να πω εγώ δηλαδή πάλι;

Ωπα, δηλαδή δεν ξέρεις γέροντες που ζήσαν ευτυχισμένοι και ακόμα κοιτιούνται στα μάτια και ήσαν αγρότες στη ζωή τους; Ξέρω κάμποσους!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 09:31Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα παλιά. Οι άνθρωποι γενικά, οι φάρμερς ειδικότερα ήταν όλοι κακάσχημοι. Δεν σταυροκοπιόντουσαν για πλάκα όλη την ημέρα,κάτι θέλανε να αποφύγουν, δεν τραβούσαν με το ζόρι τα αμνοερίφια για να κάνουν 5 βήματα, κάτι είχαν πάθει πιο πριν τα καημένα
Τα όνειρα για την προηγούμενη ζωή είναι τζάμπα. Θα σου έλεγα να διαλέξεις κάτι πιο ωραίο,να είναι πιο κοντά και στην φινετσάτη παρουσία σου. Θα μπορούσες να είσαι στην χειρότερη τσιγγάνα από την Κεντρική Ευρώπη, περιπλανόμενη χορεύτρια, που γυρνούσες μαζί με τον άντρα σου(αυτός δεν ήταν τζίπσυ, αλλά σε λιμπίστηκε) στα πανηγύρια,αλλά την περνάγατε όμορφα διασκεδάζοντας!
Θα μπορούσες να τα πας ακόμα καλύτερα. Ήσουν Γαλλίδα κοκέτα ηθοποιός και ζούσες αμοιβαίο έρωτα με εκπεσόντα αριστοκράτη, που έκανε γάμο συμφέροντος με κόρη χυδαίου καπιταλιστή. Το τρίβατε και οι δυο το πιπέρι γενικά, όμως αγαπιόσασταν αληθινά. Όταν έμεινε χήρος, αποσυρθήκατε στην Κορσική, που είχε έναν πύργο κληρονομιά και ζήσατε αγαπημένοι για καμιά 20αρια χρόνια,τυπικά δεν παντρευτήκατε ποτέ. Εσύ έφυγες πρώτη για να μην χάσεις την ομορφιά σου από τον χρόνο, αυτός έκατσε λίγο ακόμα σε αυτόν τον κόσμο. Έβαζε χέρι σε καμιά υπηρέτρια, μόνο και μόνο για να μην πέσει σε κατάθλιψη, πάντα εσένα σκεφτόταν!
Καλύτερα, ε;
Πλάκα θα είχε και ένα topic με το πως φαντάζεστε την προηγούμενη ζωή του άλλου
΄Oχι, χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Στο Σεξυ Αγρότης ήταν η ένσταση.
Θα με υποχρεωνες αν δεν παραποιουσες τα γραφομενα μου.Δεν εχω γραψει τηκμπιλεκ,κανονικοτατα τεκμπιλεκ το εχω γραψει.Ειναι ηλιθιο να κανεις τετοια παραποιηση.sys3x έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 01:58μόνο και μόνο για αυτό.
Επίσης μέχρι εδώ διάβασα
οφ τόπικ, ντραγκ ντήλερ στην αυλή του Κινέζου αυτοκράτορα, λογικά θα έζμπρωχνα (σε) αυτοκρατόρισσες, στρατηγούς κτρ, ποιος δεν γουστάρει άσιαν; Α και επειδή μικρό ρύζι κτλ μην το ξεχνάμε.
Σίγουρα θα είχα παρεάκι κάποιον σαν τον Γιωργης να με βοηθάειξέρει αυτός, αντικειμενικά πάντα, γκοΰντεν νάχτεν.
Βάσει ορισμού ρε συ. Αφού είναι προηγούμενη λέμε. Αν ήταν από μετά, θα ήταν επόμενη.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 03:47Θα αποπειράθηκε να σε βιάσει και θα του ήρθαν τα άντερα στο στόμα του ανθρώπου. Καλώς σε έσφαξε.
Και δεν το ειχα σκεφτει!
οχι ρε, εσύ την έζησες πρίν από αυτήν, αλλά γιατί να ήταν και στον χρόνο πριν; Φαντάσου εισαι σε μία ουρά να σε στείλουν πίσω στην ζωή, γυρνάνε την ρουλέτα, έτος 200 ή έτος 6χιλιάδες, πας, πάλι απο την αρχή μετά. Δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου.
enaon έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 15:03οχι ρε, εσύ την έζησες πρίν από αυτήν, αλλά γιατί να ήταν και στον χρόνο πριν; Φαντάσου εισαι σε μία ουρά να σε στείλουν πίσω στην ζωή, γυρνάνε την ρουλέτα, έτος 200 ή έτος 6χιλιάδες, πας, πάλι απο την αρχή μετά. Δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου.
Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια.
Μου προκαλεί εντύπωση ότι ακόμα δεν έχεις σχολιάσει το "είσασταν" του τίτλου.