Φαση σε σουπερ μαρκετ
Re: Φαση σε σουπερ μαρκετ
Γνωρίζω μάνες που κανονικά θα έπρεπε να είναι στο βαθύτερο μπουντρούμι της φυλακής. Υπεράνω πάσης υποψίας. Τέτοιες αλητείες ούτε οι έφηβοι δεν κάνουν. Ζώα πραγματικά, με πτυχία και δουλειές, σ΄ αυτές αναφέρομαι κατ' αρχάς.
- Cecily Anne
Eιλικρινά σου μιλάω, έχω μετανιώσει που δεν έχω καταγγείλει μία συγκεκριμένη τύπισσα και είχα φωτογραφίες με αποδείξεις, διότι έπεσε πανω μου όλο το σόι της να με μεταπείσει. Βέβαια, εγώ τις φυλάω. Αν ποτέ ο πρώην της, αποφασίσει να της πάρει το παιδί και της βαρέσει καταγγελία, θα πάω υπέρ του. Όσο τους έχει γραμμένους καλά καλά, δεν είμαι σίγουρη ότι σε ίδρυμα το παιδί θα έχει καλύτερη μοίρα. Επίσης, κινητοποιήθηκαν και οι παππούδες και ασχολούνται πλέον, στα θετικά αυτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:30Κάπως έτσι και εγώ. Βέβαια στα 16 που έφαγα την τελευταία καλή είχα κάνει μλκια. Ψειριζα το αμάξι κρυφά τα βράδια και έκοβα βόλτες στη γειτονιά. Ε ένα βράδυ ξύπνησε.Αγις έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:31υπεροχες γλυκες αναμνησειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:16
Εγώ δεν έχω φάει ξύλο από τον πατέρα μου αλλά έτρωγα από τη μάνα μου, το οποίο το δεχόμουν ως διαδικαστικό γιατί περισσότερο με πόναγαν τα μονίμως γδαρμένα γόνατα παρά η συγκεκριμένη βία. Μετά είχαμε αγκαλιές, φιλιά κλπ, μία ακόμη φάση που έβλεπα ως διαδικαστικό.Μέχρι που έφτασα στο ύψος της και όταν πήγε να απλώσει χέρι της είπα "κοφ' το" και το' κοψε.
ο πατερας μου ειχε πολυ γρηγορο κοφτο αριστερο κ θανατηφορο δεξι - καπου στα 16 τον δυσκολεψα για πρωτη φορα αρκετα - ειχε χασει κ σε ταχυτηταεκανα κ βρωμικα κολπα
το καταυχαριστηθηκε κ αποφασισε πως '' μονο τα γαιδουρια χτυπανε ακομα κ οταν μεγαλωσουν '' κ ετσι εληξε η ανταλλαγη γρονθοκοπηματων

ετσι εκανε ξαδελφος στην ιδια ηλικια - νυχτα παντοτε κ πηγαινε με την ασκονα απο την Σ στο Β στην γκομενιτσα
τον τσακισε στην κλωτσοπατιναδα ο γερος του - κουτρουβαλοντας τον πηγαινε στα σκαλια κ ηταν κ πολλα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τα παιδιά που δεν έχουν μεγάλη αποδοχή (για να το θέσω κομψά) συνήθως έχουν έλλειμμα σε κοινωνικές δεξιότητες-όχι υπερβολική ευφυΐα.foscilis έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:39Παλιά όταν γινόσουν έφηβος σήμαινε ότι ήσουν σε κατάλληλη ηλικία για να δουλέψεις full time είτε στο χωράφι είτε στο νοικοκυριό είτε στο εργοστάσιο είτε στο στρατό του φεουδάρχη, μυστηριωδώς δεν υπήρχε ούτε για δείγμα η συμπεριφορά που τώρα αποδίδουμε στις ορμόνες.
