Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω...
Re: Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω...
Α και κάτι άλλο.
Θα έπαιρνα τηλ ότι και καλά είμαι ο ταττυς μου(οι φωνές μας είναι όμοιες) τη χρηματηστηριακη το 1999 να πουλησω κάθε μετοχή της Κλωνατεξ στις 80Κ ενώ τις είχα αγοράσει ένα πεντακοσαρικο πριν έναμισο χρόνο
Θα έπαιρνα τηλ ότι και καλά είμαι ο ταττυς μου(οι φωνές μας είναι όμοιες) τη χρηματηστηριακη το 1999 να πουλησω κάθε μετοχή της Κλωνατεξ στις 80Κ ενώ τις είχα αγοράσει ένα πεντακοσαρικο πριν έναμισο χρόνο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Οκ αν είναι θέμα αλλαγής νοοτροπίας καλώς, αλλιώς αν ήταν απλά "πάρε APPL στα 12 USD" θα ήταν πολύ φτηνό.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 16:36Μα τα λάθη που έκανα/κάναμε οικογενειακά (από την στιγμή που δεν βλαψαμε κανέναν) αφορούν αποκλειστικά επενδύσεις που δεν έγιναν, κυρίως επειδή υπήρχε μια νοοτροπία "γιατί να μπλέκουμε μωρέ, τόσα βγάζουμε" . Δεν πάει έτσι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 16:33Οκ για τη ζωή αλλά εγώ νομίζω το φόκους του νήματος είναι τα λάθη που έκανες. Πρέπει να μεταφέρεις σοφία εκ των εμπειριών που απέκτησες, το να μεταφέρεις μελλοντικές κινήσεις της αγοράς είναι εκτός πνεύματος, μοιάζει cheat. Αλλά δεν είμαι ο νηματοθέτης, μπορεί εγώ να το πήρα στραβά.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 16:25
Τι high level μας λες ;
Θα έσωζα την ζωή ενός ανθρώπου, θα έβγαζα ακόμα περισσότερα λεφτά και θα ασχολιομουν με μια επιστήμη που λατρεύω χωρίς να με νοιάζει το οικονομικό αφού θα ήταν λυμένο για 3 γενιές.
Πόσο πιο high level;
Αν έχεις λυμένο το οικονομικό,.τοτε είναι που κάνεις θαύματα.

Kι εγώ έτσι το εξέλαβα και συμφωνώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 16:33Οκ για τη ζωή αλλά εγώ νομίζω το φόκους του νήματος είναι τα λάθη που έκανες. Πρέπει να μεταφέρεις σοφία εκ των εμπειριών που απέκτησες, το να μεταφέρεις μελλοντικές κινήσεις της αγοράς είναι εκτός πνεύματος, μοιάζει cheat. Αλλά δεν είμαι ο νηματοθέτης, μπορεί εγώ να το πήρα στραβά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γάμος;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:52Όχι πολύ πίσω, 18/7/2022
...αλλά πάλι τις ίδιες μαλακίες θα έκανα μάλλον.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δυο πράγματα που αποτέλεσαν σημεία καμπής και θα ήθελα να τα είχα κάνει νωρίτερα αλλά δεν είχα γνώση:
1) Στρατός στα 21-22 και όχι στα 27
2) Φουλ ψυχοθεραπεία αμέσως μετά το στρατό
* Δεν ανέφερα κλισέ όπως 'θ' αγόραζα bitcoin'
1) Στρατός στα 21-22 και όχι στα 27
2) Φουλ ψυχοθεραπεία αμέσως μετά το στρατό
* Δεν ανέφερα κλισέ όπως 'θ' αγόραζα bitcoin'
Ορθώς το καταλάβατε.Yochanan έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:00Kι εγώ έτσι το εξέλαβα και συμφωνώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 16:33Οκ για τη ζωή αλλά εγώ νομίζω το φόκους του νήματος είναι τα λάθη που έκανες. Πρέπει να μεταφέρεις σοφία εκ των εμπειριών που απέκτησες, το να μεταφέρεις μελλοντικές κινήσεις της αγοράς είναι εκτός πνεύματος, μοιάζει cheat. Αλλά δεν είμαι ο νηματοθέτης, μπορεί εγώ να το πήρα στραβά.
- Dwarven Blacksmith
Προσωπικά λοιπόν γύρω στα 17 θα ήταν η σπρωξιά να άλλαζα σχολή να σπουδάσω κατευθείαν μηχανικός Η/Υ, το άλλο θα πολλαπλές συμβουλές στα ερωτικά. Το "θα χαλάσει η φιλία σας" δεν είναι πραγματικός κίνδυνος γιατί οι παρέες δεν είναι φιλίες. Να μην αγνοώ πραγματικές προσεγγίσεις από άλλες γυναίκες, λόγω σχέσεων που υπάρχουν μόνο στη φαντασία μου, και γενικότερα move on faster.

- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Να σου πω αν και είμαι κατά του γάμου, την συγκεκριμένη παίζει και να την παντρευόμουν.Sol έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:09Γάμος;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:52Όχι πολύ πίσω, 18/7/2022
...αλλά πάλι τις ίδιες μαλακίες θα έκανα μάλλον.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
1. Θα είχα φύγει νωρίτερα απο την Αθήνα. Με το που τελείωσα το λύκειο.
2. Επρεπε να ειχα πλακώσει σε βρισίδια και να απομονώσω - αποκοψω συγκεκριμένα χριστιανοταλιμπαν άτομα που έκαναν ζημιά και έχασα οικογενειακό πρόσωπο εξαιτίας τους.
3. Να είχα κόψει εξαρχης τα πάρε δώσε με ιθαγενείς ντόπιους συγγενείς στα αρχικά μου βήματα στην μελισσοκομία γιατί έπαθα οικονομική ζημία.
2. Επρεπε να ειχα πλακώσει σε βρισίδια και να απομονώσω - αποκοψω συγκεκριμένα χριστιανοταλιμπαν άτομα που έκαναν ζημιά και έχασα οικογενειακό πρόσωπο εξαιτίας τους.
3. Να είχα κόψει εξαρχης τα πάρε δώσε με ιθαγενείς ντόπιους συγγενείς στα αρχικά μου βήματα στην μελισσοκομία γιατί έπαθα οικονομική ζημία.
Θα ασχολουμουν με την καλλιτεχνικη φωτογραφια, θα κυνηγουσα ρεπορταζ σε μεγαλα ξενα περιοδικα που πληρωνουν καλα για φωτογραφισεις αγριας φυσης σε αφρικανικες και νοτιοαμερικανικες χωρες και δεν θα αφιερωνα ουτε μισο λεπτο στην πολιτικη.
.
.
- Green Dragon
ΣταμάταDwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:19Προσωπικά λοιπόν γύρω στα 17 θα ήταν η σπρωξιά να άλλαζα σχολή να σπουδάσω κατευθείαν μηχανικός Η/Υ, το άλλο θα πολλαπλές συμβουλές στα ερωτικά. Το "θα χαλάσει η φιλία σας" δεν είναι πραγματικός κίνδυνος γιατί οι παρέες δεν είναι φιλίες. Να μην αγνοώ πραγματικές προσεγγίσεις από άλλες γυναίκες, λόγω σχέσεων που υπάρχουν μόνο στη φαντασία μου, και γενικότερα move on faster.

- Dwarven Blacksmith
Γιατί, σου θύμισε τίποτα;Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:31ΣταμάταDwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:19Προσωπικά λοιπόν γύρω στα 17 θα ήταν η σπρωξιά να άλλαζα σχολή να σπουδάσω κατευθείαν μηχανικός Η/Υ, το άλλο θα πολλαπλές συμβουλές στα ερωτικά. Το "θα χαλάσει η φιλία σας" δεν είναι πραγματικός κίνδυνος γιατί οι παρέες δεν είναι φιλίες. Να μην αγνοώ πραγματικές προσεγγίσεις από άλλες γυναίκες, λόγω σχέσεων που υπάρχουν μόνο στη φαντασία μου, και γενικότερα move on faster.

- Green Dragon
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:36Γιατί, σου θύμισε τίποτα;Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:31ΣταμάταDwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:19Προσωπικά λοιπόν γύρω στα 17 θα ήταν η σπρωξιά να άλλαζα σχολή να σπουδάσω κατευθείαν μηχανικός Η/Υ, το άλλο θα πολλαπλές συμβουλές στα ερωτικά. Το "θα χαλάσει η φιλία σας" δεν είναι πραγματικός κίνδυνος γιατί οι παρέες δεν είναι φιλίες. Να μην αγνοώ πραγματικές προσεγγίσεις από άλλες γυναίκες, λόγω σχέσεων που υπάρχουν μόνο στη φαντασία μου, και γενικότερα move on faster.

Ο παππούς τής γυναίκας μου, στον μεσοπόλεμο κατέβηκε στην Αθήνα γιά να αγοράσει αμπέλια στους ... Αμπελοκήπους. Του είχαν πεί ότι θα είχε ευκαιρίες. Επιθεώρησε τους αμπελοκήπους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα έχουν καλή απόδοση σε σταφύλια, οπότε δεν προχώρησε στην αγοράΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 14:13Μπορούμε να τον γυρίσουμε λίγο πιο πίσω από τη γέννηση μας;
Αν ναι, θα έριχνα μια φαπα στον παππού μου. Όταν του πουλούσαν ολόκληρη γνωστή παραλία-θερετρο στην Χαλκιδική και αυτος προτίμησε να πάρει 40 στρέμματα σταροχωραφο στο εσωτερικό , απαντώντας σκωπτικά "και τι να τς κάνω τς αμμουδες σου; Να βοσκω τα γαδούρια;"

Πιό κοντά στον χρόνο, το 1969 ο πατέρας μου ήθελε να αγοράσει ένα οικόπεδο στην Ασπροβάλτα προς 15.000 δρχ. Εμείς τα παιδιά ξεσηκωθήκαμε και απαιτήσαμε να αγοράσει τηλεόραση προς 11.000 δρχ. Τελικά, αγόρασε την τηλεόραση, η οποία άντεξε μέχρι το 1982.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν μπορουσατε να ξερετε ενα πράγμα...
από George_V » 27 Μάιος 2024, 20:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
28 Ιουν 2024, 15:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αφήγηση σε παρελθοντικό χρόνο/Αφήγηση σε ενεστώτα χρόνο
από Εκτωρ » 21 Σεπ 2023, 10:17 » σε Λογοτεχνία - 1 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
21 Σεπ 2023, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε χρόνο και λιγότεροι...
από Golden Age » 19 Νοέμ 2023, 00:39 » σε Διεθνής πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 1029 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Απρ 2024, 01:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υποθέστε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο χρόνο
από Έκτωρ Φοίνιξ » 30 Μαρ 2025, 10:33 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
01 Απρ 2025, 12:23
-