Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 27 Δεκ 2023, 14:49

Εικόνα
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Δεκ 2023, 14:50

Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 14:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 14:32
Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 13:59

Ναι ε; Σόρρυ αλλά τα 500+ ευρώ που θα πετάξουμε στον δικηγόρο, αν μπορούμε να τα γλυτώσουμε, τα χρειαζόμαστε!
Αν συνεργαστεί θα φύγουμε αθόρυβα και χωρίς προβλήματα.
Αν δεν, ε τότε ναι θα πάμε σε δικηγόρο!

Και η θεία μου που την πήρα άρων άρων τηλέφωνο και της είπα να μου δώσει το τηλ κάποιου γνωστού της δικηγόρου (για να μας έρθει τουλάχιστον λίγο πιο φθηνά), δεν μου το έδινε μέχρι να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη.

Δεν με νοιάζει αν εσύ το χειριζόσουν διαφορετικά, για τους δικούς σου λόγους.
Εγώ έμαθα να παίρνω κάποιον πρώτα με το καλό και μόνο εφόσον αγριεύει, να κινούμαι και εγώ αναλόγως.
Εσύ σε ανάλογη κατάσταση, ας έπραττες αλλιώς. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε έχουμε την οικονομική άνεση να τρέχουμε με το παραμικρό σε δικηγόρους. Αν χρειαστεί, εννοείται πως θα πάμε.
Δεν είναι θέμα οικονομικής άνεσης αλλά στοιχειωδών λογικών προτεραιοτήτων και αντίληψης της κατάστασης. Είστε δυο νέοι, εργαζόμενοι και υποτίθεται μορφωμένοι άνθρωποι και στο παραμικρό τρέχετε να ζητάτε στήριξη από γονείς, θειες και γιαγιάδες.

Όταν ξεπεράσετε το στάδιο της συγκεκριμένης ανηλικότητας, ίσως μπορείτε να βασιστείτε όντως στα δικά σας πόδια.
Α ώστε έτσι :lol: Είναι τρομερή βοήθεια να ζητήσω από την θεία μου ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ κάποιου δικηγόρου για να γλυτώσω έστω 100 ευρώ.

Τρομερή στήριξη, τι να σου πω.
Εσύ ας μην το ζητούσες.
Τελικώς, στο' δωσε η θεία σου το τηλέφωνο;

Αν ναι, μην ξεχάσεις να μας πεις τη γνώμη του δικηγόρου για το μήνυμα που' στειλες.

Κατά τα άλλα, αν θεωρείς ότι όλοι οι δικηγόροι θα παλέψουν μια κατάσταση με φιλική έκπτωση 100 ευρώ, αντί να κάνουν μια εύκολη ξεπέτα, κάνεις λάθος. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Δεκ 2023, 14:52

Η ιδιάζουσα φάση της ανηλικότητας συνθέτει το νήμα που σταυροβελονιάζει το ψηφιδωτό του υποκριτικού μελό.

Εμπεριστατωμένες αναλύσεις από Theia Consulting Group.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 27 Δεκ 2023, 14:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 14:50
Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 14:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 14:32

Δεν είναι θέμα οικονομικής άνεσης αλλά στοιχειωδών λογικών προτεραιοτήτων και αντίληψης της κατάστασης. Είστε δυο νέοι, εργαζόμενοι και υποτίθεται μορφωμένοι άνθρωποι και στο παραμικρό τρέχετε να ζητάτε στήριξη από γονείς, θειες και γιαγιάδες.

Όταν ξεπεράσετε το στάδιο της συγκεκριμένης ανηλικότητας, ίσως μπορείτε να βασιστείτε όντως στα δικά σας πόδια.
Α ώστε έτσι :lol: Είναι τρομερή βοήθεια να ζητήσω από την θεία μου ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ κάποιου δικηγόρου για να γλυτώσω έστω 100 ευρώ.

Τρομερή στήριξη, τι να σου πω.
Εσύ ας μην το ζητούσες.
Τελικώς, στο' δωσε η θεία σου το τηλέφωνο;

Αν ναι, μην ξεχάσεις να μας πεις τη γνώμη του δικηγόρου για το μήνυμα που' στειλες.

Κατά τα άλλα, αν θεωρείς ότι όλοι οι δικηγόροι θα παλέψουν μια κατάσταση με φιλική έκπτωση 100 ευρώ, αντί να κάνουν μια εύκολη ξεπέτα, κάνεις λάθος. :)
Η θεία μου είχε πάρε δώσε με πολλούς δικηγόρους. Η ίδια θα του μιλούσε πρώτα για μια πιο φιλική τιμή πριν με στείλει. Γι' αυτό ρώτησα εκείνην και δεν βρήκα έναν τυχαίο στο ίντερνετ.

Θα μου το δώσει το τηλέφωνο αν δω ότι ο ιδιοκτήτης αγριέψει και θα μας δημιουργήσει πρόβλημα αν φύγουμε.
Αν όχι, επειδή έχουμε και την διάγνωση στα χέρια μας, θα πάμε σε δικηγόρο.
Δεν χρειάζομαι καμιά Γαλή, γιαγιά ή θεία για να μου το πει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Δεκ 2023, 14:57

ο ειδικός μουχλολόγος εστειλε οπτικό υλικό από την θερμοκάμερα μαζί με την πιστοποιημένη του διαγνωση, ή ηταν απο τις κάμερες που έχουν μαζί για να μην τους πρηζει ο πελάτης;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Δεκ 2023, 15:02

Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 14:54

Μα σε αυτούς απευθύνεσαι αρχικώς. Πάντα.

Από την άλλη, όταν παίρνεις μόνη σου πρωτοβουλίες, υπογράφεις πληρεξούσια χωρίς καν να τα διαβάσεις.

Οπότε ναι, έχεις δίκιο. Ίσως είναι καλύτερη φάση οι θείες και γιαγιάδες για την περίπτωση σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 27 Δεκ 2023, 15:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:02
Casp έγραψε:

Από την άλλη, όταν παίρνεις μόνη σου πρωτοβουλίες, υπογράφεις πληρεξούσια χωρίς καν να τα διαβάσεις.

Οπότε ναι, έχεις δίκιο. Ίσως είναι καλύτερη φάση οι θείες και γιαγιάδες για την περίπτωση σας.
Τους γονείς μου τους ξέρω πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Δεν θα μου έκαναν κακό, όσο και να χτυπιέστε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 27 Δεκ 2023, 15:10

Δεν μετανιώνω πάντως που δεν είμαι σαν και σένα. Ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει ποτέ λάθη στη ζωή του, που πάντοτε δεν έπαιρνε ποτέ και για τίποτα την γνώμη κανενός και στηριζόταν φουλ αποκλειστικά στα πόδια του, που τα έβγαλε πέρα μόνο με τις δυνατότητες και την γνώμη του και που πάντοτε θα κρίνει τους άλλους για τα πάντα, που αν σχηματίσει μια γνώμη, όλος ο κόσμος να χαλάσει, θα επιμένει σε αυτήν. Καθόλου δεν μετανιώνω.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 27 Δεκ 2023, 15:17

Μόλις είδα μπροστά μου αυτό, τυχαίο;

https://itravelpoetry.com/2019/10/18/lo ... rbrYDiibR4

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Δεκ 2023, 15:18

Ρε κάνε ό,τι θες με τους γονείς σου και τον λατρεία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς έστρωσες κόκκινο χαλί στην πιο βολική εκδοχή για τον ιδιοκτήτη.

Πόσα θα χάσει αν φύγετε, χωρίς να του πληρώσετε αυτό και το επόμενο νοίκι; 1000, 1500 ή 2000 ευρώ;

Πόσα θα του κοστίσει για να φτιάξει το πρόβλημα σε ταράτσα και μονώσεις; Υποθέτω κάτι παραπάνω.

Ε, το πολύ να σας χαρίσει δυο νοίκια, να φύγετε χωρίς διαδικαστικά, να ρίξει ένα γερό καθάρισμα και πάει κι αυτός κι εσείς για άλλα. Και θα του είστε και υποχρεωμένοι που είδε συναισθηματικά το θέμα.

Τέλος καλό, όλα καλά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 27 Δεκ 2023, 15:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:18

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς έστρωσες κόκκινο χαλί στην πιο βολική εκδοχή για τον ιδιοκτήτη.

Πόσα θα χάσει αν φύγετε, χωρίς να του πληρώσετε αυτό και το επόμενο νοίκι; 1000, 1500 ή 2000 ευρώ;

Πόσα θα του κοστίσει για να φτιάξει το πρόβλημα σε ταράτσα και μονώσεις; Υποθέτω κάτι παραπάνω.

Ε, το πολύ να σας χαρίσει δυο νοίκια, να φύγετε χωρίς διαδικαστικά, να ρίξει ένα γερό καθάρισμα και πάει κι αυτός κι εσείς για άλλα. Και θα του είστε και υποχρεωμένοι που είδε συναισθηματικά το θέμα.

Και η λύση σου είναι να τον τρέχουμε στα δικαστήρια, με γυναίκα δικηγόρο :smt005:
Επειδή το τελευταίο που μας έλειπε να ζήσουμε αυτή την στιγμή, είναι οι δικηγόροι, τα δικαστήρια και τα επιπλέον προβλήματα και τρεχάματα.
Λες και μας αφορά τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης με το κωλοδιαμέρισμα και την πολυκατοικία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ. Ας κάνει ό,τι γουστάρει, εμείς θέλουμε την υγεία και την ηρεμία μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Και αν το έκανα αυτό, θα ερχόσουν να μου γράφεις ότι γουστάρω τα προβλήματα, ότι εγώ τα δημιουργώ και ότι μπορούσα να το λύσω αλλιώς το θέμα. Σωστά;

Ρε δεν με παρατάς λέω εγώ.
Ό,τι θέλει και ό,τι αντέχει ο καθένας θα κάνει (και ψυχολογικά και οικονομικά). Δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Δεκ 2023, 15:29

Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:21
Ό,τι θέλει και ό,τι αντέχει ο καθένας θα κάνει (και ψυχολογικά και οικονομικά). Δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας.
Ε, αυτό ακριβώς κάνετε. Είτε ρωτάτε είτε δεν ρωτάτε. Οπότε, κανένα πρόβλημα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 27 Δεκ 2023, 16:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:02
Casp έγραψε:

Εικόνα
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 27 Δεκ 2023, 16:09

Dwarven Blacksmith έγραψε:
27 Δεκ 2023, 14:52
Η ιδιάζουσα φάση της ανηλικότητας συνθέτει το νήμα που σταυροβελονιάζει το ψηφιδωτό του υποκριτικού μελό.

Εμπεριστατωμένες αναλύσεις από Theia Consulting Group.
Η ψευδοανεξαρτητοποίηση των προχωκαγκουρωποιημένων ελληνοκύπριων. :003:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 27 Δεκ 2023, 16:10

Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:18

Και η λύση σου είναι να τον τρέχουμε στα δικαστήρια, με γυναίκα δικηγόρο :smt005:
Επειδή το τελευταίο που μας έλειπε να ζήσουμε αυτή την στιγμή, είναι οι δικηγόροι, τα δικαστήρια και τα επιπλέον προβλήματα και τρεχάματα.
Λες και μας αφορά τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης με το κωλοδιαμέρισμα και την πολυκατοικία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ. Ας κάνει ό,τι γουστάρει, εμείς θέλουμε την υγεία και την ηρεμία μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Και αν το έκανα αυτό, θα ερχόσουν να μου γράφεις ότι γουστάρω τα προβλήματα, ότι εγώ τα δημιουργώ και ότι μπορούσα να το λύσω αλλιώς το θέμα. Σωστά;

Τι σχέση έχει το φύλο του δικηγόρου;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών