επειδή απάντησες σε δική μου παράθεση,με το συμπάθειο αλλά δε με απασχολεί η άποψη σου..Χαοτικός έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 22:04Όχι να μη γυρίσουν. Καλώς λείπουν αυτοί που έφυγαν. Σε μερικούς μπορεί να φαίνονται ιδιαιτέρως αποκρουστικοί.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:55εγώ αυτό δε μπορώ.
νηματα για αυτους που φεύγουν.για αυτους που βαρεθηκαν.
και ξεκινα μια γκρινια,κουτσομπολιο και μια θεματολογια με βάση αυτά. με ξενερωνουν και σίγουρα με κάνουν να θελω να απέχω!
με λίγα λόγια καλύτερα να σταματήσει εδώ αυτου του είδους η θεματολογία των νημάτων!
(δε το λέω για σενα)
↣ Εκτός Θέματος
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
(✿ ♥‿♥)
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Έχω έναν γιο ρε μαλάκα.Το παιδί μου το μεγαλώνω εγώ,το ζω εγώ,το προστατευω εγώ.Είναι δικό μου το παιδί.Αυτο θέλω να επισημάνω αλλά δεν νιώθετε.Bill Hicks έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 22:54ρε μαλάκα Λύκε, έχεις παιδιά; ο άνθρωπος είναι ελεύθερο ον με προσωπικότητα από γεννησιμιού του!Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Ιουν 2018, 15:14Το παιδί του καθενός είναι ιδιοκτησία του.Μην λες χοντρομαλακιες.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Άμα έχει πολλές ελιές δεν μπορω να την αφήσω.. Πρέπει να στείλει πρώτα σε μένα να δω αν εγκρίνεται. Μη γίνει κανα μπέρδεμα με gdpr και τρέχουμε , όχι τίποτα άλλο.. 

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Η συζήτηση για το μεγάλωμα των παιδιών δεν ανήκει σε αυτό το νήμα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Υδράργυρος
Μιλαμε για ελιες- στοιχεια ταυτοποιησης "εχει μια ελια στο εχμ"
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
- Bill Hicks
τότε πάσο

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Ρε, πόσες νότες πολυφωνία έχεις εσύ;Χαοτικός έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 22:04Όχι να μη γυρίσουν. Καλώς λείπουν αυτοί που έφυγαν. Σε μερικούς μπορεί να φαίνονται ιδιαιτέρως αποκρουστικοί.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:55εγώ αυτό δε μπορώ.
και ξεκινα μια γκρινια,κουτσομπολιο και μια θεματολογια με βάση αυτά. με ξενερωνουν και σίγουρα με κάνουν να θελω να απέχω!
με λίγα λόγια καλύτερα να σταματήσει εδώ αυτου του είδους η θεματολογία των νημάτων!
(δε το λέω για σενα)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι έγινε λάθος. Στο μπολνταρισμένο απαντώ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:03επειδή απάντησες σε δική μου παράθεση,με το συμπάθειο αλλά δε με απασχολεί η άποψη σου..Χαοτικός έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 22:04Όχι να μη γυρίσουν. Καλώς λείπουν αυτοί που έφυγαν. Σε μερικούς μπορεί να φαίνονται ιδιαιτέρως αποκρουστικοί.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:55
εγώ αυτό δε μπορώ.
(δε το λέω για σενα)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αφού δεν γουστάρω ρε. Τι να κάνουμε;sys3x έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:19Ρε, πόσες νότες πολυφωνία έχεις εσύ;Χαοτικός έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 22:04Όχι να μη γυρίσουν. Καλώς λείπουν αυτοί που έφυγαν. Σε μερικούς μπορεί να φαίνονται ιδιαιτέρως αποκρουστικοί.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:55
εγώ αυτό δε μπορώ.
(δε το λέω για σενα)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Την κηδεμονία του έχεις, που σημαίνει την ευθύνη να τον μεγαλώνεις σωστά.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:05Έχω έναν γιο ρε μαλάκα.Το παιδί μου το μεγαλώνω εγώ,το ζω εγώ,το προστατευω εγώ.Είναι δικό μου το παιδί.Αυτο θέλω να επισημάνω αλλά δεν νιώθετε.Bill Hicks έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 22:54ρε μαλάκα Λύκε, έχεις παιδιά; ο άνθρωπος είναι ελεύθερο ον με προσωπικότητα από γεννησιμιού του!Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Ιουν 2018, 15:14Το παιδί του καθενός είναι ιδιοκτησία του.Μην λες χοντρομαλακιες.
Δεν έχεις τον ίδιο.

