Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 16:53

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:52
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:44
Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:43

Mια χαρά τα λέει.
Δεν πας με κάποιον στο ξενοδοχείο γιατί φοβάσαι ότι αν τον πας σπίτι θα σε βιάσει. Πας γιατι βαριέσαι να πλύνεις σεντόνια. :g030:
Το γεγονός ότι ο άλλος που ξέρει το σπίτι σου μπορεί άνετα να στη στήσει απέξω οποιαδήποτε στιγμή ξέρω γω αν κάτι στραβώσει κτλ ούτε που περνάει από το μυαλό. Όλα καλά στη καραμελοχώρα του Bazoomba.
στο συγκεκριμένο θέμα, σέβομαι το σκεπτικό σου. Απλώς ξενίζει λίγο να κάνεις σεξ με κάποιον που θεωρείς επικίνδυνο. Το ότι ξενίζει δεν είναι ούτε ηθικοπλαστική κριτική, ούτε ότι είναι αβάσιμο αυτό που λες και εννοείται ότι είναι δικαίωμα του καθενός. Όμως σε ρωτάω καλοπροαίρετα, άντε και πηδιούνται 5 φορές στο ξενοδοχείο, μετά θα είναι σίγουρη ότι τον έμαθε; δηλαδή, πότε τερματίζει αυτή η καχυποψία; επίσης γιατί δεν κάνουν σεξ στο αμάξι;
Ε όχι, δε θα πάθουμε αυχενικό για ένα σεξ! Άκου στ'αμαξι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 06 Δεκ 2023, 16:54

επίσης γιατί δεν κάνουν σεξ στο αμάξι;
Τι σεξ στο αμαξι ρε; :smt005:
Που βγαίνεις οφ στα 30δευτερα με θλαση δευτερου βαθμου και σε στελνουν καρφι στον παγκο του φετινου Ολυμπιακού στο μπάσκετ;
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 16:55

Fata_Morgana έγραψε:

Το γεγονός ότι ο άλλος που ξέρει το σπίτι σου μπορεί άνετα να στη στήσει απέξω οποιαδήποτε στιγμή ξέρω γω αν κάτι στραβώσει κτλ ούτε που περνάει από το μυαλό. Όλα καλά στη καραμελοχώρα του Bazoomba.
Ρε συ Νάιδα, αυτά τα σκηνικά παίζουν ακόμη και σε χωρισμένα πρώην παντρεμένα ζευγάρια, σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Αν ο οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε αρμενίζει στραβά, δεν έχει να κάνει με περιόδους ασφάλειας για το πότε βάζεις κάποιον ή κάποια στο σπίτι. Ακόμη και να μην τον/τη βάλεις ποτέ, μπορεί να στην έχει στημένη. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 16:55

Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:51
Fata_Morgana έγραψε:
Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:43

Mια χαρά τα λέει.
Δεν πας με κάποιον στο ξενοδοχείο γιατί φοβάσαι ότι αν τον πας σπίτι θα σε βιάσει. Πας γιατι βαριέσαι να πλύνεις σεντόνια. :g030:
Προφανώς δεν πας με τον πρώτο τυχόντα, αυτά τα κάνουν οι βίζιτες αλλά αυτές δεν επιλέγουν με ποιόν θα πάνε...

Η δικιά σου βγαίνει και τους γνωρίζει πριν ανοίξει τα πόδια της.Αν είναι σάηκο ο άλλος φαίνεται. Στην καραμελοχώρα του Μπαζούμπα θεωρείται εκ των ουκ ανευ ότι αν σου κάτσει κάποια την πας στο σπίτι σου ή πας στο δικό της. Οι μόνες περιπτώσεις που παίζουν ξενοδοχεία είναι με τουρίστριες για ευνόητους λόγους...
Εγώ πάντως αν σε αυτή την ηλικία μου έλεγε κάποιος για ξενοδοχεία, θα θεωρούσα ή ότι είναι παντρεμένος ή ότι μένει με τη μαμά του. Και στις δύο περιπτώσεις θα έκοβα λάσπη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 16:56

Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:39
Μισό να κάνω επεξεργασία κειμένου γιατί ο εγκέφαλος μου αδυνατεί. Είναι περίεργο να δει κάποιος άγνωστος το σπίτι σου, αλλά δεν είναι περίεργο να δει το μν σου;
μπορεί το σπίτι να το έχεις πιο ακατάστατο

Εικόνα

εν τω μεταξύ το φεμιναζουλίνι έγραψε ότι δεν έχει σπίτι η φίλη της. Δηλαδή άμα ο άλλος ήταν ψυχάκιας, θα ήταν ασφαλής σπίτι της αλλά δεν πάει στο δικό του; :p2: επίσης επειδή τα κανονίζει πολλά πολλά τα ραντεβού, μήπως θέλει και να κρατάει αποστάσεις, ώστε να μην μπλέκονται οι τύποι μεταξύ τους; :lol:

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 06 Δεκ 2023, 16:56

Αφήστε ήσυχες τες γυναίκαι να κάνουν ο,τι επιθυμούν. Και στον στάβλο θα τον πάει η άλλη αν της καπνίσει. Τι λόγος μας πέφτει εμάς;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 16:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:49

Στα πόσα ραντεβού τον φέρνεις στο σπίτι σου
πιάσε κόκκινο γιαγιά
Άντε πάλι με τον χιλιοφτυσμένο σειριακό πιμάκια. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 16:57

Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:55

Εγώ πάντως αν σε αυτή την ηλικία μου έλεγε κάποιος για ξενοδοχεία, θα θεωρούσα ή ότι είναι παντρεμένος ή ότι μένει με τη μαμά του. Και στις δύο περιπτώσεις θα έκοβα λάσπη.

και ξαναγυρίζουμε στην ισότητα :P

η φίλη της μένει με την μαμά της (αυτό το γράφει όντως) και αυτή προτείνει τα ξενοδοχεία (αυτό κατάλαβα)

ξέρεις κανέναν άνδρα που θα κόψει λάσπη για αυτό;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 16:58

06 Δεκ 2023, 16:56
Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:39
Μισό να κάνω επεξεργασία κειμένου γιατί ο εγκέφαλος μου αδυνατεί. Είναι περίεργο να δει κάποιος άγνωστος το σπίτι σου, αλλά δεν είναι περίεργο να δει το μν σου;
μπορεί το σπίτι να το έχεις πιο ακατάστατο

Εικόνα

εν τω μεταξύ το φεμιναζουλίνι έγραψε ότι δεν έχει σπίτι η φίλη της. Δηλαδή άμα ο άλλος ήταν ψυχάκιας, θα ήταν ασφαλής σπίτι της αλλά δεν πάει στο δικό του; :p2: επίσης επειδή τα κανονίζει πολλά πολλά τα ραντεβού, μήπως θέλει και να κρατάει αποστάσεις, ώστε να μην μπλέκονται οι τύποι μεταξύ τους; :lol:
Σωστό το πρώτο, θα μου συνέβαινε σίγουρα ακόμα και σήμερα ! Οπότε να σου πω δίχως αιδώ ότι εγώ έλεγα "να κανονίσουμε πιο μετά να προλάβω να ρίξω ένα καθάρισμα".

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 16:59

δεν μιλάει για ντροπή πάντως, μιλάει για θέμα ασφαλείας
τώρα πόσο το εννοεί, ο θεός και η ψυχή της

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 16:59

Μισό για να καταλάβω εγώ κάτι, οι εδώ φορουμιτες-φορουμίτισσες θεωρούν οκ το να φέρεις σπίτι σου έναν που τον γνώρισες προχθές και ήπιατε ενα ποτο 2 ώρες και σήμερα που ξαναβγαίνετε πίνετε αλλο ενα ποτό, και ανάβουν τα αίματα είναι μια χαρά να τον φέρεις σπίτι σου. Καλά τα λέω?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:57
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:49

Στα πόσα ραντεβού τον φέρνεις στο σπίτι σου
πιάσε κόκκινο γιαγιά
Άντε πάλι με τον χιλιοφτυσμένο σειριακό πιμάκια. :e045:
ε αφού είπαμε το ίδιο

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 17:01

06 Δεκ 2023, 16:57
Cecily Anne έγραψε:

και ξαναγυρίζουμε στην ισότητα :P

η φίλη της μένει με την μαμά της (αυτό το γράφει όντως) και αυτή προτείνει τα ξενοδοχεία (αυτό κατάλαβα)

ξέρεις κανέναν άνδρα που θα κόψει λάσπη για αυτό;
Δεν ξέρω κάποια να εμενε με τη μαμά της και να μην ήταν φοιτήτρια.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 17:01

Εγω έκανα 2-3 μήνες να αφήσω το λεγάμενο να με πάει από κάτω από το σπίτι μου. Από κάτω. Επειδή εμένα τότε με τη μάνα μου και την ανιψιά μου μη δει που μένω. Δεν ξέρω ίσως είμαστε λάθος και εγώ και η κολλητή μου και εσείς οι σωστοί.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 17:02

Cecily Anne έγραψε:
Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:51
Fata_Morgana έγραψε:

Προφανώς δεν πας με τον πρώτο τυχόντα, αυτά τα κάνουν οι βίζιτες αλλά αυτές δεν επιλέγουν με ποιόν θα πάνε...

Η δικιά σου βγαίνει και τους γνωρίζει πριν ανοίξει τα πόδια της.Αν είναι σάηκο ο άλλος φαίνεται. Στην καραμελοχώρα του Μπαζούμπα θεωρείται εκ των ουκ ανευ ότι αν σου κάτσει κάποια την πας στο σπίτι σου ή πας στο δικό της. Οι μόνες περιπτώσεις που παίζουν ξενοδοχεία είναι με τουρίστριες για ευνόητους λόγους...
Παίζει και αυτό δυνατά.

Κατά τα άλλα, παίζει και μια απλή ερώτηση που μπορεί να διασαφηνίσει πλήρως τα πράγματα.

"Γιατί όχι στο σπίτι σου;"
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών