Τα αγαπημενα σας ουισκι
- Υδράργυρος
Re: Τα αγαπημενα σας ουισκι
Τζούρα και τάληροVolk έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 00:38Στα λεφτα του, οτι καλυτερο υπαρχει!
Οσοι δεν το εχετε δοκιμασει, παρτε το χτες!
https://www.thewhiskyexchange.com/p/446 ... llan-quest
A stunning single malt from Macallan’s Quest Collection, this scotch was matured in both ex-bourbon American oak casks and hand-picked sherry casks made of European oak and American oak, as well as hogshead casks. The nose highlights soft fruits and a citrus edge, and sweet, subtle vanilla. The palate brings out flavours of apples and ginger alongside nutmeg and warm cinnamon.![]()
Το εν λογω μπουκαλι, δεν ειναι τοσο ακριβο. Μια χαρα ειναι.Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 09:41Τζούρα και τάληροVolk έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 00:38Στα λεφτα του, οτι καλυτερο υπαρχει!
Οσοι δεν το εχετε δοκιμασει, παρτε το χτες!
https://www.thewhiskyexchange.com/p/446 ... llan-quest
A stunning single malt from Macallan’s Quest Collection, this scotch was matured in both ex-bourbon American oak casks and hand-picked sherry casks made of European oak and American oak, as well as hogshead casks. The nose highlights soft fruits and a citrus edge, and sweet, subtle vanilla. The palate brings out flavours of apples and ginger alongside nutmeg and warm cinnamon.![]()
Ακομα και για οσους δεν ειναι τοσο ανετοι οικονομικα, δεν ειναι τραγικη η τιμη του.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το ουίσκι το σιχαίνομαι, δεν μπορώ να πιω ουτε γουλιά.
Το μοναδικό ουίσκι που μου βάλανε κάποτε και απλώς ήταν υποφερτό αντί για αηδία, σε σημείο να μη μου ερχεται να το φτυσω απευθειας στη μουρη αυτου που μου το 'βαλε, ήταν ενα ballantine's.
Το μοναδικό ουίσκι που μου βάλανε κάποτε και απλώς ήταν υποφερτό αντί για αηδία, σε σημείο να μη μου ερχεται να το φτυσω απευθειας στη μουρη αυτου που μου το 'βαλε, ήταν ενα ballantine's.
Τα καπνιστα, ειδικα αυτα με εντονη καπνιλα, δεν ειναι για ολους. Ουτε και εμενα μου αρεσουν τα πολυ εντονα καπνικα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ξερω, μπορει ναι μπορεί και όχι. Ειμαι τέρμα πανάσχετος απο ουίσκι και γενικά άσχετος απο αλκοολ, θα 'λεγα. Μόνο ρούμι τραβάω ευχάριστα που και που αν τυχει, άντε και κανενα κόκκινο (κατακόκκινο προς μαύρο, οχι ροζέ και λευκά) κρασί το χειμώνα.
Τα φτηνα ουισκι ειναι για εντριβες κοκτεηλ. Δηλ δεν πινονται σκετα αν εισαι σοβαρος ανθρωπος. Στην κατηγορια αυτη ειναι το ballantines, το Johnny κοκκινο, cuttyshark κλπ. Οι παλιοι εβαζαν κοκα κολα μεσα. Εξαιρεση σε αυτο, κατα tην γνωμη μου, το jameson.
Για να καταλαβεις τι ειναι ακριβως το ουισκι πρεπει να πας σε τιμες πανω απο 30-40ε το μπουκαλι.
Σε entry level σκωτσεζικο, καλα ειναι τα singleton η το jura 10 (γυρω στο 40ρι). Δεν ειναι καπνιστα.
Οπως το αντιλαμβανομαι εγω, τα φτηνα ουισκι με τα καλα σκωτσεζικα ειναι η διαφορα του "θελω να γινω πιτα" με το "απολαμβανω ενα ποτο". Οκ και με τα δευτερα γινεσαι πιτα αν θες, αλλα εστω και εκει ειναι πολυ διαφορετικη η αισθηση.
Το jameson τυπε είναι ψηλότερα σε τιμή απ τα αλλά που είπες, είναι εκεί στο 20αρι
Το haig είναι καλύτερο σε τέτοια τιμή
Το haig είναι καλύτερο σε τέτοια τιμή
Ε ποσο 2-3 ευρω; Αξιζει το κοπο πιστευω. Γενικα τα ιρλανδεζικα τα βρισκω ανωτερα στην κατηγορια ισα η κατω του 20ρικου
Δεν εχω δοκιμασει haig. Παλια επινα τζακ ντανιελς, μεχρι που δοκιμασα τα single malt. Τοτε μου αρεσε, τωρα ενα μπουκαλι που εχει μεινει το εχω για να μαριναρω τις μπριζολες
Δεν εχω δοκιμασει haig. Παλια επινα τζακ ντανιελς, μεχρι που δοκιμασα τα single malt. Τοτε μου αρεσε, τωρα ενα μπουκαλι που εχει μεινει το εχω για να μαριναρω τις μπριζολες

- Οργισμένος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένα γάλατα 90s
από Otto Weininger » 24 Αύγ 2024, 22:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
24 Αύγ 2024, 23:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένα shorts από το youtube
από kongrosian » 26 Μάιος 2023, 01:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
26 Μάιος 2023, 01:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένα γυναικεία ονόματα
από Unicex » 10 Φεβ 2025, 03:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος