Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 05 Φεβ 2021, 12:40
enterprise-psi έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 12:05
sys3x έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 00:35
enterprise-psi έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 18:13
Ρενταρω την επόμενη σκηνή στο lightwave και κάνω για πλάκα camera track στο after effects και μου λέει come at me bruh

Εννοείται nvcoder , πολύ καλύτερα δυστυχώς εκεί οι opencl radeon μαλακιζονται
Δεν έχω καμμιά απολύτως ένσταση για το λάητγουέηβ αλλά, έχεις δει τι φάση παίζει με το μπλέντερ από την 2.83 και μετά;
Έχω πάθει πλάκα ρε φίλε, και μιλάμε πάντα για open source πρότζεκτ ε.
Τέσπα, και με χουντίνι θέλω να παίξω λίγο αλλά δε ξέρω τι μπορεί να παίξει με το licensing άμα βγει σοβαρή δουλίτσα από κει μέσα βέβαια και μετά.
Έχω κατεβάσει βέβαια την ρώσικη έκδοση για δοκιμή.
Όντως , ειδικά fluid simulation γαμαει το blender, αλλά είμαι χομπίστας , σιγά μην μάθω από την αρχή νέο πρόγραμμα στα σαράντα

Αυτό ακριβώς κάνω τώρα, και λέω να μάθω και δεύτερο, σιγά, απλό προγραμματάκι το πλέντερ.

Επίσης μην είσαι ρόϊδο, προσήτζουραλ οπτιμαηζέησο και άντε γειά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Daje
από Daje » 06 Φεβ 2021, 09:15
Επανερχομαι στο θεμα μου:
Δεν θελω συνδεση wi-fi.
Θελω ενσυρματη συνδεση (ethernet καλωδιο να φυγει απο το router και να παει σε αυτου του ειδους τον αποκωδικοποιητη).
Εχετε καποια προταση?
-
mao mao
από mao mao » 01 Δεκ 2023, 14:10
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 14:02
επαναφέρω το θέμα.
παράγγειλα από Γερμανό 600 αυτή τη Hisense, τελευταίο κομμάτι, αφού μου εκεθείασαν τα specs και είδα ότι επρόκειτο για πραγματική έκπτωση.
https://www.skroutz.gr/s/43165014/Hisen ... ml#reviews
μετά συνειδητοποίησα ότι το λειτουργικό είναι Vidaa οπότε no Ertflix, Cinobo, Cosmote, Nova ίσως και Mubi.
να την επιστρέψω σφραγισμένη ή να συνεχίσω να δουλεύω με chromecast όπως και τώρα;
Και γω hisense έχω. Πήρα ένα Nokia TV box και σώθηκα.
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 725 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
17 Νοέμ 2024, 18:08
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
10 Ιαν 2024, 12:53
-
-
- 51 Απαντήσεις
- 1573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
16 Ιουν 2024, 20:38
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 1811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
17 Φεβ 2025, 18:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.