Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 27 Ιουν 2023, 22:41
Beria έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 21:57
sys3x έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 13:24
dtri2020 έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:49
Έχεις σκεφτεί ποτέ πως αυτό που απαντάω στις παραθέσεις μπορεί να μην απευθύνεται τελικά σε σένα; Μάλλον όχι!
Ρε τριμάλακα, δεν ασχολούμαι μαζί σου, δε θα στεναχωρηθώ άμα πάθεις κάτι, σε έχω στο ιγκνόρ, δε με νοιάζεις κτλ. Αυτό το έχεις σκεφτεί;
Ότι σε έχω γραμμένο στα ρχίδια μου δλδ.
Κάνε μιά χάρη στον εαυτό σου.
Ψυχραμενοι είστε;
Ε όσο να 'ναι.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
kongrosian
από kongrosian » 28 Ιουν 2023, 00:50
Isildur έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 21:53
Έχω διαβάσει τ' άντερά μου από Ντικ. Για αυτό άγνοούσα και την ύπαρξή του.
Καλό;
καλό ναι. αλλά μπορεί να είμαι και υποκειμενικός ως προς αυτό, γιατί είδα πράγματα στον kongrsosian που άλλος ίσως δεν θα έβλεπε. και απορώ που τα ήξερε ο dick. μάλλον το είχε κάψει κι αυτός. το μυαλό.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 28 Ιουν 2023, 07:16
kongrosian έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 00:50
Isildur έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 21:53
Έχω διαβάσει τ' άντερά μου από Ντικ. Για αυτό άγνοούσα και την ύπαρξή του.
Καλό;
καλό ναι. αλλά μπορεί να είμαι και υποκειμενικός ως προς αυτό, γιατί είδα πράγματα στον kongrsosian που άλλος ίσως δεν θα έβλεπε. και απορώ που τα ήξερε ο dick. μάλλον το είχε κάψει κι αυτός. το μυαλό.
Οκ, θενκς. Θα το ψάξω.
Ο Ντικ καμένο μυαλό; Μπααααα... πώς σου 'ρθε αυτό τώρα;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
-
- 47 Απαντήσεις
- 815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.