Συμφωνώ μαζί σου ότι διαφωνούμε.

Αλλά καλά θα ήτανε να ξέρω και που διαφωνούμε.
Παράδειγμα 1 οι γυναίκες είναι τελικά χαζές.
Παράδειγμα 2 οι γυναίκες ξεγελιούνται εύκολα και κάνουν νιάου νιάου.
Παράδειγμα 3 μπλα μπλα ..
Συμφωνώ μαζί σου ότι διαφωνούμε.
Παίζει και άλλο ενδεχόμενο βέβαια.
Δεν υπάρχει κανόνας οι γυναίκες εκείνο, οι αντρες το άλλο. Δεν είναι θέμα φυλου με άλλα λόγια. Είναι θεμα ανθρώπων, χαρακτήρων, νοοτροπιων κτλ. Και το 100% ο κάθε άνθρωπος πασχίζει σε όλη του τη ζωή να το κομπλιταρει. Πόσο μάλλον να το χαρίσει κιολας.
Γιατί σε λίγους άντρες μπορεί να χωρέσει στο μυαλό τους ότι οι γυναίκες τους , τους περνάν από τεστ drive.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:03Εγώ δεν νομίζω ότι γυναίκες είναι χαζές, κυμαίνονται από πολύ χαζές μέχρι πολύ έξυπνες ανάλογα με το ποια μιλάμε.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 19:54Δεν έγραψα ότι εγώ είμαι ξύπνια , εγώ μπορεί να είμαι μεγάλη χαζή ,έγραψα ότι οι γυναίκες δεν είναι χαζές όπως όσο εσείς νομίζεται.
Στο τέλος τέλος , τον πήχη της αξιοπρέπειας , της τιμής και της ευτυχίας μιας οικογένειας ή ενός γάμου η κάθε γυναίκα όπως και κάθε άντρας τον βάζει μέχρι εκεί που μπορεί.
Τώρα όσοι καταφέρουν και ξεγελάσουν μια γυναίκα παρουσιάζοντας τον εαυτό τους διαφορετικό από ότι είναι στην πραγματικότητα (πολλές φορές της κάνουν και ένα δύό παιδιά), το μοναδικό πράγμα που πετυχαίνουν είναι να ζούνε ένα αποτυχημένο γάμο μέχρι να τους τα βροντήξει.
Το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι ένας άνδρας να καταφέρει να είναι τόσο σωστός που να κάνει μια γυναίκα να του δοθεί 100/100.
Φυσικά πάντα θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε από αυτόν τον πλανήτη να πάρετε το 10/100 από πολλές διαφορετικές γυναίκες.
Όμως η εξυπνάδα είναι να μπορέσετε να πάρετε το 100/100 από την μία.
Η γυναίκα σε μια σχέση ξεκινά σιγά σιγά και ωριμάζει σαν το καλό κρασί.
Σε αντίθεση με τον άντρα που ξεκινά ανάποδα.
Διαβάστε αυτά από μία κοπέλα 29 χρόνων του χωριού.
Επεξεργαστείτε τα ,κρατήστε όσα θέλετε και πετάξτε τα υπόλοιπα.
Το ξέρω ότι είμαι αρκετά μικρή για να δίνω συμβουλές για αυτό μην τα πάρετε σαν συμβουλές πάρτε τα σαν άποψη ζωής.
Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι απέδειξες ότι είναι έξυπνες με την ιστορία με την Καίτη.
Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:13Γιατί σε λίγους άντρες μπορεί να χωρέσει στο μυαλό τους ότι οι γυναίκες τους , τους περνάν από τεστ drive.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:03Εγώ δεν νομίζω ότι γυναίκες είναι χαζές, κυμαίνονται από πολύ χαζές μέχρι πολύ έξυπνες ανάλογα με το ποια μιλάμε.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 19:54
Δεν έγραψα ότι εγώ είμαι ξύπνια , εγώ μπορεί να είμαι μεγάλη χαζή ,έγραψα ότι οι γυναίκες δεν είναι χαζές όπως όσο εσείς νομίζεται.
Στο τέλος τέλος , τον πήχη της αξιοπρέπειας , της τιμής και της ευτυχίας μιας οικογένειας ή ενός γάμου η κάθε γυναίκα όπως και κάθε άντρας τον βάζει μέχρι εκεί που μπορεί.
Τώρα όσοι καταφέρουν και ξεγελάσουν μια γυναίκα παρουσιάζοντας τον εαυτό τους διαφορετικό από ότι είναι στην πραγματικότητα (πολλές φορές της κάνουν και ένα δύό παιδιά), το μοναδικό πράγμα που πετυχαίνουν είναι να ζούνε ένα αποτυχημένο γάμο μέχρι να τους τα βροντήξει.
Το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι ένας άνδρας να καταφέρει να είναι τόσο σωστός που να κάνει μια γυναίκα να του δοθεί 100/100.
Φυσικά πάντα θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε από αυτόν τον πλανήτη να πάρετε το 10/100 από πολλές διαφορετικές γυναίκες.
Το ξέρω ότι είμαι αρκετά μικρή για να δίνω συμβουλές για αυτό μην τα πάρετε σαν συμβουλές πάρτε τα σαν άποψη ζωής.
Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι απέδειξες ότι είναι έξυπνες με την ιστορία με την Καίτη.
Τεστ για τα αισθήματα τους , για την ποιότητα τους , για το τι μυαλό κουβαλάνε.
Ανεξάρτητα αν τους το μαρτυράει μια γυναίκα.
Ζείτε στον κόσμο σας.
Εμείς απλά μιλάμε για σας λέγοντας τι μέθοδο θα εφαρμόσει η κάθε μια για να στρώσει τον δικό της.
Στην πορεία κάποιοι στρώνουν όσοι δεν στρώνουν απλά μένουν μόνοι.
Η Καίτη είναι στοιχείο απόδειξης για την κουταβοσύνη των αντρώνε και όχι την εξυπνάδα των γυναικώνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:03
Εγώ δεν νομίζω ότι γυναίκες είναι χαζές, κυμαίνονται από πολύ χαζές μέχρι πολύ έξυπνες ανάλογα με το ποια μιλάμε.
Δε νομίζω ότι μιλάς για όλες, πάντως αυτό για πονηροκατινιά μου κάνει, όχι για εξυπνάδα.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:13Γιατί σε λίγους άντρες μπορεί να χωρέσει στο μυαλό τους ότι οι γυναίκες τους , τους περνάν από τεστ drive.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:03Εγώ δεν νομίζω ότι γυναίκες είναι χαζές, κυμαίνονται από πολύ χαζές μέχρι πολύ έξυπνες ανάλογα με το ποια μιλάμε.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 19:54
Δεν έγραψα ότι εγώ είμαι ξύπνια , εγώ μπορεί να είμαι μεγάλη χαζή ,έγραψα ότι οι γυναίκες δεν είναι χαζές όπως όσο εσείς νομίζεται.
Ζείτε στον κόσμο σας.
Εμείς απλά μιλάμε για σας λέγοντας τι μέθοδο θα εφαρμόσει η κάθε μια για να στρώσει τον δικό της.
Αφού εσείς θέλετε να νομίζεται ότι κουμαντάρετε σας δίνουμε αυτήν την ψευδαίσθηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:23Δε νομίζω ότι μιλάς για όλες, πάντως αυτό για πονηροκατινιά μου κάνει, όχι για εξυπνάδα.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:13Γιατί σε λίγους άντρες μπορεί να χωρέσει στο μυαλό τους ότι οι γυναίκες τους , τους περνάν από τεστ drive.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:03
Εγώ δεν νομίζω ότι γυναίκες είναι χαζές, κυμαίνονται από πολύ χαζές μέχρι πολύ έξυπνες ανάλογα με το ποια μιλάμε.
Ζείτε στον κόσμο σας.
Σύζυγος η γκομενος χοιρος/κάφρος και το τρίτο πρόσωπο να έχει βάλει ρομάντζο στη συνταγή με αποτέλεσμα η τύπισσα να γίνει αλοιφή
απο το δισκο '' Τα Μπλουζ του Λιβυκου Πελαγους''Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:29Αφού εσείς θέλετε να νομίζεται ότι κουμαντάρετε σας δίνουμε αυτήν την ψευδαίσθηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:23Δε νομίζω ότι μιλάς για όλες, πάντως αυτό για πονηροκατινιά μου κάνει, όχι για εξυπνάδα.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:13
Γιατί σε λίγους άντρες μπορεί να χωρέσει στο μυαλό τους ότι οι γυναίκες τους , τους περνάν από τεστ drive.
Ζείτε στον κόσμο σας.
Αληθινό παράδειγμα συζήτησης.
Έχει πάρει κιλά όλη την ώρα κάθετε στην τηλεόραση.
Στέιλε τον γυμναστήριο.
Γράφτηκε αλλά δεν πατάει.
Ε βοήθα λίγο και σύ πρωτάρα είσαι;
Έχετε δίκιο κορίτσια ξέρω τι θα του πώ.
Σπίτι , το βράδυ, σήμερα είδα ένα στην δουλειά που ξεκίνησε γυμναστήριο ξέρεις τι σώμα έφτιαξε όλες τον κοιτούσαν.
Εσύ τον κοιτούσες;
Εγώ μάτια μου ξέρεις ότι δεν μου αρέσουν οι πολλοί μυώδεις.Έχω μάτια για άλλον από σένα.
Σε δύο μήνες χάνετε η κοιλιά.
Αυτό θέλετε αυτό έχετε.
Το παράδειγμα είναι αυθεντικό φίλης μου.
Είχε και συνέχεια μετά συζητούσαμε τρόπους να τον σταματήσει να κοιτάζετε συνέχεια στον καθρέφτη είχε παραγίνει το κακό.
και είμαι 29 χρόνων με κοπέλες η πιο μεγαλύτερη στην παρέα 36 φανταστείτε τι θα λέω στα 40 μου.
Αυτά παίζουν κι από τα δυο φύλα. Αθώα χειραγωγηση.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:29Αφού εσείς θέλετε να νομίζεται ότι κουμαντάρετε σας δίνουμε αυτήν την ψευδαίσθηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:23Δε νομίζω ότι μιλάς για όλες, πάντως αυτό για πονηροκατινιά μου κάνει, όχι για εξυπνάδα.Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:13
Γιατί σε λίγους άντρες μπορεί να χωρέσει στο μυαλό τους ότι οι γυναίκες τους , τους περνάν από τεστ drive.
Ζείτε στον κόσμο σας.
Στέιλε τον γυμναστήριο.
Σπίτι , το βράδυ, σήμερα είδα ένα στην δουλειά που ξεκίνησε γυμναστήριο ξέρεις τι σώμα έφτιαξε όλες τον κοιτούσαν.
Εσύ τον κοιτούσες;
Εγώ μάτια μου ξέρεις ότι δεν μου αρέσουν οι πολλοί μυώδεις.Έχω μάτια για άλλον από σένα.
Αυτό θέλετε αυτό έχετε.
Είχε και συνέχεια μετά συζητούσαμε τρόπους να τον σταματήσει να κοιτάζετε συνέχεια στον καθρέφτη είχε παραγίνει το κακό.
Συνεχίζω λίγο ακόμα.Αγις έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:40απο το δισκο '' Τα Μπλουζ του Λιβυκου Πελαγους''Niki έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:29Αφού εσείς θέλετε να νομίζεται ότι κουμαντάρετε σας δίνουμε αυτήν την ψευδαίσθηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 20:23
Δε νομίζω ότι μιλάς για όλες, πάντως αυτό για πονηροκατινιά μου κάνει, όχι για εξυπνάδα.
Στέιλε τον γυμναστήριο.
Εσύ τον κοιτούσες;
Αυτό θέλετε αυτό έχετε.
και είμαι 29 χρόνων με κοπέλες η πιο μεγαλύτερη στην παρέα 36 φανταστείτε τι θα λέω στα 40 μου.
στο βορρα τα τραγουδα η πρωτη διδαξασα Bluerose
Τώρα τι θες να σου γράψω ότι τα ρίχνεις στην Μαίρη για να σου στείλει την Καίτη;