Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
- kongrosian
Re: Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
δες αυτό το βιντεακι, το ειχα κανει για το φοσιλι και την μέση του και την γραμματέα και τον γιατρό αλλα λεω ασε καλύτερα. Τεσπα, ας πουμε οτι δεν λεει φοσιλης, λεει χέλης εκει, νανος ειναι η γραμματέας και ο γιατρός εγω.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 21:49Καλά, ας αφήσουμε τον Νάνο να μας πει ποιος έχει δίκιο σε σχέση με αυτό που ρώτησε.
τι ακους; Συστολή/διαστολή ακους, δεν υπαρχει αυτο που ονομάζεις "ήχος παγώματος", το εβγαλες απο το κεφάλι σου πριν στο βγάλω μαζι με την σπονδυλική στήλη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κάποτε δούλευα μέσα σε κατάψυξη τροφίμων, και τον άκουγα συχνά αυτόν τον θόρυβο, ώρες ολόκληρες στους -20.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 15:25Σίγουρα όλοι μπορούμε να ακούσουμε στο μυαλό μας τον ήχο που κάνει το πάγωμα, αυτό το γρήγορο κρυστάλωμμα.
Πόσοι όμως έχετε ακούσει αυτό τον ήχο στην πραγματική ζωή και όχι απλά από media; Πιθανολογώ ότι το πιο κοντινό που έχουν ακούσει οι πιο πολλοί είναι το αντίθετο, όταν βάζεις χλιαρή μπύρα σε ένα παγωμένο ποτήρι και το ποτήρι διαστέλλεται.
Αν τον έχετε ακούσει στ' αλήθεια, γράψτε πως.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Μια και μοναδική φόρα τον άκουσα σε λίμνη που πάγωνε αργά, σαν να τσαλακώνεται αλουμινόχαρτο.
Όμως έχω δει πολλές φορές το φως της θραύσης του πάγου. Τριβοφωταύγεια,εντυπωσιακό αδρό στα όρια του ιώδους, αλλά ο ήχος εκκωφαντικός ! Σαν να πέφτουν από ψηλά σιδηροσωλήνες. Επίσης και στην αρχή της χιονόπτωσης ακούγεται κάτι σαν θρόισμα (και κάπως σαν αλλάζουν δυσπερίγραπτα οι μυρωδιές).
Όμως έχω δει πολλές φορές το φως της θραύσης του πάγου. Τριβοφωταύγεια,εντυπωσιακό αδρό στα όρια του ιώδους, αλλά ο ήχος εκκωφαντικός ! Σαν να πέφτουν από ψηλά σιδηροσωλήνες. Επίσης και στην αρχή της χιονόπτωσης ακούγεται κάτι σαν θρόισμα (και κάπως σαν αλλάζουν δυσπερίγραπτα οι μυρωδιές).
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Dwarven Blacksmith
Μπράβο για τις απαντήσεις δέκτες όλες, εγώ απλά συνειδητοποίησα ότι μάλλον δεν τον έχω ακούσει ποτέ και ένιωσα περίεργα. Παίζω το Frostpunk 2 αυτές τις μέρες.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο ειναι το πιο περιεργο παρατσουκλι που εχετε ακουσει;
από plouf » 28 Σεπ 2023, 07:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
01 Οκτ 2023, 10:03
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
25 Απρ 2024, 18:01
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 14:47