Sos
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Re: Sos
Ρε παιδιά αυτή θα μας τρελάνει!Casp έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 18:27Αχ παιδια γινονται τοοοσα πολλα που δεν προλαβαινω να γραψω…
Πρωτο, δεχτηκα δουλεια data analyst Δευτερα Παρασκευη με ωραρια 9-5, δεν πιστευα καν πως θα με επαιρναν επειδη ζητουσε να ξερω SQL & python και εγω ξερω μονο matlab, fortran, C++ και R. Μου εκανε κατι ερωτησεις για να δει πώς σκεφτομαι και του απαντουσα τα μισα απ’ οτι ηθελε και τα υπολοιπα με βοηθεια δικη του. Επαθα σοκ που με πηρε τηλ. Το συμβολαιο λεει πως ανα πασα στιγμη μπορουν να με διωξουν χωρις προειδοποιηση και οτι για ενα χρονο αφοτου φυγω δεν θα ξαναμπορω να δουλεψω σαν data analyst.
Τις γλωσσες δεν τις ξερω αλλα μου ειπε υπαρχει βασικο training και courses απο το πανεπιστημιο (επειδη η δουλεια ειναι για online university) με 10 ευρω για να μαθαινεις νεα πραγματα και πιο advanced. Μου αρεσει η δουλεια που ειμαι τωρα, αλλα ξερω πως αν δεν ρισκαρω, θα το μετανιωνω μια ζωη που δεν αρπαξα αυτη την ευκαιρια…
...
ξερω μονο matlab, fortran, C++ και R
ΜΟΝΟ...
ΜΟΝΟ!!!
Μλκ, αυτό είναι σαν να λέει, ξέρω μόνο ταεκ βον το, τζιουζίτσου, καράτε και μάι τάι, αλλά φοβάμαι μήπως μου ζητήσουν να ρίξω καμιά μπουνιά...
Έλεος. Που python & sql διαβάζεις την προηγούμενη μέρα και είσαι εντάξει. Ειδικά αν "ξέρεις C++" χαχαχα
Τώρα καταλαβαίνω ότι και τα άλλα είναι ένα μάτσο φούμαρα (γκόμενος με σχέση 7 χρόνια παρθένος, χωρίζω γιατί μου το είπε η άσχετη φίλη μου και τα σχετικά...)
Κρίμα ρε Casp και με ψιλο-έπεισες για λίγο...

- masterridley
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
καλά το "ξέρω" έχει πολλές έννοιες, στη συγκεκριμένη μάλλον "έχω κάνει από μία εργασία στη σχολή".masterridley έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 20:47
ΜΟΝΟ...
ΜΟΝΟ!!!
Μλκ, αυτό είναι σαν να λέει, ξέρω μόνο ταεκ βον το, τζιουζίτσου, καράτε και μάι τάι, αλλά φοβάμαι μήπως μου ζητήσουν να ρίξω καμιά μπουνιά...
- masterridley
Ρε συ έχω διαβάσει 800σέλιδα βιβλία πάνω στην C++ και δεν τολμάω να πω ό,τι την ξέρω. Γιατί θα έρθει ο επόμενος λίγο πιο έμπειρος C++άς και θα φάω γερή φάπα. if you know, you know.foscilis έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:09καλά το "ξέρω" έχει πολλές έννοιες, στη συγκεκριμένη μάλλον "έχω κάνει από μία εργασία στη σχολή".masterridley έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 20:47
ΜΟΝΟ...
ΜΟΝΟ!!!
Αλλά ακόμα και έτσι, αν έχεις δει C++ έστω και με τα κυάλια, δεν παίζει να φοβάσαι python! Αυτά είναι αστεία πράγματα.
Τέλος, πως κάνεις προγραμμ γλώσσες (άκου R, καλά που δεν είπε και... haskell) και καταλήγεις να δουλεύεις σε αεροδρόμιο; Τι διάολο, δεν έχει προγραμμ δουλειές η Κύπρος;
Άσε, πολλές οι τρύπες, είμαι απογοητευμένος.
Επειδή δε γίνεται ποτέ να την ξέρεις. Το πρότυπο είναι όχι μόνο τόσο πολύπλοκο που και μόνο να το απομνημονεύσεις έχει βγει η επόμενη έκδοση, αλλά αφήνει και undefined ένα στα δύο πράγματα. Αυτή είναι η μαλακία με αυτή τη γλώσσα (δράττομαι της ευκαιρίας να ξεστρατίσω). Εγώ πάντα άμα ήθελα να κοιμηθώ διάβαζα ή το κεφάλαιο για το streamed I/O στην έκδοση του 2001 ή την "Κοινωνία του Θεάματος" του Debord. Πρέπει να πω το πρώτο με έριχνε στις 10-12 σελίδες ενώ η "Κοινωνία" σταθερά πριν το τέλος της 2ης. Αλλά με "Κοινωνία" μπορείς να κάνεις εντελώς next level γαμήσια με συγκεκριμένο τύπο ψευτομελαχροινής φασαίας 25-35 γύρω στα 50 σου, έχοντας παίξει βέβαια καλά τα χαρτιά σου. Με τη διαφορά του std::endl από το std::ostream<<("\n") αποκλείεται.masterridley έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:32Ρε συ έχω διαβάσει 800σέλιδα βιβλία πάνω στην C++ και δεν τολμάω να πω ό,τι την ξέρω.
Να ξες ότι αυτό το είχε γράψει το 1980 και ο Λεωνίδας Χρηστάκηςfoscilis έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:42Επειδή δε γίνεται ποτέ να την ξέρεις. Το πρότυπο είναι όχι μόνο τόσο πολύπλοκο που και μόνο να το απομνημονεύσεις έχει βγει η επόμενη έκδοση, αλλά αφήνει και undefined ένα στα δύο πράγματα. Αυτή είναι η μαλακία με αυτή τη γλώσσα (δράττομαι της ευκαιρίας να ξεστρατίσω). Εγώ πάντα άμα ήθελα να κοιμηθώ διάβαζα ή το κεφάλαιο για το streamed I/O στην έκδοση του 2001 ή την "Κοινωνία του Θεάματος" του Debord. Πρέπει να πω το πρώτο με έριχνε στις 10-12 σελίδες ενώ η "Κοινωνία" σταθερά πριν το τέλος της 2ης. Αλλά με "Κοινωνία" μπορείς να κάνεις εντελώς next level γαμήσια με συγκεκριμένο τύπο ψευτομελαχροινής φασαίας 25-35 γύρω στα 50 σου, έχοντας παίξει βέβαια καλά τα χαρτιά σου. Με τη διαφορά του std::endl από το std::ostream<<("\n") αποκλείεται.masterridley έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:32Ρε συ έχω διαβάσει 800σέλιδα βιβλία πάνω στην C++ και δεν τολμάω να πω ό,τι την ξέρω.
Χωρίς να έχεις την Κοινωνία του Θεάματος ανοιχτή στο τραπεζάκι του σαλονιού, δεν γαμεις την σημερον
Χαίρομαι που οι σπουδαίες κουβέντες έχουν αιώνια ισχύ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πλοτ Τουίστ.
Ο πατέρας έχει γνωρίσει τον λατρεία σε σάουνα στο παρελθόν για αυτό είναι τόσο αρνητικός απέναντι του.
Ο πατέρας έχει γνωρίσει τον λατρεία σε σάουνα στο παρελθόν για αυτό είναι τόσο αρνητικός απέναντι του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.