Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Οκτ 2023, 14:46

Εγω παντως αν θελετε να ξερετε θεωρησα τις διαγραφες τυπικα σωστες αλλα ουσιαστικα επιζημιες για το ελευθερο και επι χρονια εκανα κριτικη στη συντονιστικη ομαδα τοτε. Ξαναλεω τυπικα ειχαν δικιο αλλα αν ειχαν μυαλο θα πρεπε να μπαναρουν μονο τους τρεις που εκαναν τα τερατα.

.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Οκτ 2023, 14:47

Αρίστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:44
Ερμής έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:41
Αρίστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:26

Μπαναραν αυτους που φανερα προπαγανδιζαν το νεο πχορουμ στο νημα που ανοιξαν.

Και επισης μπαναραν αυτους που εστελναν ΜΑΖΙΚΑ πιμι και εκαναν το λαθος να στειλουν και σε φανατικα μελη του ελευθερου.

Αυτοι λοιπον τους κατηγγειλαν σαν σαμποτερς που καταχρωνται της φιλοξενιας του ιστοτοπου για να προπαγανδισουν αλλο φορουμ.

.
Ρε απο εμένα ξεκίνησαν τα μπανιαρίσματα και οι διαγραφες.
Θεωρείς πως το μπιζέλι που "με έδωσε" το έκανε γιατί ήταν φανατική του ελεύθερου; :smt005:

Δεν ξερω, ρωτησε την.

.
τι να ρωτησω, αφου σου λέω, μπέρδεψε και αντι να μου απαντήσει στο πμ, το έγραψε στο νημα που ηταν για τους "προσφυγες". Τότε με πήραν πρέφα, αλλιως δε θα ειχαν πάρει γραμμή. Ευτυχώς το μπιζέλι ηταν απο τα τελευταία μέλη που ειχα στείλει.
Όχι δε πιστεύω οτι το έκανε επιτηδες και το άφησε να φανει αλλιώς, ουτε καν :lol:
Αλλωστε για καιρό έγραφε και εδώ μεχρι που σπάστηκε με κάτι και πηγε ελευθερο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 25 Οκτ 2023, 14:49

Ασέβαστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:45
Αρίστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:42
Ασέβαστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:41

αν ειμαι μεσα στους καποιους, θα ηθελα να ξερω.

Δεν εισαι αλλα ειναι ενα τοπ μελος εδω μεσα, καποιος που εχει σταματησει απο χρονια και καποιος που απασχολει συνεχεια.

Μαλλον οι υπολοιποι την πληρωσατε γι' αυτους.

.
υπαρχουν τοπ και μποτομ μελη;

ρε τι μαθαινουμε. :fp:
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είμαι τοπ οφ δε τοπ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 25 Οκτ 2023, 14:54

καταλαβατε τωρα τι εστι μπουμερισμος? :102::102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 25 Οκτ 2023, 14:56

Ενας σιγουρος μποτομ είναι ο τοξοβολος
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Οκτ 2023, 14:56

Μόνο εγώ νομίζω ότι καλύτερα που μας διέγραψαν; Αν δεν το έκαναν θα έπαιρνε πιο πολύ καιρό μέχρι να κατασταλάξουν όλοι που θα συχνάζουν.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 25 Οκτ 2023, 14:58

Εγώ έμπαινα για κάμποσο καιρό και σκαουταρα ποστ για το αρχείο μου αλλά σε ανυποπτο χρονο με απενεργοποιησαν.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 25 Οκτ 2023, 15:51

Nandros έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:40
Αρίστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:36
GoBzi έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:34

Η ερώτηση σου είναι πως ξέρανε οτι όντως έστειλε κάποιος pm. Εγώ πχ μπορεί να μην σε χονεύω και να τους είπα οτι μου έστειλες PM, αυτοί πως ξέρουν οτι ισχύει;

Αν πιχι σε τσεκαραν να προπαγανδιζεις και φανερα το νεο πχορουμ στο νημα που ανοιξε.

.
@ GoBzi

Πάλι ψέματα λέει.
Διάβαζαν κανονικότατα τα ΠΜ. Ο Ασέβαστος το επιβεβαίωσε. Μόλις έστειλε ΠΜ τον διέγραψαν ΑΜΕΣΑ. Μάλλον τα είχαν ανοικτά και τα παρακολουθούσαν συστηματικά.
.
Δεν ξέρω για το φόρουμ που λέτε αλλά ναι είναι εφικτό.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 25 Οκτ 2023, 16:01

ksk έγραψε:
25 Οκτ 2023, 15:51
Nandros έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:36

Αν πιχι σε τσεκαραν να προπαγανδιζεις και φανερα το νεο πχορουμ στο νημα που ανοιξε.

.
@ GoBzi

Πάλι ψέματα λέει.
Διάβαζαν κανονικότατα τα ΠΜ. Ο Ασέβαστος το επιβεβαίωσε. Μόλις έστειλε ΠΜ τον διέγραψαν ΑΜΕΣΑ. Μάλλον τα είχαν ανοικτά και τα παρακολουθούσαν συστηματικά.
.
Εννοείται ότι είναι εφικτό. Με πάνω από έναν τρόπους μάλιστα.

Ηθικό δεν είναι απλά και όποιος το κάνει είναι καθίκι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 25 Οκτ 2023, 16:02

Isildur έγραψε:
25 Οκτ 2023, 16:01
ksk έγραψε:
25 Οκτ 2023, 15:51
Nandros έγραψε:

@ GoBzi

Πάλι ψέματα λέει.
.
Εννοείται ότι είναι εφικτό. Με πάνω από έναν τρόπους μάλιστα.

Ηθικό δεν είναι απλά και όποιος το κάνει είναι καθίκι.
:smt023
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 25 Οκτ 2023, 16:02

Αρίστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 14:46
Εγω παντως αν θελετε να ξερετε θεωρησα τις διαγραφες τυπικα σωστες αλλα ουσιαστικα επιζημιες για το ελευθερο και επι χρονια εκανα κριτικη στη συντονιστικη ομαδα τοτε. Ξαναλεω τυπικα ειχαν δικιο αλλα αν ειχαν μυαλο θα πρεπε να μπαναρουν μονο τους τρεις που εκαναν τα τερατα.

.
"Τυπικά σωστές" επειδή μιλούσαν για άλλο χώρο; Τόσο "ελεύθερο" ήταν το ελεύθερο;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Οκτ 2023, 16:06

Isildur έγραψε:
25 Οκτ 2023, 16:02
Αρίστος έγραψε:

.
"Τυπικά σωστές" επειδή μιλούσαν για άλλο χώρο; Τόσο "ελεύθερο" ήταν το ελεύθερο;

Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο φορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;

Στο ελευθερο παρεμεινε καποιες μερες, αυτο ηταν το λαθος τους, αρχικα το παιξαν πολυ ελευθεροι και μετα αναγκαστηκαν να παρουν αυστηρα μετρα και εκει καποιοι το παρακαναν.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 25 Οκτ 2023, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 25 Οκτ 2023, 16:07

Προς στιγμήν νόμισα πως είναι ο χώρος που κάνει στριπτίζ ο Κολντρον.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 25 Οκτ 2023, 16:08

Αρίστος έγραψε:
25 Οκτ 2023, 16:06
Isildur έγραψε:
25 Οκτ 2023, 16:02
Αρίστος έγραψε:

.

Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο πχορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;

Στο ελευθερο παρεμεινε καποιες μερες, αυτο ηταν το λαθος τους, αρχικα το παιξαν πολυ ελευθεροι και μετα αναγκαστηκαν να παρουν αυστηρα μετρα και εκει καποιοι το παρακαναν.

.
Αν έχω καταλάβει καλά από τον τρόπο πο φέρεται ο εδώ συντονισμός, δεν θα κατέβαινε ποτέ. Ακόμα κι αν προέτρεπε, όπως λες, σε μαζικές αποχωρήσεις. Που, αν κατάλαβα καλά από τα εδώ λεγόμενα, δεν έγινε κάτι τέτοιο εκεί. Απλά διαφήμιζαν τα θυρανοίξια του παρόντος, δεν λέγανε "να φύγουμε Νίκο μου, να φύγουμε" σαν τη Βουγιουκλάκη.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 25 Οκτ 2023, 16:08

Αρίστος

PM μεταξύ χρηστών:

Ο χρήστης gobzi στέλνει pm στον Aristos και ο Aristos απαντάει.
Εικόνα

To ΙD του Aristos είναι 60:
Εικόνα

Επιβεβαίωση στην βάση δεδωμένων:

Εικόνα

To ΙD του gobziείναι 2:

Εικόνα

Επιβεβαίωση στην βάση δεδωμένων:

Εικόνα

Bάση δεδωμένων:
Με πράσινο είναι το πρώτο μήνημα, απο τον 2 στον 60, με κόκκινο το δεύτερο μηνημα απο τον 60 στον 2. Με μπλέ είναι τα μυνύματα :D

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 25 Οκτ 2023, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών