Κάνετε ποτέ χαζομάρες;
Re: Κάνετε ποτέ χαζομάρες;
Εγώ όταν είμαι μόνος μου, κάποιες φορές κάνω το Μπέζο.Kappa έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:15Όταν είστε μόνοι κυρίως. Για παράδειγμα, όταν είμαι μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου, κάποιες φορές κάνω γκριμάτσες ή όταν περπατάω κάπου μόνος μού αρεσει να σκέφτομαι πως παίζω σε ταινία και φτιάχνω ένα πλασματικό μοντάζ με κοντινά μου, παίρνοντας το κατάλληλο ύφος ανάλογα με τον πρωταγωνιστή που υποδύομαι. Επισης τραγουδαω και καποιες φορες μιλαω μονος μου (συνηθως βρίζω) Είμαι υπερβολικά παρών στον εαυτό μου και λιγότερο στον έξω κόσμο. Συμβαίνει και σε αλλους;
-
Χαοτικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 22:46Τίποτα δεν σβήσανε γιατί δεν τον έβρισα. Αυτά που λέω παραπάνω δείχνουν το τι έκανε και πιο κ´'ατω θα δεις τις απαντήσεις τις δικές μου. Τις θεψρεί υβριστικές κιόλας. Για να καταλάβεις για τι άτομο μιλάμε.Isildur έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:45Α, υπήρχαν κι άλλα; Εγώ λέω γι' αυτά που μού έδειξες.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:43Εννοείται ότι τα ποστ του χαοτικου που με βρίζουν σβήστηκαν αφού έκανα αναφορά, δεν τα είχε δει ο Μπέρια
Οπότε, ποιο είναι το πρόβλημα; Έκανες report, τα σβήσανε, παμ' παρακάτ'. Αν είναι έτσι, τότε γιατί είδα ότι λες αλλού πως δεν δίνουν σημασία στα reports σου; Κάπου σε χάνω...
Εδώ έχεις ένα δίκιο. Το να τον παίρνεις και να πηγαίνεις σε μπουρδέλα εσύ δεν το θεωρείς κακό

Να και τι του έγραψε ο Μπέρια
Eννοω ότι αν ξαναμπείς με τα βρωμοπαπουτσα σε νήμα που είναι σφουγγαρισμενο θα πας για μπάνιο.
Σου λύθηκε ο γρίφος;
Και σταματά να κυνηγάς χρήστες από πίσω και να γράφεις μαλακίες
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
εχεις αλλάξει πολυ, παλια δεν θα επέτρεπες στον Χαοτικό να σε ραπίζει ετσι, ουτε στον μπερια βεβαια.
-
Σιγά το ράπισμα του Μπέρια, μια κρίση θυμού ήταν επειδή δεν έβρισκε τα γυαλιά του
τεσπα δεν θελω να εμπλακω, απλα ηθελα να σε στηρίξω λιγο, να πω οτι καποτε δεν ησουν της μπατσας, ησουν σπουδαίος.
-
Και το μινιο το χαλάσανε με τον χρόνο, άμα δεν υπάρχει σωστή καταναλωτική συνείδηση; ευχαριστώ για την στήριξη, θα ανταποδώσω με την πρώτη ευκαιρία που θα σκοντάψεις στον δρόμο σου
- kongrosian
καλικάντζαρε.

-
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
-
Δεν είναι σωστό το σκίτσο, κάνε τον σκελετό αγχωμενο πίσω από τον συς να αντιγράφει ο,τι κάνει αυτός
-
Και;Χαοτικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 22:40Δεύτερη φορά βλέπω πάλι ειδοποίηση και έχεις γράψει αυτά . 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα @ Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή