καλα για τέτοια νανάκια(και για σένα το νανάκικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 19:56και τι θα γίνει με εμάς τα νανάκια ρε Βαλαντόνο;;
ψυχή έχουμε κι εμείς!

Απλως η συγκεκριμενη μου φαινεται οτι εχει και πολύ κοντό κορμό.

καλα για τέτοια νανάκια(και για σένα το νανάκικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 19:56και τι θα γίνει με εμάς τα νανάκια ρε Βαλαντόνο;;
ψυχή έχουμε κι εμείς!
vantono έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 19:58καλα για τέτοια νανάκια(και για σένα το νανάκικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 19:56και τι θα γίνει με εμάς τα νανάκια ρε Βαλαντόνο;;
ψυχή έχουμε κι εμείς!) ουτε που το συζητάμε, μια χαρά μας είναι,μην ανησυχεις. Δεν θα ψάχνουμε και συνεχεια να βγαλουμε απ τη μύγα ξύγκι.
Απλως η συγκεκριμενη μου φαινεται οτι εχει και πολύ κοντό κορμό.
δυνατο τυπάκι αλλά πολύ νανάκι μου φαινεται. Αν ειναι να γονατίζει για να γινει το προκάτ και να της τον περνάω πετραχήλι για ξομολόγηση,και να πρέπει να κανω εγώ καθίσματα για να τη βρω στο κατάλληλο ύψος,χέσε μέσα. Η άλλη πιο κατω η μαυροφορούσα με το λαστιχάκι στα πόδια,ειναι για πολλά χλιμιντρίσματα. Μακράν η καλύτερη!
Μου χάλασες τη φαντασίωση. Στο γυμναστήριο που πήγαινα, είχε κορμάρες γυναίκες που έκαναν το ίδιο και το θέαμα ήταν ωραίο. Ιδιαίτερα καλαίσθητο θέαμα, σαν μια σύγχρονη εκδοχή να έχεις μπει σε ένα χαρέμι με τις καλύτερες του σουλτάνου.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 21:25Εγω το αντιθετο. Το εκοψα γιατι οταν πηγαινα να παρω την τσαντα μου απο τα αποδυτηρια, ηταν στις ντουζιερες γυμνοι ολοι οι γυπες που νωριτερα περιφεροντουσαν. Δεν εχω ορεξη να βλεπω τα παπαρια του καθε πικραμενου, αντε γαμηθειτε δεν ξαναπαταω. ΠερπατηματακιDaje έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 21:18
Εγω τα λεω αυτα απο το παλιο φορουμ.
Δοκιμασα να παω 2-3 φορες στη ζωη μου γυμναστηριο και το κοψα στην 1η εβδομαδα γιατι μετα απο μιση ωρα κατεληγα καθιστος σε με γωνια με παγακια απο το μπαρ στα γεννητικα μου οργανα για να μου πεσει και να μπορεσω να φυγω να παω σπιτι μου.
vantono έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 19:52δυνατο τυπάκι αλλά πολύ νανάκι μου φαινεται. Αν ειναι να γονατίζει για να γινει το προκάτ και να της τον περνάω πετραχήλι για ξομολόγηση,και να πρέπει να κανω εγώ καθίσματα για να τη βρω στο κατάλληλο ύψος,χέσε μέσα. Η άλλη πιο κατω η μαυροφορούσα με το λαστιχάκι στα πόδια,ειναι για πολλά χλιμιντρίσματα. Μακράν η καλύτερη!
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
Άστο να μου λέιπουν οι πουστόγυπες.Athina__P έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 00:27
Μου χάλασες τη φαντασίωση. Στο γυμναστήριο που πήγαινα, είχε κορμάρες γυναίκες που έκαναν το ίδιο και το θέαμα ήταν ωραίο. Ιδιαίτερα καλαίσθητο θέαμα, σαν μια σύγχρονη εκδοχή να έχεις μπει σε ένα χαρέμι με τις καλύτερες του σουλτάνου.
Βέβαια δεν είχα ποτέ τάσεις προς το ίδιο φύλο. Έλεγα όμως σκέψου τι γίνεται τώρα δίπλα στα αντρικά, τι ωραία που θα ήταν να ήμουν εκεί αόρατηγια οφθαλμόλουτρο...
been there. μουρη σαπφω νοταρα, κορμι πετρουλακη λεγαμε τοτε. αλλα εγω μπηκα, for the exp.vantono έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 19:34μου την έπεφτε καποτε στο γυμναστηριο γαριδομούρα με υπέρτατη κωλάρα και σωματαρα,αλλα οταν λεμε γαρίδα μιλάμε γαρίδα σαγανάκι κυριολεκτικά! Δεν βλεποταν στο προσωπο, πραγματικα. Οταν την κοιτουσα απο μακρια να γυμνάζεται έστηνα οριζόντιο αντίσκηνο στο παντελονι και εγερνα λιγο προς τα παραθυρα να μη φαίνομαι, και οταν την πλησιαζα απο κοντά και μιλουσαμε, μου γινοταν σαν χτυπημενο χταπόδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 21:24Συνήθως αθλούνται για να φτιάξουν κώλο, γιατί από φάτσα είναι άστα να πάνε.
ΓΝΟΜΙ ΜΟΥ! Υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Και τελικα δεν εκατσε η φαση.