Kiddo να πεις το πρώτο σου γατί, πύτισσα
Θα ελεγα "παιδι" αλλα συνήθως δεν "πιανονται" σε γονατιστή σταση....
Ειλικρινά μου ξέφυγε
Είσααταν εννοείς .Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:52Ειλικρινά μου ξέφυγε
Ειναι αυτο που λένε, ματια που δεν ξεμπαναρονται, ευκολα λησμονιούνται
Νομίζω αν παω να κανω εδιτ, θα σβηστούν οι ψήφοι...ψηφιστε τον φωναχτά, άλλωστε οι οπαδοί του ηταν παντα περήφανοι...
Μην αρνιεσαι τον δασκαλο σου.
ΤσουΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 22:32
Δεν εχει ταβερνούλα σημερα και φωτογραφίες στην Πλακα, πύτισσα;
Λοιπον θυμαμαι πως οντως μου εφεραν μια γαλοπουλα βιολογική από τα Βασιλικά. Αυτήν την ειχα κάνει σηκώνοντας την πετσα και κάνοντας μασαζ με βουτυρο πρόβειο, εριξα επίσης και μια μουσταρδα τσεχικη απο πανω και την αφησα σε χαμηλη για ώρες.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 19:58Φίλε μακάρι να ειχα κρατησει το ποστ...Στην ειχανε φέρει δωρο, είχες ζητήσει συμβουλές πώς να την φτιάξεις, πέσανε οι κλασσικές φιγουροποζερετουρλουτουρλού προτάσεις απο τους συνήθεις υποπτους, τελικά αποφάσισες να αυτοσχεδιασεις, την σιγοψηνες, κοιμόσουν, πήδαγες την γκομενες, επινες ποτο, την έραινες και αυτην με ουίσκι και μετα απο ωωωωρες ισχυριστηκες οτι ηταν λουκουμι. Φυσικά δεν εχει καμια απολύτως σημασια αν ηταν αληθινή η ιστορία. Ετσι ειναι οι γεννημένοι ηγέτες, το θεμα ειναι πώς τα λενε, οχι τι λένεΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 19:18Μλκ γέρασα και ξεχνάω. Γαλοπούλα,ουίσκι για θύμισεΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 19:12ή στο ποστ που μαγειρευε γαλοπούλα επι 20ωρο με διαλείμματα για ουίσκι, υπηρχαν ηδη δείγματα ρομαντικης κοσμοθεωριας
Εχει τραμπολινο η καργιολα. Το ειδε η μανα μου.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 00:51Λοιπον θυμαμαι πως οντως μου εφεραν μια γαλοπουλα βιολογική από τα Βασιλικά. Αυτήν την ειχα κάνει σηκώνοντας την πετσα και κάνοντας μασαζ με βουτυρο πρόβειο, εριξα επίσης και μια μουσταρδα τσεχικη απο πανω και την αφησα σε χαμηλη για ώρες.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 19:58Φίλε μακάρι να ειχα κρατησει το ποστ...Στην ειχανε φέρει δωρο, είχες ζητήσει συμβουλές πώς να την φτιάξεις, πέσανε οι κλασσικές φιγουροποζερετουρλουτουρλού προτάσεις απο τους συνήθεις υποπτους, τελικά αποφάσισες να αυτοσχεδιασεις, την σιγοψηνες, κοιμόσουν, πήδαγες την γκομενες, επινες ποτο, την έραινες και αυτην με ουίσκι και μετα απο ωωωωρες ισχυριστηκες οτι ηταν λουκουμι. Φυσικά δεν εχει καμια απολύτως σημασια αν ηταν αληθινή η ιστορία. Ετσι ειναι οι γεννημένοι ηγέτες, το θεμα ειναι πώς τα λενε, οχι τι λένε
Όντως εκεινη την περίοδο, ήταν μια αλλη ζωή, έπινα παρα πολυ αλκοολ, άφου σκόπευα να πεθάνω νέος σαν καταρραμένος ποιητής και υπολόγιζα πως τώρα θα ειμαι μετενσαρκώμενος σε κάτι άλλο, πιθανόν τετράποδο. Αποτελεσμα της υπερβολικής κατανάλωσης ποτού, είναι να μην θυμάμαι Χρίστο, σαν να έχω πάθει αλτσαχαίμερ. Αποτέλεσμα ειναι να με συναντούν γνωστοί μου, να μου λένε ιστοριάρες με εμένα μέσα που θα θυμουνται μεχρι να πεθανουν και εμένα να μην μου λένε κατι!
Πλέον αντε να πιώ μια Radler τον μήνα, ουίσκυ αν μυρισω θα πεσω ξερός. Ειμαι ενα ησυχο γεροντακι