Κορωνοϊός έγραψε: Πήγαινε αγόρι μου, μη στεναχωριέσαι.
Respect στον τύπο!
Re: Respect στον τύπο!
-
Χωράει στη USB; Ο Σατανικός είναι;Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 17:10Έλα ντε, στην ανάγκη τον χώνει στην USB

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Δεν έπιασες το πνεύμα μου
Coronavirus likes this

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τούτο ήρθε για να μείνει . Εμένα με σημάδεψε , είχα μια σκύλα που άκουγε στο όνομα Καίτη και άλλοστε υπάρχει και μια επιγραφή από κάτω “ max 5 μέτρα» να σαι καλά πατρίδα για το γέλιο που ´εριξα ! AlamoNiki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 15:12Εμείς στην παρέα μας είχαμε μία Καίτη μόλις καταλαβαίναμε ότι η κατάσταση ξέφευγε στέλναμε την Καίτη να τον ηρεμήσει.
Έτσι μετά ήταν νηφάλιος και μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη.Να δούμε τι καπνό φουμάρει.Τί θέλει , τί τύπος είναι.
Έχει περάσει δήθεν τυχαία η Καίτη από πολλά σπίτια.Έχει ηρεμήσει κόσμο η Καίτη.
Αυτός αυτό θέλει μια Καίτη.
Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να λέω πως σκεφτόμαστε αλλά ας με συγχωρέσουν όλες οι κοπέλες του φόρουμ.
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Μπα, αν φτασεις στο σημειο να κανεις τετοια πραγματα, συνηθως καποιος αλλος την ξεκωλιαζει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ρεσπέκτ στον ύπνο διάβασα και μπήκα για κανα μυστικό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

100/100
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Σε αυτή την γέφυρα πάντα βάζουν πανό τέτοιου τύπου. Ειναι έξω απο τα ΤΕΙ Πειραιά και οι φοιτητές το έχουν πάρει σκοινί κορδόνι.
Αυτό ωστόσο ήταν πετυχημένο.
Αυτό ωστόσο ήταν πετυχημένο.
Δεν έγραψα ότι εγώ είμαι ξύπνια , εγώ μπορεί να είμαι μεγάλη χαζή ,έγραψα ότι οι γυναίκες δεν είναι χαζές όπως όσο εσείς νομίζεται.
Στο τέλος τέλος , τον πήχη της αξιοπρέπειας , της τιμής και της ευτυχίας μιας οικογένειας ή ενός γάμου η κάθε γυναίκα όπως και κάθε άντρας τον βάζει μέχρι εκεί που μπορεί.
Τώρα όσοι καταφέρουν και ξεγελάσουν μια γυναίκα παρουσιάζοντας τον εαυτό τους διαφορετικό από ότι είναι στην πραγματικότητα (πολλές φορές της κάνουν και ένα δύό παιδιά), το μοναδικό πράγμα που πετυχαίνουν είναι να ζούνε ένα αποτυχημένο γάμο μέχρι να τους τα βροντήξει.
Το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι ένας άνδρας να καταφέρει να είναι τόσο σωστός που να κάνει μια γυναίκα να του δοθεί 100/100.
Φυσικά πάντα θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε από αυτόν τον πλανήτη να πάρετε το 10/100 από πολλές διαφορετικές γυναίκες.
Όμως η εξυπνάδα είναι να μπορέσετε να πάρετε το 100/100 από την μία.
Η γυναίκα σε μια σχέση ξεκινά σιγά σιγά και ωριμάζει σαν το καλό κρασί.
Σε αντίθεση με τον άντρα που ξεκινά ανάποδα.
Διαβάστε αυτά από μία κοπέλα 29 χρόνων του χωριού.
Επεξεργαστείτε τα ,κρατήστε όσα θέλετε και πετάξτε τα υπόλοιπα.
Το ξέρω ότι είμαι αρκετά μικρή για να δίνω συμβουλές για αυτό μην τα πάρετε σαν συμβουλές πάρτε τα σαν άποψη ζωής.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Εγώ σαν μεγαλύτερη σου θα σου πω πως έχεις λάθος. Αλλά στον χρόνο θα τα ανακαλύψεις ολα.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 19:54
Δεν έγραψα ότι εγώ είμαι ξύπνια , εγώ μπορεί να είμαι μεγάλη χαζή ,έγραψα ότι οι γυναίκες δεν είναι χαζές όπως όσο εσείς νομίζεται.
Στο τέλος τέλος , τον πήχη της αξιοπρέπειας , της τιμής και της ευτυχίας μιας οικογένειας ή ενός γάμου η κάθε γυναίκα όπως και κάθε άντρας τον βάζει μέχρι εκεί που μπορεί.
Τώρα όσοι καταφέρουν και ξεγελάσουν μια γυναίκα παρουσιάζοντας τον εαυτό τους διαφορετικό από ότι είναι στην πραγματικότητα (πολλές φορές της κάνουν και ένα δύό παιδιά), το μοναδικό πράγμα που πετυχαίνουν είναι να ζούνε ένα αποτυχημένο γάμο μέχρι να τους τα βροντήξει.
Το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι ένας άνδρας να καταφέρει να είναι τόσο σωστός που να κάνει μια γυναίκα να του δοθεί 100/100.
Φυσικά πάντα θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε από αυτόν τον πλανήτη να πάρετε το 10/100 από πολλές διαφορετικές γυναίκες.
Το ξέρω ότι είμαι αρκετά μικρή για να δίνω συμβουλές για αυτό μην τα πάρετε σαν συμβουλές πάρτε τα σαν άποψη ζωής.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν νομίζω ότι γυναίκες είναι χαζές, κυμαίνονται από πολύ χαζές μέχρι πολύ έξυπνες ανάλογα με το ποια μιλάμε.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 19:54Δεν έγραψα ότι εγώ είμαι ξύπνια , εγώ μπορεί να είμαι μεγάλη χαζή ,έγραψα ότι οι γυναίκες δεν είναι χαζές όπως όσο εσείς νομίζεται.
Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι απέδειξες ότι είναι έξυπνες με την ιστορία με την Καίτη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η χουντα Μητσοτακη φιμωνει τον τυπο.Παραδειγματα.
από SeaHawk » 05 Μάιος 2025, 21:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
07 Μάιος 2025, 00:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια startup σχεδιάζει νέο τύπο παραγωγής πυρηνικής ενέργειας
από Ίακχος » 03 Δεκ 2024, 13:16 » σε Τεχνολογία - 0 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Δεκ 2024, 13:16
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Άρειος Πάγος: εκδικάζει πλήρη διατροφή ορίζοντας ως υπαίτιο διαζυγίου τύπο που δεν ήθελε παιδιά
από Σενέκας » 12 Οκτ 2023, 14:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 277 Απαντήσεις
- 6275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
16 Οκτ 2023, 11:28
-