Nα μια παλια δικια μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 18:55Είναι πολύ ωραία μέσα στο νερό. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σου με στολή κατάδυσης;Natasha έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 15:26Σιγά μην παω αττική μεριά. Να ρθείτε σεις στα μερη μου που εχει και τις ωραιότερες θαλασσες. Επισης, μην περιμένετε τσόντα, θα φορώ στολή καταδυσεως και ΜΟΝΟ αν με καυλωσει κανείς γερα που να μην μπορώ να το αντέξω θα το κανω μαζί του μεσα στο νερό που το χω και απωθημενο.
Πρόσκληση για ομαδικό μπάνιο
Re: Πρόσκληση για ομαδικό μπάνιο
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Hey Cookie...Drexler έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 21:21Nα μια παλια δικια μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 18:55Είναι πολύ ωραία μέσα στο νερό. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σου με στολή κατάδυσης;Natasha έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 15:26Σιγά μην παω αττική μεριά. Να ρθείτε σεις στα μερη μου που εχει και τις ωραιότερες θαλασσες. Επισης, μην περιμένετε τσόντα, θα φορώ στολή καταδυσεως και ΜΟΝΟ αν με καυλωσει κανείς γερα που να μην μπορώ να το αντέξω θα το κανω μαζί του μεσα στο νερό που το χω και απωθημενο.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Οκ μα μην αργείς. Ο καιρός γαρ εγγύς.Natasha έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 20:53Λίγη υπομονή αγαπητε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 18:55Είναι πολύ ωραία μέσα στο νερό. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σου με στολή κατάδυσης;Natasha έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 15:26Σιγά μην παω αττική μεριά. Να ρθείτε σεις στα μερη μου που εχει και τις ωραιότερες θαλασσες. Επισης, μην περιμένετε τσόντα, θα φορώ στολή καταδυσεως και ΜΟΝΟ αν με καυλωσει κανείς γερα που να μην μπορώ να το αντέξω θα το κανω μαζί του μεσα στο νερό που το χω και απωθημενο.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
άκουσα κάτι γιά ΠΙΚΠΑ(στή βούλα),εγώ πάω μέ ένα φίλο πέρα απ'τήν ανάβυσσο ανοιγόμαστε με τό βαρκάκι του,καί βουτάω καί μέσα λίγο βαθιά γιάενωσηΚ έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 06:28Καλημέρα τυποι,
Προτείνω το επικειμενο σουκου να πραγματοποιηθεί ΦΟΡΟΥΜΙΚΟ ΜΙΤΙΝΓΚ σε κάποια παραλια της Αττικής. Όλοι οι παρευρισκομενοι θα υποχρεουνται να φορανε μαγιό αλλα απαγορεύονται τα στρινγκ/τανγκα, ιδίως απο αντρες. Επισης απαγορεύονται οι αμιγώς πολιτικες συζητήσεις, οι ρακέτες και το φλερτ. Όλοι ειναι υποχρεωμένοι να αναγραφουν σε tramp stamp τατου νικνειμ - αλλα οχι απαραίτητα το δικό τους. Οι συστάσεις θα γίνουν σε ρεζερβέ τραπεζι μπιτσόμπαρου αλλα η κυριως μάχη θα δοθει εντός της θαλάσσης με λακτισματα υποβρυχιως αλλα και μάχη σωμα με σωμα στους ωμους ενός συντρόφου σου (πχ απερκατ στους ωμους αντερ εναντίον υπερκουλ στους ωμους ναϊδας). Ο κύριος Λεονας επιτρέπεται να φέρει τα μπρατσακια του και ο κυριος Τελης το χταποδακι του.
Περιμένω συμμετοχή εδώ (και σε πμ, εγκρίνω σετακια μαγιό)
κανα ψάρι,βέβαια εκεί γύρω δέν έχει φαγάδικα εκτός πρός σαρωνιδα μεριά.....
θά ήταν ωραία νά έρχονταν καί άλλα παιδιά όπως οί πάνας,τέλης,υπερκούλτ,Ορέστης,νύχτα,Νάιδα,φόσκι,χέλυ,μπίστης,Ντρέξλερ.....
κ'αλλοι ών ούκ έστι αριθμός.....μωρέ ούλοι,ούλοι

οί βορειοελ. άν δέν μπορούν τότε άς φτιάξουν αυτοί ένα φορουμίτινγκ καί θά κοιτάξω νάρθω,όχι τώρα αργότερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 21 Ιουν 2019, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Ο καιρός εγγύς δεν λες τίποτα...να παρει...και είχα κι αλλα ονειρα να πραγματοποιήσω...μου κοψαν την φορα οι επικυρίαρχοι (οι γαμημένοι)...να πανε να χεστουν...με συγχωρείς Πορφυριε, αλλά θελω να βρίσω και να ξεσπασω...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 09:41Οκ μα μην αργείς. Ο καιρός γαρ εγγύς.Natasha έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 20:53Λίγη υπομονή αγαπητε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 18:55
Είναι πολύ ωραία μέσα στο νερό. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σου με στολή κατάδυσης;
"Άχρι καιρού..."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μην ανησυχείς. Έχεις δίκιο. Το σεξ στο νερό είναι σκέτη καύλα. Γενικά το σεξ είναι καλό όταν πλησιάζει το τέλος του κόσμου.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 14:47Μην ανησυχείς. Έχεις δίκιο. Το σεξ στο νερό είναι σκέτη καύλα. Γενικά το σεξ είναι καλό όταν πλησιάζει το τέλος του κόσμου.

"Άχρι καιρού..."
Κοστολογημένο, δίχως λαϊκισμούς, με όραμα, εναρμονισμένο στις ανάγκες της εποχής, πρόγραμμα, με την προσωπική σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την πινελιά, όσον αφορά στα εργασιακά, του Γιάννη Βρούτση. Εάν αξιοποιήσει καταλλήλως και τους νέους ανθρώπους που έχει στο ψηφοδέλτιο, θα καταφέρει η χώρα να δρομολογήσει σε 2 χρόνια μια πιο βιώσιμη έξοδο στις αγορές και όχι αυτόν τον καπιταλιστικό κατσαπλιαδισμό που έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο.
Dasein έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 16:52Κοστολογημένο, δίχως λαϊκισμούς, με όραμα, εναρμονισμένο στις ανάγκες της εποχής, πρόγραμμα, με την προσωπική σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την πινελιά, όσον αφορά στα εργασιακά, του Γιάννη Βρούτση. Εάν αξιοποιήσει καταλλήλως και τους νέους ανθρώπους που έχει στο ψηφοδέλτιο, θα καταφέρει η χώρα να δρομολογήσει σε 2 χρόνια μια πιο βιώσιμη έξοδο στις αγορές και όχι αυτόν τον καπιταλιστικό κατσαπλιαδισμό που έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο.

"Άχρι καιρού..."
Ψάχνω την κοστολόγηση αλλά δεν την βρίσκω.Θα μου την δείξεις;Dasein έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 16:52Κοστολογημένο, δίχως λαϊκισμούς, με όραμα, εναρμονισμένο στις ανάγκες της εποχής, πρόγραμμα, με την προσωπική σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την πινελιά, όσον αφορά στα εργασιακά, του Γιάννη Βρούτση. Εάν αξιοποιήσει καταλλήλως και τους νέους ανθρώπους που έχει στο ψηφοδέλτιο, θα καταφέρει η χώρα να δρομολογήσει σε 2 χρόνια μια πιο βιώσιμη έξοδο στις αγορές και όχι αυτόν τον καπιταλιστικό κατσαπλιαδισμό που έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο.
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Μου θυμισες τώρα τους Επικυρίαρχους του Άρθουρ Κλαρκ, που βγήκε και σε μίνι σειρά (3 επεισόδια) με τίτλο "Childhood's End", πολύ δυνατή! (OT off) Μάγκες άμα το κανονίσετε για Κυριακή έρχομαι και εγώ, θα ανέβω Σάββατο απόγευμα για το Indie Festival, Σάββατο δεν προλαβαίνω αλλά αν γίνει Κυριακή είμαι μέσα.Natasha έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 13:00Ο καιρός εγγύς δεν λες τίποτα...να παρει...και είχα κι αλλα ονειρα να πραγματοποιήσω...μου κοψαν την φορα οι επικυρίαρχοι (οι γαμημένοι)...να πανε να χεστουν...με συγχωρείς Πορφυριε, αλλά θελω να βρίσω και να ξεσπασω...
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Με την μείωση φόρων και την θεσμοθέτηση πρόσθετων κινήτρων για την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και το ξεμπλοκάρισμα εμβληματικών επενδύσεων όπως π.χ. του Ελληνικού και την δημοσιονομική πειθαρχία, αμέσως εξασφαλίζονται η επαναφορά του ΦΠΑ στην εστίαση και στα τρόφιμα, καθώς και η διατήρηση της απόδοσης επιδόματος στους συνταξιούχους.Asevastos έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 16:55Ψάχνω την κοστολόγηση αλλά δεν την βρίσκω.Θα μου την δείξεις;Dasein έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 16:52Κοστολογημένο, δίχως λαϊκισμούς, με όραμα, εναρμονισμένο στις ανάγκες της εποχής, πρόγραμμα, με την προσωπική σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την πινελιά, όσον αφορά στα εργασιακά, του Γιάννη Βρούτση. Εάν αξιοποιήσει καταλλήλως και τους νέους ανθρώπους που έχει στο ψηφοδέλτιο, θα καταφέρει η χώρα να δρομολογήσει σε 2 χρόνια μια πιο βιώσιμη έξοδο στις αγορές και όχι αυτόν τον καπιταλιστικό κατσαπλιαδισμό που έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο.
Αυτό δεν είναι κοστολόγηση αλλά ευχολόγιο.Dasein έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 17:01Με την μείωση φόρων και την θεσμοθέτηση πρόσθετων κινήτρων για την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και το ξεμπλοκάρισμα εμβληματικών επενδύσεων όπως π.χ. του Ελληνικού και την δημοσιονομική πειθαρχία, αμέσως εξασφαλίζονται η επαναφορά του ΦΠΑ στην εστίαση και στα τρόφιμα, καθώς και η διατήρηση της απόδοσης επιδόματος στους συνταξιούχους.Asevastos έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 16:55Ψάχνω την κοστολόγηση αλλά δεν την βρίσκω.Θα μου την δείξεις;Dasein έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 16:52Κοστολογημένο, δίχως λαϊκισμούς, με όραμα, εναρμονισμένο στις ανάγκες της εποχής, πρόγραμμα, με την προσωπική σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την πινελιά, όσον αφορά στα εργασιακά, του Γιάννη Βρούτση. Εάν αξιοποιήσει καταλλήλως και τους νέους ανθρώπους που έχει στο ψηφοδέλτιο, θα καταφέρει η χώρα να δρομολογήσει σε 2 χρόνια μια πιο βιώσιμη έξοδο στις αγορές και όχι αυτόν τον καπιταλιστικό κατσαπλιαδισμό που έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο.
Συγκεκριμένους αριθμούς περιμένω.
Asevastos έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 17:02Αυτό δεν είναι κοστολόγηση αλλά ευχολόγιο.Dasein έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 17:01Με την μείωση φόρων και την θεσμοθέτηση πρόσθετων κινήτρων για την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και το ξεμπλοκάρισμα εμβληματικών επενδύσεων όπως π.χ. του Ελληνικού και την δημοσιονομική πειθαρχία, αμέσως εξασφαλίζονται η επαναφορά του ΦΠΑ στην εστίαση και στα τρόφιμα, καθώς και η διατήρηση της απόδοσης επιδόματος στους συνταξιούχους.
Συγκεκριμένους αριθμούς περιμένω.
Οι επενδύσεις έχουν κοστολογηθεί σε 10-12 δισ. ευρώ μέχρι το 2023, γεγονός που θα αποφέρει έως 2% πρόσθετη αύξηση του ΑΕΠ ετησίως, αλλά κυρίως θα δημιουργήσει 240.000 νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.
Είναι σε βάθος τετραετίας και θα στηριχτεί κυρίως στις επενδύσεις που δεν στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Παιδιά, θα τα πείτε αυτά στο μπάνιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 697 Προβολές