Απορίες
Re: Απορίες
Ποια βία καλέ; Ήμουν αρκετά προσεκτικός ώστε να διευκρινίζω κάθε τρεις και λίγο ότι δεν μπορώ να ασκήσω βία.the comet the course the tail έγραψε: ↑15 Φεβ 2019, 11:01προέτρεπε τον ανυποψίαστο αναγνώστη σε πράξεις βίας...
εδιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 15 Φεβ 2019, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βάρυνε ο firefox και σε σας τώρα τελευταία ή πάλι κάτι έχω κάνει;
Τσάπισμα- κουβάλημα σακιών με χώμα μέχρι το καρότσι- κουβάλημα των σακιών με το χώμα με το καρότσι μέχρι εκεί που θα φυτέψω και πάλι από την αρχή. Τι διατάσεις να κάνω για να μην πιάνομαι;
Έχω 200 γρ σκόνη από το Ά μπαχαρικό και 20 γρ σκόνη από το Β και θέλω να τα ανακατέψω σε ένα μείγμα έτσι που σε κάθε τσιμπιά να υπάρχει περίπου 90% από το Ά και 10% από το Β χωρίς να χρησιμοποιήσω μπλέντερ. Υπάρχει τρόπος;
Για την αναλογία που θέλεις, πρέπει να ανακατέψεις 180γρ από το Α και 20γρ από το Β.
Yippie Kay Yay
Έστω ότι με λένε Τζεπέτο και φκιάχνω μαριονέτες. Μία συγκεκριμένη ιδίως της έχω δώσει και όνομα: "Πινόκιο". Μια φορά που είμαι πιωμένος βλέπω ένα αστέρι να πέφτει κι εύχομαι ο Πινόκιο να γίνει ζωντανός. Την επομένη συνειδητοποιώ έγινε πραγματικά ζωντανός. Στην αρχή, που δεν έχει μάθει να μιλάει, βγάζει μόνο κάτι ήχους κι εγώ το αντιμετωπίζω σαν ένα γατί που αγαπώ πολύ. Κάποια στιγμή όμως συνειδητοποιώ ότι έχει ανθρώπινη νοημοσύνη. Ότι σε λίγο καιρό θα πρέπει να πάει και σχολείο.
Πού τον δηλώνω;
Πού τον δηλώνω;
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Στον οργανισμό βιομηχανικής ιδιοκτησίας για να κατοχυρώσεις την πατέντα.Γραφικός έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 20:48Έστω ότι με λένε Τζεπέτο και φκιάχνω μαριονέτες. Μία συγκεκριμένη ιδίως της έχω δώσει και όνομα: "Πινόκιο". Μια φορά που είμαι πιωμένος βλέπω ένα αστέρι να πέφτει κι εύχομαι ο Πινόκιο να γίνει ζωντανός. Την επομένη συνειδητοποιώ έγινε πραγματικά ζωντανός. Στην αρχή, που δεν έχει μάθει να μιλάει, βγάζει μόνο κάτι ήχους κι εγώ το αντιμετωπίζω σαν ένα γατί που αγαπώ πολύ. Κάποια στιγμή όμως συνειδητοποιώ ότι έχει ανθρώπινη νοημοσύνη. Ότι σε λίγο καιρό θα πρέπει να πάει και σχολείο.
Πού τον δηλώνω;
the end
Μα δεν αποδεικνύεται τίποτα αφού. Προβοκάτσια των ανθελλήνων είναι αυτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες απορίες που έχω γι αυτό το βίντεο.
από Εκτωρ » 30 Οκτ 2023, 17:40 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
30 Οκτ 2023, 17:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-