Την πιο ωραία φωνή την είχε η Ντάρια και η ντοντ σπικ.
Πότε θα ακούσουμε πάλι τη δική σου;
Για ανέβασέ την.
Μα δεν θα το παραδεχτεί ο Άγης. θα λέει ότι ο παπάρας έχει την πιο ωραία φωνή επειδή τον άκουσε να λέει εκείνη τη μαλακία για να κοροϊδεύει εμένα - χωρίς σφουγγάρι. Τι γλίτσα ρε πούστη μου!
Την πιο ωραία φωνή την είχε η Ντάρια και η ντοντ σπικ.
Για ανέβασέ την.
Μα δεν θα το παραδεχτεί ο Άγης. θα λέει ότι ο παπάρας έχει την πιο ωραία φωνή επειδή τον άκουσε να λέει εκείνη τη μαλακία για να κοροϊδεύει εμένα - χωρίς σφουγγάρι. Τι γλίτσα ρε πούστη μου!
1η φωνή εσύ
2η του Αντι
Μετά οι υπόλοιποι, όσοι έβαλαν
Δίκαια πράγματα. -
Για ανέβασέ την.
1η φωνή εσύ
2η του Αντι
Δίκαια πράγματα. -
Μπολντάρισέ το μωρή να φαίνεται μπας και το δει καμιά γκόμενα εδώ μέσα (καινούργια, όχι εσείς, βέβαια).
1η φωνή εσύ
2η του Αντι
Δίκαια πράγματα. -
Μπολντάρισέ το μωρή να φαίνεται μπας και το δει καμιά γκόμενα εδώ μέσα (καινούργια, όχι εσείς, βέβαια).
Μα και εγώ Παρθένος είμαι. Αειπάρθενος μη σου πω. Έλα ρε μαλάκα προσκύνα με. Άναψε μου κανένα κεράκι γαμώ το κέρατό μου!
Εγώ είμαι σκορπιός και τα κεριά τα έχω για την περίπτωση που κοπεί το ρεύμα.
Αν θες αναμμένους αναπτήρες τράβα στο κοινό του Λάκη και λοιπών έντεχνων ζαίων.
Μα και εγώ Παρθένος είμαι. Αειπάρθενος μη σου πω. Έλα ρε μαλάκα προσκύνα με. Άναψε μου κανένα κεράκι γαμώ το κέρατό μου!
εσύ είσαι στο ζώδιο Παρθένος, εγώ δεν μιλάω για τόσο σοβαρά πράγματα οκ. Θα ανάψω ενα ρεσο σιτρονέλα τώρα, και για τα κουνούπια αλλά οκ, για εσένα κυρίως, να το θυμάσαι.
Για ανέβασέ την.
1η φωνή εσύ
2η του Αντι
Μετά οι υπόλοιποι, όσοι έβαλαν και μετά τους υπόλοιπους ο Κωστάλας του βουνού και του λογγου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.