καλά κάνεις, πάνε κατά διαόλου τα πράγματα. Βλέπω τύπισσες να κερνιούνται στα πρώτα ρανδεβού και ταυτόχρονα μέχρι να σενιαριστούν στην τουαλέτα, κλείνουν το επόμενο τιντεροραντεβού

Ποια άλλη πιστεύει ότι εκτός του ότι δε θέλουν να δώσουν τα χρήματα τους σε εμάς (τα έχουμε πει και να δουλεύει μια γυναίκα το βάρος έστω και ένα Τσικ θα το επωμιστεί το αρσενικό ),ότι όλο αυτό το κύμα “δεν θέλω σχέση αλλά μόνο σεξ και μη με πρήζεις”,είναι γενικευμένη πικρία των αντρών που δε βρίσκουν εύκολα για σεξ κοπέλες ,σε αντίθεση με εμάς ,και την αντανακλούν επάνω μας με το να μην “μας δίνουν” συναισθηματική σταθερότητα;Είναι κοινωνικο φαινόμενο πλέον ή είναι ιδέα μου ;
Είναι σαν να έχουν κάτσει σε ένα τεράστιο τράπεζι στην Ελλάδα οι 30-45 και να λένε “δε θα δώσουμε σχέση και δέσμευση και περιουσία και αγάπη στις καριες γιατί αυτές βρίσκουν τον επόμενο για σεξ πολύ πιο εύκολα από εμάς “.
Να φαντάζει τόσο παρανοϊκό αυτό ;
Ναι μπορεί, κάποιοι θα σκέφτονται σίγουρα έτσι. Αλλά αυτούς που σκέφτονται έτσι δεν νομίζω πως καμία μας τους θέλει. Κατα τα άλλα, κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Σκέφτομαι την προσωπική μου ζωή τον τελευταίο χρόνο (απο τότε που χώρισα απο την μεγάλη μου σχέση) και διαπιστώνω πως απ όλα είχε μέχρι σήμερα ο μπαχτσες. Άνδρες που ήθελαν μόνο σεξ, άνδρες που ήταν ανοιχτοι σε γνωριμία χωρίς να είναι σίγουροι οτι θέλουν να καταλλήξει σε σχέση και άνδρες που με το καλημέρα σας το πήγαιναν για σχέση. Αντίστοιχα και εγώ, δεν ήμουν η ίδια απέναντι τους, με άλλους ήθελα μόνο σεξ και με άλλους εξέταζα την προωπτική της συντροφικότητας. Τώρα αν συγχρονιστίκαμε εγω και αυτοί σε όλο αυτό είναι άλλη ιστορία!
Δεν είναι τρομακτικό και απάνθρωπο τουλάχιστον και ένας να σκέφτεται έτσι;Τέτοια εκδικητικότητα;Τόσο μίσος για μας;Μα δε καταλαβαίνουν ότι στο τέλος θα βγουν αυτοί ζημιωμενοι;
Το ότι από οσα γράφουν κράτησες μόνο το περιουσία αντανακλά τον προβληματικό τρόπο σκέψης σου.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 14:07πηγή
Από τα σχόλια:Ποια άλλη πιστεύει ότι εκτός του ότι δε θέλουν να δώσουν τα χρήματα τους σε εμάς (τα έχουμε πει και να δουλεύει μια γυναίκα το βάρος έστω και ένα Τσικ θα το επωμιστεί το αρσενικό ),ότι όλο αυτό το κύμα “δεν θέλω σχέση αλλά μόνο σεξ και μη με πρήζεις”,είναι γενικευμένη πικρία των αντρών που δε βρίσκουν εύκολα για σεξ κοπέλες ,σε αντίθεση με εμάς ,και την αντανακλούν επάνω μας με το να μην “μας δίνουν” συναισθηματική σταθερότητα;Είναι κοινωνικο φαινόμενο πλέον ή είναι ιδέα μου ;
Είναι σαν να έχουν κάτσει σε ένα τεράστιο τράπεζι στην Ελλάδα οι 30-45 και να λένε “δε θα δώσουμε σχέση και δέσμευση και περιουσία και αγάπη στις καριες γιατί αυτές βρίσκουν τον επόμενο για σεξ πολύ πιο εύκολα από εμάς “.
Να φαντάζει τόσο παρανοϊκό αυτό ;Ναι μπορεί, κάποιοι θα σκέφτονται σίγουρα έτσι. Αλλά αυτούς που σκέφτονται έτσι δεν νομίζω πως καμία μας τους θέλει. Κατα τα άλλα, κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Σκέφτομαι την προσωπική μου ζωή τον τελευταίο χρόνο (απο τότε που χώρισα απο την μεγάλη μου σχέση) και διαπιστώνω πως απ όλα είχε μέχρι σήμερα ο μπαχτσες. Άνδρες που ήθελαν μόνο σεξ, άνδρες που ήταν ανοιχτοι σε γνωριμία χωρίς να είναι σίγουροι οτι θέλουν να καταλλήξει σε σχέση και άνδρες που με το καλημέρα σας το πήγαιναν για σχέση. Αντίστοιχα και εγώ, δεν ήμουν η ίδια απέναντι τους, με άλλους ήθελα μόνο σεξ και με άλλους εξέταζα την προωπτική της συντροφικότητας. Τώρα αν συγχρονιστίκαμε εγω και αυτοί σε όλο αυτό είναι άλλη ιστορία!Δεν είναι τρομακτικό και απάνθρωπο τουλάχιστον και ένας να σκέφτεται έτσι;Τέτοια εκδικητικότητα;Τόσο μίσος για μας;Μα δε καταλαβαίνουν ότι στο τέλος θα βγουν αυτοί ζημιωμενοι;
και αυτά, σε φεμινιστικό σάιτ, φανταστείτε τι (δεν) λένε οι υπόλοιπες
κατά τα άλλα, η φίλη της Fata_Morganaς κερνάει στο πρώτο τιντεροραντεβού
1.Προβληματικό είναι το άδειο σου κεφάλι που """"δεν """καταλαβαίνει"""" -τάχα μου- ότι το περιουσία δεν κολλάει με τα υπόλοιπα, οπότε για να μπήκε, κάτι σημαίνει. Και προσπέρασες και το "ένα τσικ βάρος θα το επωμιστεί ο άντρας" γιατί άραγε; Χεχεχε. Για πες, κέρασε αυτή την βδομάδα η φίλη σου;Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 16:07Το ότι από οσα γράφουν κράτησες μόνο το περιουσία αντανακλά τον προβληματικό τρόπο σκέψης σου.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 14:07πηγή
Από τα σχόλια:Ποια άλλη πιστεύει ότι εκτός του ότι δε θέλουν να δώσουν τα χρήματα τους σε εμάς (τα έχουμε πει και να δουλεύει μια γυναίκα το βάρος έστω και ένα Τσικ θα το επωμιστεί το αρσενικό ),ότι όλο αυτό το κύμα “δεν θέλω σχέση αλλά μόνο σεξ και μη με πρήζεις”,είναι γενικευμένη πικρία των αντρών που δε βρίσκουν εύκολα για σεξ κοπέλες ,σε αντίθεση με εμάς ,και την αντανακλούν επάνω μας με το να μην “μας δίνουν” συναισθηματική σταθερότητα;Είναι κοινωνικο φαινόμενο πλέον ή είναι ιδέα μου ;
Να φαντάζει τόσο παρανοϊκό αυτό ;Ναι μπορεί, κάποιοι θα σκέφτονται σίγουρα έτσι. Αλλά αυτούς που σκέφτονται έτσι δεν νομίζω πως καμία μας τους θέλει. Κατα τα άλλα, κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Σκέφτομαι την προσωπική μου ζωή τον τελευταίο χρόνο (απο τότε που χώρισα απο την μεγάλη μου σχέση) και διαπιστώνω πως απ όλα είχε μέχρι σήμερα ο μπαχτσες. Άνδρες που ήθελαν μόνο σεξ, άνδρες που ήταν ανοιχτοι σε γνωριμία χωρίς να είναι σίγουροι οτι θέλουν να καταλλήξει σε σχέση και άνδρες που με το καλημέρα σας το πήγαιναν για σχέση. Αντίστοιχα και εγώ, δεν ήμουν η ίδια απέναντι τους, με άλλους ήθελα μόνο σεξ και με άλλους εξέταζα την προωπτική της συντροφικότητας. Τώρα αν συγχρονιστίκαμε εγω και αυτοί σε όλο αυτό είναι άλλη ιστορία!Δεν είναι τρομακτικό και απάνθρωπο τουλάχιστον και ένας να σκέφτεται έτσι;Τέτοια εκδικητικότητα;Τόσο μίσος για μας;Μα δε καταλαβαίνουν ότι στο τέλος θα βγουν αυτοί ζημιωμενοι;
και αυτά, σε φεμινιστικό σάιτ, φανταστείτε τι (δεν) λένε οι υπόλοιπες
κατά τα άλλα, η φίλη της Fata_Morganaς κερνάει στο πρώτο τιντεροραντεβού
Είναι που είστε όλοι νέοι, ωραίοι, γυμνασμένοι, λεφτάδες με αντοχές και επιδόσεις.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 14:07καλά κάνεις, πάνε κατά διαόλου τα πράγματα. Βλέπω τύπισσες να κερνιούνται στα πρώτα ρανδεβού και ταυτόχρονα μέχρι να σενιαριστούν στην τουαλέτα, κλείνουν το επόμενο τιντεροραντεβού
Αν δεν θέλουν να κάνουν οικογένεια, καλά κάνουν.
Δεν εχει σημασια πως κ τι ειναι - η επιλογη τους ειναι μονοδρομος μιας κ για πρωτη φορα στην ιστορια της ανθρωποτητας μπορουν να απολαυσουν ζωαραGherschaagk έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 11:05Είναι που είστε όλοι νέοι, ωραίοι, γυμνασμένοι, λεφτάδες με αντοχές και επιδόσεις.
Δεν θελουν να καταληξουν υποζυγια - δεν εχουν ωφελη - μονο καταναγκασμους σε αθλια κοινωνικα προτυπα κ νομικα αιχμαλωτοι με μηδενικα δικαιωματα
Δεν διαφώνησα μαζί σου. Απλώς ενημέρωσα.Αγις έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 11:19Δεν θελουν να καταληξουν υποζυγια - δεν εχουν ωφελη - μονο καταναγκασμους σε αθλια κοινωνικα προτυπα κ νομικα αιχμαλωτοι με μηδενικα δικαιωματα
κ ηταν σωστη η ενημερωση σου - για αυτο εχω σκυλια κ απο παιδια μονο ενα πνευματικο που επελεξα γιατι σαν ''κουταβι'' εδειξε καλα χαρακτηριστικα
Για να το λες εσύ, έτσι δεν θα είναι.Αγις έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 11:13Δεν εχει σημασια πως κ τι ειναι - η επιλογη τους ειναι μονοδρομος μιας κ για πρωτη φορα στην ιστορια της ανθρωποτητας μπορουν να απολαυσουν ζωαραGherschaagk έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 11:05Είναι που είστε όλοι νέοι, ωραίοι, γυμνασμένοι, λεφτάδες με αντοχές και επιδόσεις.
Μας έπεισες.
ξεχασα πως για εσενα ειμαι πολυτεκνος