως το να δουλεύουν είναι η μόνη τους υποχρέωση
Μου τη σπάει ο σάπιος που πετάει το σκουπίδι του κάτω σα να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο
Μου τη σπάει ο ζαμπλουτος, η ζαμπλουτη που δεν έζησε ούτε μια δυσκολία στη ζωή του που του πληρωσανε τις σπουδές οι γονείς, το αυτοκίνητο οι γονείς, το σπίτι οι γονείς, δουλεύει στην επιχείρηση των γονιών και νομίζει ο γελοίος γελοία πως τα κατάφερε μόνος μόνη. Αυτό είναι το εξοργιστικό της υπόθεσης. Το να είσαι προνομιούχος δεν είναι κακό, ίσα ίσα. Το να πιστεύεις ότι τα κατάφερες μόνος όμως είναι γελοιότητα. Νιώσε ευγνώμων ρε μαλακά, βούλωσέ το και πες ευχαριστω
Από περιεχόμενο πιο πολύ με απασχολεί και μένα το θεμάτων μπαμπάδων και των μανάδων. Δεν ξέρω αν έχεις αγόρι. Πρόσεχε όμως. Το ότι νομίζουν ότι φτάνει που δουλεύουν και κουράζονται είναι απλά ικανότητα σκέψης και ενσυναίσθησης. Τους είναι καταστραμμένη ή ευνουχισμένη καλύτερα. Θα βάλω ένα βίντεο που σατιρίζει αυτήν κατάσταση. Ο κόσμος γελάει. Όμως μιλάμε για ΑΝΑΠΗΡΙΑ του τύπου που περιγράφεται. Την οποία διατηρούν και εδραιώνουν οι μανάδες και οι σύζυγοι γυναίκες.Άμα δεν πας κόντρα σε αυτό το κατεστημένο το πρόβλημα θα συνεχίσει. Το κατεστημένο δεν έχει να κάνει με την πολιτεία και την κοινωνία αλλά με την ψυχολογία, το μέσα σου.
Σπάσε ταμπού και μίλα για όλα στο παιδί σου (΄Οχι εσύ. Γενικά απευθύνομαι ).
(Θυμάμαι το λάικ που μου έκανες όταν απάντησα σε μια ερώτηση κάποιου, στο άλλο φόρουμ. "Απορώ να υπάρχει άνθρωπος που χρειάζεται να ξυπνήσει πριν τις 10:00 το πρωί της Κυριακής". Κι είχα πει "Οι μανάδες όλου του κόσμου". Ο τύπος που το είπε θα ήταν νέος με τη γνωστή αυτιστική σκέψη - να μη θεωρείς ότι υπάρχουν κι άλλα βιώματα πέρα από τα δικά σου επειδή δεν τα αντιλαμβάνεσαι)
Το βίντεο
Θέλω να πιστεύω πως όλη αυτή η αντίδραση είναι θέμα ηλικίας (4) και πως μεγαλώνοντας θα στρώσει κάπως η κατάσταση.
Οχι στην πιεση των μαναδων. Οχι στις ζακετες πριν φυγουμε απο το σπιτι. Οχι αλλο συμμαζεμα του δωματος.
Οι γυναίκες αισθάνονται αδικημενες όταν σκίζονται 24/7 κι ο άλλος ξύνει τα παπαρια του. Αν έχει αναλάβει κάποιες δουλειές ο σύζυγος δεν νιώθουν αδικημενες. Και πέρα απ τον θηλασμό όλα τα άλλα μπορείτε να τα κανετε, άνετα. Δεν είναι το ξεσκατωμα ή το ταξιτζιλικι. Είναι το να παίξεις μαζί του, να του διαβάσεις, να συζητήσεις, να απαντάς στις αποριες του αντι να το στελνεις στη μάνα του, να μαγειρέψετε ένα φαγητό μαζί, να βγείτε να παίξετε.Pedro έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 01:11Ρετυπε. Δεν λεω να μην ασχοληθει ο αντρας,αλλωστε για αυτο εγραψα προτιστως. Αλλα αλιμονο ρε πστη μου να γκρινιαζουμε για την φροντιδα του παιδιου μας. Εμενα πχ δεν μαρεσει να ξεσκατιζω,αλλα αμα χρειαστειθα το κανω,οπως επισης προτιμω να το πηγαινοφερνω πχ σχολειο,αθλημα κλπ κλπ παρα πχ να σιδερωνω τα ρουχα του.
Γιατι δλδ να ειναι ανγκαστικα «κακο» και να αισθανονται οι γυναικες αδικημενες επειδη ειναι μοιρασμενες οι δουλειες ετσι οπως εχουν μοιραστει.
Όλα αυτά δεν είναι χάρες που θα κανετε στη γυναίκα σας, είναι υποχρέωση απέναντι στο παιδί σας. Ίσως η υποχρέωση να μην είναι η σωστή λέξη, αλλά κατάλαβες τί θέλω να πω. Αυτά είναι που κάνουν τον καλό πατέρα, όχι τα φράγκα που μπαίνουν κάθε μήνα στο σπίτι.
Απο αποστασιοποιημενους πατέρες πηξαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με της μητεραςκαι καλό θα είναι οι σημερινοί πατεράδες να το καταλάβουν.
Γενικά, έχω να πω, πως οι σημερινοί πατεράδες, ένα μεγάλο μέρος τους τουλάχιστον είναι πολύ καλοί και προσπαθούν πραγματικά. Ένα μεγάλο ποσοστό βέβαια ακόμα πετάει χαρταετό, κι όχι με την καλή την εννοια
Παρατηρίς τι λέξεις χρησιμοποιείς; Λες να είναι η τρελή καύλα για τις γυναίκες το να ξεσκατίζουν μωρά; να πληρώσουν άμα λάχει να τους φέρουνε στη μαύρη κάνα δυο μωρά να χουν να ξεσκατίζουν να εκστασιάζονται.Pedro έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 01:11Ρετυπε. Δεν λεω να μην ασχοληθει ο αντρας,αλλωστε για αυτο εγραψα προτιστως. Αλλα αλιμονο ρε πστη μου να γκρινιαζουμε για την φροντιδα του παιδιου μας. Εμενα πχ δεν μαρεσει να ξεσκατιζω,αλλα αμα χρειαστειθα το κανω,οπως επισης προτιμω να το πηγαινοφερνω πχ σχολειο,αθλημα κλπ κλπ παρα πχ να σιδερωνω τα ρουχα του.
Σόρυ για το ειρωνικό στο τέλος αλλά είναι το στυλ μου το πνευματώδες και δεν μπορώ να μην το τηρήσω.
Σοβαρά όμως, το θέμα που πρέπει να δεις είναι το να σκέφτεσαι κάθε φορά αν αυτό που σου βγαίνει αβίαστα ως το μέγα λογικό βήμα για βαδίσεις πάνω στο δρόμο που έχεις προκαθορίσει, είναι ΟΚ και δεν έχεις πατήσει πεπονόφλουδα. Δεν έχεις αποδείξει ότι η λέξη πρωτίστως ισχύει ως νόημα γι αυτό που περιγράφεις. Ακόμα σου λέω ότι είναι λάθος. και το κριτήριο περί θηλασμού στο λέω άκυρο. Γιατί είναι πρώτιστος ο θηλασμός για το μεγάλωμα ενός παιδιού. Πως το τεκμηριώνουμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΜΕΤΡΟ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Ιουν 2023, 15:41 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 25 Απαντήσεις
- 1340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
08 Ιουν 2023, 13:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πράξη που την βρήκα πολύ ωραία
από Niki » 29 Μαρ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 38 Απαντήσεις
- 1511 Προβολές
-