Σχετικό (το είχα βάλει και στο παλιό): Why nerds are unpopular
Μετά όμως μπλέκουμε με τους ορισμούς: κοινωνικές δεξιότητες είναι οι δεξιότητες που κάνουν τους ανθρώπους κοινωνικά αποδεκτούς και επιτυχημένους

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν μεγαλώνει με προσδοκίες. Μεγαλώνει με αλαζονεία και φιλαυτία. Μετατρέπονται τα παιδιά σε μικροί Νάρκισσοι. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Η σύγκρουση στην οικογένεια φέρνει ωρίμανση στο άτομο. Γνωρίζει τα όρια του κι αποδομεί ταυτόχρονα τον εαυτό του και τους γύρω του. Η βία είναι πραγματική. Η απάντηση είναι πραγματική. Έτσι ο χαρακτήρας αποκτά ακεραιότητα σφυρηλατημένος στο αμόνι της σύγκρουσης.dna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:17σωστή διαπίστωση οτι πολλές οικογένειες σήμερα είναι εξαιρετικά παιδοκεντρικές και αυτό δεν θα κάνει καλό στην επομένη γενιά που μεγαλώνει με υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσειςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 14:34Εξηγήσου φίλε μου. Μοιράσου τις σκέψεις σου.dna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 13:42
κάπου τα μπέρδεψες κατέληξες σε λάθος συμπέρασμα και λες χαζαμάρες
λάθος το συμπέρασμα οτι χρειάζεται ξυλο για να στρώσουν
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 17:34Δεν μεγαλώνει με προσδοκίες. Μεγαλώνει με αλαζονεία και φιλαυτία. Μετατρέπονται τα παιδιά σε μικροί Νάρκισσοι. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Η σύγκρουση στην οικογένεια φέρνει ωρίμανση στο άτομο. Γνωρίζει τα όρια του κι αποδομεί ταυτόχρονα τον εαυτό του και τους γύρω του. Η βία είναι πραγματική. Η απάντηση είναι πραγματική. Έτσι ο χαρακτήρας αποκτά ακεραιότητα σφυρηλατημένος στο αμόνι της σύγκρουσης.dna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:17σωστή διαπίστωση οτι πολλές οικογένειες σήμερα είναι εξαιρετικά παιδοκεντρικές και αυτό δεν θα κάνει καλό στην επομένη γενιά που μεγαλώνει με υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Έχω γράψει παλιότερα για τραγική εμπειρία που ζήσαμε στο Δημοτικό.Στύγιος έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:42Eγώ είχα τον πατέρα μου δάσκαλο ( που ποτέ δεν έδερνε) κι έχω φάει άπειρες σφαλιάρες στο δημοτικό στην 4η ως παράδειγμα μη διάκρισης για τους υπόλοιπους μαθητές.hellegennes έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:35Εγώ δεν έχω φάει ούτε υποψία φάπας από τους γονείς μου κι έγινα ένας υπέροχος άνθρωπος.
Ο πατέρας ενός συμμαθητή μας ήταν δάσκαλος που διδασκε στο σχολείο που πηγαίναμε και μάλιστα είχε την τάξη μας που μεταξύ μας ήταν και ο γιος του ο Αντωνης.
Μεγάλης ηλικίας και παλαιάς κοπής δάσκαλος.
Κάθε φορά λοιπόν που κάναμε μαλακια εκτός από την φαπα που έτρωγε αυτός που την έκανε,τις έτρωγε και ο Αντώνης και μάλιστα εις διπλούν για να μην δώσει το δικαίωμα ο πατέρας του να πει κάποιος ότι μεροληπτεί υπέρ του γιου του!
Το αποτέλεσμα;
Στο τέλος καθόμασταν σαν παναγιτσες γιατί λυπόταν η ψυχή μας να βλέπουμε τον Αντωνη να τρώει ξύλο.
Μιλάμε για πολύ ξύλο ρε παιδιά!
Το θυμαμαι και ακόμη τον λυπάμαι τον έρμο!!!
Gordian Knot οι χρόνια καταθλιπτικές γυναίκες καλό είναι να μην κάνουν παιδιά
πολύ σωστή επισήμανσηdna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:17
σωστή διαπίστωση οτι πολλές οικογένειες σήμερα είναι εξαιρετικά παιδοκεντρικές και αυτό δεν θα κάνει καλό στην επομένη γενιά που μεγαλώνει με υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις
ούτε στα ίδια τα παιδιά κάνει καλό αλλά λίγοι γονείς είναι σε θέση να το αντιληφθούν
καλά, τα υπόλοιπα που διαβάζω περί βίας και ξύλου, ασχολίαστα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ντάξει ήμουν κι εγώ κωλόπαιδο ,κακά τα ψέματα. Στο Γυμνάσιο 1 μέρα αποβολή για ξύλο. Στο Λύκειο πήρα 3 μέρες αποβολή γιατί "χούφτωσα" μια συμμαθήτριαstergiosbik έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 19:35Έχω γράψει παλιότερα για τραγική εμπειρία που ζήσαμε στο Δημοτικό.Στύγιος έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:42Eγώ είχα τον πατέρα μου δάσκαλο ( που ποτέ δεν έδερνε) κι έχω φάει άπειρες σφαλιάρες στο δημοτικό στην 4η ως παράδειγμα μη διάκρισης για τους υπόλοιπους μαθητές.hellegennes έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:35Εγώ δεν έχω φάει ούτε υποψία φάπας από τους γονείς μου κι έγινα ένας υπέροχος άνθρωπος.
Ο πατέρας ενός συμμαθητή μας ήταν δάσκαλος που διδασκε στο σχολείο που πηγαίναμε και μάλιστα είχε την τάξη μας που μεταξύ μας ήταν και ο γιος του ο Αντωνης.
Μεγάλης ηλικίας και παλαιάς κοπής δάσκαλος.
Κάθε φορά λοιπόν που κάναμε μαλακια εκτός από την φαπα που έτρωγε αυτός που την έκανε,τις έτρωγε και ο Αντώνης και μάλιστα εις διπλούν για να μην δώσει το δικαίωμα ο πατέρας του να πει κάποιος ότι μεροληπτεί υπέρ του γιου του!
Το αποτέλεσμα;
Στο τέλος καθόμασταν σαν παναγιτσες γιατί λυπόταν η ψυχή μας να βλέπουμε τον Αντωνη να τρώει ξύλο.
Μιλάμε για πολύ ξύλο ρε παιδιά!
Το θυμαμαι και ακόμη τον λυπάμαι τον έρμο!!!

Ναι ξέρω τι θα πείτε ,αυτός ο αλήτης διδάσκει τα παιδιά μας; Σας πρόλαβα

- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Οι άνθρωποι που πάσχουν από κατάθλιψη κατά κανόνα κλείνονται στον εαυτό τους και «αφήνονται», παραιτούνται απ’ τη ζωή σε σημείο που μπορεί να κινδυνέψει η υγεία τους (αν δεν επιχειρήσουν να αυτοκτονήσουν σε κάποια έξαρση της πάθησής τους), δεν ξεσπάνε στους γύρω τους.Null έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 19:46Gordian Knot οι χρόνια καταθλιπτικές γυναίκες καλό είναι να μην κάνουν παιδιά.
Η περίπτωση που περιέγραψες εσύ, ταιριάζει σε άτομο μονίμως ανικανοποίητο που εκρήγνυται με την παραμικρή αφορμή (συνήθως ασήμαντους λόγους που για τους ψυχικά ισορροπημένους θα περνούσαν απαρατήρητοι ή θα αντιμετωπίζονταν χωρίς παροξυσμούς).
Δεν είμαι ψυχολόγος/ψυχίατρος, αλλά νομίζω πως το 2ο πρόβλημα λύνεται πολύ πιο εύκολα:
Το μόνο που χρειάζεται είναι μετατόπιση του ενδιαφέροντος προς κάτι που τους ευχαριστεί, κατά προτίμηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. Get a hobby που λένε και οι Αμερικάνοι.
Just my 2¢.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Από τη Σ στο Β είχαμε λιώσει με τα παπιά το καλοκαίρι.Αγις έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 17:07Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 16:30Κάπως έτσι και εγώ. Βέβαια στα 16 που έφαγα την τελευταία καλή είχα κάνει μλκια. Ψειριζα το αμάξι κρυφά τα βράδια και έκοβα βόλτες στη γειτονιά. Ε ένα βράδυ ξύπνησε.Αγις έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:31
υπεροχες γλυκες αναμνησεις
ο πατερας μου ειχε πολυ γρηγορο κοφτο αριστερο κ θανατηφορο δεξι - καπου στα 16 τον δυσκολεψα για πρωτη φορα αρκετα - ειχε χασει κ σε ταχυτηταεκανα κ βρωμικα κολπα
το καταυχαριστηθηκε κ αποφασισε πως '' μονο τα γαιδουρια χτυπανε ακομα κ οταν μεγαλωσουν '' κ ετσι εληξε η ανταλλαγη γρονθοκοπηματων
ετσι εκανε ξαδελφος στην ιδια ηλικια - νυχτα παντοτε κ πηγαινε με την ασκονα απο την Σ στο Β στην γκομενιτσα
τον τσακισε στην κλωτσοπατιναδα ο γερος του - κουτρουβαλοντας τον πηγαινε στα σκαλια κ ηταν κ πολλα
Και μάλιστα από τριγυρω γιατί από τον κεντρικό έπαιζαν και παίζουν πάντα μπλόκα.
Έπαιζαν θυμάμαι ωραία κορμιά εκει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνημα μπουκοταζ στα σούπερ μάρκετ κατα της ακρίβειας σαρώνει τα βαλκανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Φεβ 2025, 20:02
-