Είναι 1000 χρόνια μπροστά από αυτούς.
Νήμα τσεκ ματ.

Όχι ντόμπρα είμαι δεξιά γιατί πιστεύω στην ελεύθερη αγορά αλλά με άλλες συνθήκες.
Ωραία να σε βοηθήσω με ένα παράδειγμα.
σε καποιο βαθμο ισχυει, εδω ελεγαν ψεκμπολ οσους εκαναν το εμβολιο.Green Dragon έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 21:30Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ βλέπω ότι το ψεκ έχει καταντήσει σαν το φασίστας, και τα δύο σημαίνουν 'όποιος έχει διαφορετική άποψη από την δική μας'.
δηλαδη να γραφει καποιος οτι η γη ειναι επιπεδη, να του λεμε εισαι ψεκ, και να απανταει τιμη μου.
Ε μα βλέπεις που είναι το πρόβλημα; Οι ακροκεντρώοι προσπαθούν να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι τους 'αντισφαιριστές' με κάποιον που λέει ότι υπήρχε παράνομο φορτίο στο βαγόνι. Δεν γίνεται να μην βλέπεις την πουστιά.
"γίνεται" ρε αμόρφωτο αριστερό ψέκ. "γίνεται"
εγω δεν βλεπω πουστια.Green Dragon έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 09:27Ε μα βλέπεις που είναι το πρόβλημα; Οι ακροκεντρώοι προσπαθούν να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι τους 'αντισφαιριστές' με κάποιον που λέει ότι υπήρχε παράνομο φορτίο στο βαγόνι. Δεν γίνεται να μην βλέπεις την πουστιά.
Εγώ μόνο τέτοιους έχω συναντήσει πάντως στον κύκλο μου. Λένε ότι κάτι υπήρχε στο βαγόνι, τελεία. Αυτά με τα ουκρανικά καύσιμα τα έχω δει μόνο στο Ίντερνετ.Ασέβαστος έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 09:41εγω δεν βλεπω πουστια.Green Dragon έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 09:27Ε μα βλέπεις που είναι το πρόβλημα; Οι ακροκεντρώοι προσπαθούν να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι τους 'αντισφαιριστές' με κάποιον που λέει ότι υπήρχε παράνομο φορτίο στο βαγόνι. Δεν γίνεται να μην βλέπεις την πουστιά.
επειδη, δεν μιλαμε για ανθρωπους που ειδαν φωτια, και λενε απλως οτι προφανως υπαρχει και καυσιμη υλη.
μιλαμε για ανθρωπους που απο την πρωτη στιγμη ηταν βεβαιοι οτι υπηρξε παρανομο και οχι νομιμο φορτιο, ενα βαγονι παραπανω, δεξαμενες,ουκρανικα καυσιμα, η του νατο και οτι ολο αυτο το εκανε η κυβερνηση, σε συνεργασια με πετρελαιαδες, και ενα σωρο αλλες πιπες.
οποτε ο χαρακτηρισμος ψεκ, ταιριαζει μια χαρα στην πλειονοτητα. απλως παιρνει η μπαλα και λιγους λογικους. κακως, βεβαια.
εμενα στον κυκλο μου δεν εχει συζητηθει καν, δεν εχει ασχοληθει κανεις.Green Dragon έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 09:57Εγώ μόνο τέτοιους έχω συναντήσει πάντως στον κύκλο μου. Λένε ότι κάτι υπήρχε στο βαγόνι, τελεία. Αυτά με τα ουκρανικά καύσιμα τα έχω δει μόνο στο Ίντερνετ.Ασέβαστος έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 09:41εγω δεν βλεπω πουστια.Green Dragon έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 09:27Ε μα βλέπεις που είναι το πρόβλημα; Οι ακροκεντρώοι προσπαθούν να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι τους 'αντισφαιριστές' με κάποιον που λέει ότι υπήρχε παράνομο φορτίο στο βαγόνι. Δεν γίνεται να μην βλέπεις την πουστιά.
επειδη, δεν μιλαμε για ανθρωπους που ειδαν φωτια, και λενε απλως οτι προφανως υπαρχει και καυσιμη υλη.
μιλαμε για ανθρωπους που απο την πρωτη στιγμη ηταν βεβαιοι οτι υπηρξε παρανομο και οχι νομιμο φορτιο, ενα βαγονι παραπανω, δεξαμενες,ουκρανικα καυσιμα, η του νατο και οτι ολο αυτο το εκανε η κυβερνηση, σε συνεργασια με πετρελαιαδες, και ενα σωρο αλλες πιπες.
οποτε ο χαρακτηρισμος ψεκ, ταιριαζει μια χαρα στην πλειονοτητα. απλως παιρνει η μπαλα και λιγους λογικους. κακως, βεβαια.
Άλλη μια πουστιά, δίπλα στην άλλη που δεν βλέπεις: 'Οι περισσότεροι λένε για ουκρανικά καύσιμα'