- Cecily Anne
Μόνο μια μάνα μπορεί να ξέρει ποιανού είναι ένα παιδί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:39
Την κηδεμονία του έχεις, που σημαίνει την ευθύνη να τον μεγαλώνεις σωστά.
Δεν έχεις τον ίδιο.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Επανάληψη:Βινόσαυρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 14:26Μπορεί. Ξέρεις όμως κάτι, εγώ δεν έκανα εγγραφή, εσείς τρέξατε και τρυπώσατε στο θαλάμι και τώρα που φανήκατε ανάξιοι για εκείνο το φόρουμ αρχίζετε και το βρίζετε «τον πούστη με παράτησε», «η πουτάνα με χώρισε».
Όντως εμείς οι πολλοί είμαστε ανάξιοι για τον σταλινισμό!Nandros έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 18:26Είχα μπει στο άλλο για να κάνω παρέα της Πασιφάης, που κάποια στιγμή είχε πρόβλημα πρόσβασης στο πχόρουμ.γρ και αυτό έγινε πριν την κατάρρευση.
Ενοχλήθηκα και διαμαρτυρήθηκα για την αυτόματη μετάφραση του phorum σε vothroom και τις συνεχείς βρισιές στο παλιό, σε στελέχη και μέλη.
Ήμουν εκεί όταν πλάκωσαν οι πρόσφυγες και κάποιοι από αυτούς έβγαλαν χολή για διαχειριστές/συντονιστές του πχόρουμ.γρ, και στο ελεύθερο.νετ και στο φόρουμς.γρ.
Πάλι το θεώρησα αναξιοπρεπές και διαμαρτυρήθηκα (αν και είχα χοντρό καυγά μέσω ΠΜ με συντονιστή του πχόρουμ.γρ και το αναφέρω για πρώτη φορά τώρα).
Στο φόρουμς.γρ καλοδέχτηκαν τους πρόσφυγες, αν και οι πάντες καταλάβαιναν ότι ήταν προσωρινό.
Στο άλλο αμόλησαν τους φρεσκοδιορισμένους συντονιστές/σκυλιά να βάλουν τάξη (την δική τους), όπως οι καγκεμπίτες στο γκουλάγκ.
Με το που εμφανίστηκε το παρόν και έπεσε το σύρμα, αμέσως έβγαλαν την ξεφτίλα για ΠΜ που παραπέμπουν σε σάιτ με ιούς. Οι πιο πολλοί καταλάβαμε τί έτρεξε και γελούσαμε κάτω από τα μουστάκια μας.
Τώρα μπανάρουν έτσι για την πλάκα, με οποιαδήποτε αφορμή.
Έχω λοιπόν κάθε δικαίωμα και τους κράζω για την άθλια και σταλινική συμπεριφορά τους.
Γι αυτό σου λέω: Πήγαινε εκεί να βρεις μέλη του φυράματος σου, άξιους για τον σταλινισμό σας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
και ο ντιενεης με πολύ μεγαλύτερη σιγουριά.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:41Μόνο μια μάνα μπορεί να ξέρει ποιανού είναι ένα παιδί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:39
Την κηδεμονία του έχεις, που σημαίνει την ευθύνη να τον μεγαλώνεις σωστά.
Δεν έχεις τον ίδιο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania