Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...
Re: Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...
Για τους 55ντάριδες πασόκους λέει.
Ερήμην πολιτικών και κομματικων τοποθετήσεων , αρμόδια να χειριστεί το θέμα είναι η επίσημη πολιτική στρατιωτική ηγεσία , η οποία το χειρίζεται προς το παρών σωστά από επιχειρησιακής πλευράς ..με το κατάλληλο προσωπικό για αυτή την αποστολή
Οι υπόλοιποι εθελοντές , εάν δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενος από την επίσημη ηγεσία βλάπτουν και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα ..(πχ ..να πάρει κάποιος αυτοκλητος εθελοντής την πρωτοβουλία να κάνει χρήση πυροβόλου όπλου ενώ δεν χρειάζεται , φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο ..κλπ )
Οι υπόλοιποι εθελοντές , εάν δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενος από την επίσημη ηγεσία βλάπτουν και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα ..(πχ ..να πάρει κάποιος αυτοκλητος εθελοντής την πρωτοβουλία να κάνει χρήση πυροβόλου όπλου ενώ δεν χρειάζεται , φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο ..κλπ )
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εντάξει. Έτσι είναι για τώρα. Όταν όμως γίνει πόλεμος δεν πιστεύω να μας αφήσουν απέξω. Τι μαλακίες είναι αυτές. Εγώ μπορεί να ειμαι 57 αλλά μια χαρά ακολουθώ διαταγές και είμαι αθλητικός προχθές έτρεξα 19 χλμ. Πάω κάθε μερα γυμναστήριο κ.τ.λ.
Τύπε, ακόμα χιόνια θα έχει ο Όλυμπος. Συμπεριλαμβάνεις και εξοπλισμό ή ότι βρει ο καθένας κι όποιος αντέξει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 15:01Για αυτό το λέω από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ ειδικά για εμάς που πλησιάζουμε τα 60. Γυμναστική, σεξ, ορειβασία. Οι δήμοι να οργανώνουν εξορμήσεις. Πολεμικά παιχνίδια. Σκάκι. Να κλείσει η κυβέρνηση άμεσα τα οπαπ πλευ που φύτρωσαν σαν καρκίνος σε κάθε γειτονιά και να ανοίξει δωρεάν γυμναστήρια. Πάρτε όλοι τους κώλους σας από τους καναπέδες και πάμε να ανεβούμε τον Όλυμπο. Όχι να εγώ δε μπορώ και μαλακίες. Από τώρα να κανονίσουμε. Τέλη Μάρτη όλοι στα πριόνια για ανάβαση στον μύτικα. Ποιός είναι μαζί μου; Ποιός είναι μαζί μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Έχεις δίκιο. Να το αφήσουμε για Απρίλη καλύτερα. Να δώσουμε λίγο χρόνο για προπόνηση. Για εξοπλισμό δε χρειάστηκα ποτέ τίποτα παραπάνω από αυτά:

Μιλάμε για καταδρομική. Πάνω κάτω μπαμ μπαμ. Εκτός αν κανένα βλήμα ή κανένα παρτάλι φέρει κάνα μπάφο ή τίποτα ελ ες Ντι οπότε κανονίζουμε να μείνουμε σε καταφύγιο ένα βράδυ.

Μιλάμε για καταδρομική. Πάνω κάτω μπαμ μπαμ. Εκτός αν κανένα βλήμα ή κανένα παρτάλι φέρει κάνα μπάφο ή τίποτα ελ ες Ντι οπότε κανονίζουμε να μείνουμε σε καταφύγιο ένα βράδυ.
- Dwarven Blacksmith
My name is Yoshikage Kira. I'm 33 years old. My house is in the northeast section of Morioh, where all the villas are, and I am not married. I work as an employee for the Kame Yu department stores, and I get home every day by 8 PM at the latest. I don't smoke, but I occasionally drink. I'm in bed by 11 PM, and make sure I get eight hours of sleep, no matter what. After having a glass of warm milk and doing about twenty minutes of stretches before going to bed, I usually have no problems sleeping until morning. Just like a baby, I wake up without any fatigue or stress in the morning. I was told there were no issues at my last check-up. I'm trying to explain that I'm a person who wishes to live a very quiet life. I take care not to trouble myself with any enemies, like winning and losing, that would cause me to lose sleep at night. That is how I deal with society, and I know that is what brings me happiness. Although, if I were to fight I wouldn't lose to anyone.

μόνο να μας ανάβεις μπέρι ανάφτρα, μόνο να μας ανάβεις, από κοκό τίποτα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποιον Απρίλη ρε; Μας δουλεύεις;
Πρωτομαγιά ανεβαίνουμε Ταΰγετο και έχει μισό μέτρο χιόνο...όχι Όλυμπο!

Μάλλον δεν έχεις ιδέα από διαβίωση στο βουνό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 18:55Για εξοπλισμό δε χρειάστηκα ποτέ τίποτα παραπάνω από αυτά:

Τύπε, αυτά είναι για μαραθώνιο βουνού. Μήπως υπερβάλλεις λίγο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 18:55Έχεις δίκιο. Να το αφήσουμε για Απρίλη καλύτερα. Να δώσουμε λίγο χρόνο για προπόνηση. Για εξοπλισμό δε χρειάστηκα ποτέ τίποτα παραπάνω από αυτά:
Dein Herz, meine Gier
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κοίτα, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Τους άλλους σκέφτομαι.
Ε ναι. Πάντα με αθλητικά τον ανεβαίνω. 20 χλμ είναι όλο κι όλο χωρίς τρέξιμο με 25 λεπτά στο χλμ. Λίγο σκαρφάλωμα θέλει στον Μύτικα αλλά την τελευταία φορά που πήγα σκαρφάλωνε ένα 10χρονο.
Ποια διαβίωση; Δεν είμαστε ο γκρισλυ άνταμς.Μηχανικός έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 20:08Μάλλον δεν έχεις ιδέα από διαβίωση στο βουνό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 18:55Για εξοπλισμό δε χρειάστηκα ποτέ τίποτα παραπάνω από αυτά:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
12 Ιουν 2024, 20:29
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣ ΜΠΕΡΙΑ
από Ανδροπαραδίνομαι » 01 Δεκ 2024, 16:11 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 14 Απαντήσεις
- 703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
02 Δεκ 2024, 14:12
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
08 Φεβ 2025, 20:29
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣ ΜΠΕΡΙΑ (ΙΙΙ)
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 20 Φεβ 2025, 21:41 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
20 Φεβ 2025, 21:41
-