Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
Re: Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
Εγω παντως αν θελετε να ξερετε θεωρησα τις διαγραφες τυπικα σωστες αλλα ουσιαστικα επιζημιες για το ελευθερο και επι χρονια εκανα κριτικη στη συντονιστικη ομαδα τοτε. Ξαναλεω τυπικα ειχαν δικιο αλλα αν ειχαν μυαλο θα πρεπε να μπαναρουν μονο τους τρεις που εκαναν τα τερατα.
.
.
Re: Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
τι να ρωτησω, αφου σου λέω, μπέρδεψε και αντι να μου απαντήσει στο πμ, το έγραψε στο νημα που ηταν για τους "προσφυγες". Τότε με πήραν πρέφα, αλλιως δε θα ειχαν πάρει γραμμή. Ευτυχώς το μπιζέλι ηταν απο τα τελευταία μέλη που ειχα στείλει.Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 14:44Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 14:41Ρε απο εμένα ξεκίνησαν τα μπανιαρίσματα και οι διαγραφες.Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 14:26
Μπαναραν αυτους που φανερα προπαγανδιζαν το νεο πχορουμ στο νημα που ανοιξαν.
Και επισης μπαναραν αυτους που εστελναν ΜΑΖΙΚΑ πιμι και εκαναν το λαθος να στειλουν και σε φανατικα μελη του ελευθερου.
Αυτοι λοιπον τους κατηγγειλαν σαν σαμποτερς που καταχρωνται της φιλοξενιας του ιστοτοπου για να προπαγανδισουν αλλο φορουμ.
.
Θεωρείς πως το μπιζέλι που "με έδωσε" το έκανε γιατί ήταν φανατική του ελεύθερου;
Δεν ξερω, ρωτησε την.
.
Όχι δε πιστεύω οτι το έκανε επιτηδες και το άφησε να φανει αλλιώς, ουτε καν

Αλλωστε για καιρό έγραφε και εδώ μεχρι που σπάστηκε με κάτι και πηγε ελευθερο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
καταλαβατε τωρα τι εστι μπουμερισμος? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ενας σιγουρος μποτομ είναι ο τοξοβολος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Μόνο εγώ νομίζω ότι καλύτερα που μας διέγραψαν; Αν δεν το έκαναν θα έπαιρνε πιο πολύ καιρό μέχρι να κατασταλάξουν όλοι που θα συχνάζουν.

Εγώ έμπαινα για κάμποσο καιρό και σκαουταρα ποστ για το αρχείο μου αλλά σε ανυποπτο χρονο με απενεργοποιησαν.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν ξέρω για το φόρουμ που λέτε αλλά ναι είναι εφικτό.Nandros έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 14:40@ GoBzi
Πάλι ψέματα λέει.
Διάβαζαν κανονικότατα τα ΠΜ. Ο Ασέβαστος το επιβεβαίωσε. Μόλις έστειλε ΠΜ τον διέγραψαν ΑΜΕΣΑ. Μάλλον τα είχαν ανοικτά και τα παρακολουθούσαν συστηματικά.
.
Παρατηρητής...
Εννοείται ότι είναι εφικτό. Με πάνω από έναν τρόπους μάλιστα.ksk έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 15:51Δεν ξέρω για το φόρουμ που λέτε αλλά ναι είναι εφικτό.
Ηθικό δεν είναι απλά και όποιος το κάνει είναι καθίκι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- ksk
- Phorum.gr user: ksk

Παρατηρητής...
"Τυπικά σωστές" επειδή μιλούσαν για άλλο χώρο; Τόσο "ελεύθερο" ήταν το ελεύθερο;Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 14:46Εγω παντως αν θελετε να ξερετε θεωρησα τις διαγραφες τυπικα σωστες αλλα ουσιαστικα επιζημιες για το ελευθερο και επι χρονια εκανα κριτικη στη συντονιστικη ομαδα τοτε. Ξαναλεω τυπικα ειχαν δικιο αλλα αν ειχαν μυαλο θα πρεπε να μπαναρουν μονο τους τρεις που εκαναν τα τερατα.
.

Isildur έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:02"Τυπικά σωστές" επειδή μιλούσαν για άλλο χώρο; Τόσο "ελεύθερο" ήταν το ελεύθερο;Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 14:46Εγω παντως αν θελετε να ξερετε θεωρησα τις διαγραφες τυπικα σωστες αλλα ουσιαστικα επιζημιες για το ελευθερο και επι χρονια εκανα κριτικη στη συντονιστικη ομαδα τοτε. Ξαναλεω τυπικα ειχαν δικιο αλλα αν ειχαν μυαλο θα πρεπε να μπαναρουν μονο τους τρεις που εκαναν τα τερατα.
.
Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο φορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;
Στο ελευθερο παρεμεινε καποιες μερες, αυτο ηταν το λαθος τους, αρχικα το παιξαν πολυ ελευθεροι και μετα αναγκαστηκαν να παρουν αυστηρα μετρα και εκει καποιοι το παρακαναν.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 25 Οκτ 2023, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Προς στιγμήν νόμισα πως είναι ο χώρος που κάνει στριπτίζ ο Κολντρον.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αν έχω καταλάβει καλά από τον τρόπο πο φέρεται ο εδώ συντονισμός, δεν θα κατέβαινε ποτέ. Ακόμα κι αν προέτρεπε, όπως λες, σε μαζικές αποχωρήσεις. Που, αν κατάλαβα καλά από τα εδώ λεγόμενα, δεν έγινε κάτι τέτοιο εκεί. Απλά διαφήμιζαν τα θυρανοίξια του παρόντος, δεν λέγανε "να φύγουμε Νίκο μου, να φύγουμε" σαν τη Βουγιουκλάκη.Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:06Isildur έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:02"Τυπικά σωστές" επειδή μιλούσαν για άλλο χώρο; Τόσο "ελεύθερο" ήταν το ελεύθερο;Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 14:46Εγω παντως αν θελετε να ξερετε θεωρησα τις διαγραφες τυπικα σωστες αλλα ουσιαστικα επιζημιες για το ελευθερο και επι χρονια εκανα κριτικη στη συντονιστικη ομαδα τοτε. Ξαναλεω τυπικα ειχαν δικιο αλλα αν ειχαν μυαλο θα πρεπε να μπαναρουν μονο τους τρεις που εκαναν τα τερατα.
.
Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο πχορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;
Στο ελευθερο παρεμεινε καποιες μερες, αυτο ηταν το λαθος τους, αρχικα το παιξαν πολυ ελευθεροι και μετα αναγκαστηκαν να παρουν αυστηρα μετρα και εκει καποιοι το παρακαναν.
.

Αρίστος
PM μεταξύ χρηστών:
Ο χρήστης gobzi στέλνει pm στον Aristos και ο Aristos απαντάει.

To ΙD του Aristos είναι 60:

Επιβεβαίωση στην βάση δεδωμένων:

To ΙD του gobziείναι 2:

Bάση δεδωμένων:
Με πράσινο είναι το πρώτο μήνημα, απο τον 2 στον 60, με κόκκινο το δεύτερο μηνημα απο τον 60 στον 2. Με μπλέ είναι τα μυνύματα

PM μεταξύ χρηστών:
Ο χρήστης gobzi στέλνει pm στον Aristos και ο Aristos απαντάει.

To ΙD του Aristos είναι 60:

To ΙD του gobziείναι 2:

Bάση δεδωμένων:
Με πράσινο είναι το πρώτο μήνημα, απο τον 2 στον 60, με κόκκινο το δεύτερο μηνημα απο τον 60 στον 2. Με μπλέ είναι τα μυνύματα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 25 Οκτ 2023, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
29 Οκτ 2024, 10:32
-