.
Ετσι....καί τά πανηγύρια τών χωριών έτσι έπρεπε νά είχαν εξελιχθεί....
Νά έλεγε ο κάθε χωριανός ένα τραγούδι....
.
hellegennes έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 13:49Επειδή δεν συμμετέχει στο νήμα η Εσθήρ και απογοητεύομαι, βάζω μια εκδοχή όπως την φαντάζομαι:
https://voca.ro/iV7n9x7jUM7
hellegennes έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 13:49Επειδή δεν συμμετέχει στο νήμα η Εσθήρ και απογοητεύομαι, βάζω μια εκδοχή όπως την φαντάζομαι:
https://voca.ro/iV7n9x7jUM7
να βάλουμε ταβάνι την ντοντ, να πείτε όλοι ότι μοιάζει με την Κάλας λίγο, και μετά θα γεμίσουμε συμμετοχές.tipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:16ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ, ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΙΔΗΣ για να αναδειχθεί σε όλη της τη λεπτή διαβάθμιση η μετριότητα, η κακία και το φαλτσάρισμα των εκλεκτών υπολοίπων.
Τη ντοντ δεν την πρόλαβα γμτenaon έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:37να βάλουμε ταβάνι την ντοντ, να πείτε όλοι ότι μοιάζει με την Κάλας λίγο, και μετά θα γεμίσουμε συμμετοχές.tipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:16ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ, ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΙΔΗΣ για να αναδειχθεί σε όλη της τη λεπτή διαβάθμιση η μετριότητα, η κακία και το φαλτσάρισμα των εκλεκτών υπολοίπων.
φξδtipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:16ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!
Είναι σαν να διοργανώνουμε ολυμπιακούς ταυτόχρονα με παραολυμπιακούς, και να έχουμε βάλει τον Άγη μας, να τους σπικάρει και τους δυο με την ίδια ξινίλα.
Επιπλέον οι ολυμπιόπαιδες χρησιμοποιούν κάθε είδους τεχνική υποστήριξη (καρότσια, ενισχυτές, ρομποτικά μέλη), ενώ εμείς οι παραλυτικοί κάνουμε όλα τα εφφέ με το ίδιο μας το κορρρμί.(κοινώς α καπέλα)ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ:
ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ, ΝΥΧΤΑ - ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΙΔΗΣ για να αναδειχθεί σε όλη της τη λεπτή διαβάθμιση η μετριότητα, η κακία και το φαλτσάρισμα των εκλεκτών υπολοίπων.
tipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:16ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!
Είναι σαν να διοργανώνουμε ολυμπιακούς ταυτόχρονα με παραολυμπιακούς, και να έχουμε βάλει τον Άγη μας, να τους σπικάρει και τους δυο με την ίδια ξινίλα.
Επιπλέον οι ολυμπιόπαιδες χρησιμοποιούν κάθε είδους τεχνική υποστήριξη (καρότσια, ενισχυτές, ρομποτικά μέλη), ενώ εμείς οι παραλυτικοί κάνουμε όλα τα εφφέ με το ίδιο μας το κορρρμί.(κοινώς α καπέλα)ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ:
ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ, ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΙΔΗΣ για να αναδειχθεί σε όλη της τη λεπτή διαβάθμιση η μετριότητα, η κακία και το φαλτσάρισμα των εκλεκτών υπολοίπων.
Τον ΣΚΕΠΤΙΚΟ έχω βρει άλλον τρόπο να τον ξεφορτωθώ, όλοι με τη σειρά τους...Αγις έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:39φξδtipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:16ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!
ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ, ΝΥΧΤΑ - ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΙΔΗΣ για να αναδειχθεί σε όλη της τη λεπτή διαβάθμιση η μετριότητα, η κακία και το φαλτσάρισμα των εκλεκτών υπολοίπων.
tipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:16ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!
Επιπλέον οι ολυμπιόπαιδες χρησιμοποιούν κάθε είδους τεχνική υποστήριξη (καρότσια, ενισχυτές, ρομποτικά μέλη), ενώ εμείς οι παραλυτικοί κάνουμε όλα τα εφφέ με το ίδιο μας το κορρρμί.(κοινώς α καπέλα)