Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 16 Αύγ 2023, 15:00

Μπορώ να επιβεβαιώσω όσα λένε οι σεβαστοί πχορουμίτες, στα 18 κατεβαίνει το Άγιο Πνεύμα κι από εκείνη τη μέρα και μετά ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις σε όλες τις περιπτώσεις, κάθε εσωτερική πάλη και αντίφαση λύνεται και αποκτάς μια σταθερή ιεραρχία προτεραιοτήτων.

Αν δεν σου συνέβη κάτι έχει πάει στραβά, δοκιμάσε να τραβήξεις το δεξί αυτί σου ενώ βάζεις ένα μολύβι στο αριστερό ρουθούνι για επαναφορά στις εργοστασιακές.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Αύγ 2023, 15:00

Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 13:26
Εβλεπα το μπαλκονι και σκεφτομουν αν πεσω κατω, θα μεινω παραλυτη ή θα πεθανω επιτοπου;
εξαρτάται από το ύψος και τη γωνία, ο αδερφός ενός μπαμπά από το σχολείο έπεσε από 60 πόντους ύψος (*) κι έσκασε ανάσκελα στο χώμα, αλλά χτύπησε τον αυχένα του σε ένα πεζουλάκι. Ένα μήνα εντατική, δυο μήνες νοσοκομείο, τίγκα στα οπιούχα, στο τέλος βγήκε (τετραπληγικός εννοείται) και πέθανε το μεθεπόμενο απόγευμα.

(*) ένα κωλόδεντρο κλάδευε, με τη σκαλίτσα

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 16 Αύγ 2023, 15:02

Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 14:46
vatraxos έγραψε:
16 Αύγ 2023, 14:44
Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 14:35

30 !
Έχεις κάποια οικονομική εξάρτηση από τους δικούς σου;
Καμια, εδω και χρονια.
Αλλα ΘΕΛΟΥΝ να εχω, μου πετανε λεφτα και δεν τα δεχομαι και εξαγριωνονται.

Η μανα μου σημερα θυμηθηκε, μετα απο τοσο καιρο, να μου πει πως πηρε δανειο για το διαμερισμα και εχει δοσεις. Θα σπασω ενα γραμματιο για να δωσω κατι λεφτα που πηρε απο τον αδερφο μου, και μου μενουν 6000 και τις ζητουσε κι αυτες πισω για να με στριμωξει τοσο οικονομικα ωστε να τους εχω αναγκη. Αλλα προτιμω να πεινασω και να παω να κανω οποιαδηποτε δουλεια μεχρι να βρω κατι αλλο, ή να με βοηθαει η λατρεια μεχρι να βρω τα ποδια μου, παρα να ζητησω απο εκεινους. Αυτο θελουν ουσιαστικα.
Έχεις όλα τα τυπικά προσόντα για να κάνεις τη ζωή σου με πλήρη ανεξαρτησία. Το πρόβλημα είναι μόνο στο μυαλό σου και αυτό δε σημαίνει ότι είναι απλό, σημαίνει όμως ότι έχει λύση. Μιλήστε σε δικηγόρο. Εκείνος θα σας δώσει τις επιλογές που ψάχνετε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Αύγ 2023, 15:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Αύγ 2023, 14:55
Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 14:41

Εχω λεφτα ισα για να βγαλω τον μηνα, μεχρι να με πληρωσουν απο την δουλεια που εφυγα. Δεν εχουμε λεφτα για δικηγορους προς το παρον. Γι αυτο θα πηγαινα κατευθειαν αστυνομια. Και δεν ξερω καν αν ειναι η πιο καλη λυση γιατι αν πανε στο πατρικο μου για προειδοποιηση και ο πατερας μου θολωσει, θα ερθει εδω και θα γινει χαμουλης. Αυτο μας ειπε και η κολλητη της μανας μου. Γι αυτο εγραψα κι εδω πανικοβλημενη, επειδη δεν ξερω τι σκατα πρεπει να κανω.
Παπαριές σου λέει η κολλητή της μάνας σου.

Αλλά στην τελική αν δύο 30χρονα εργαζόμενα ημιανήλικα παιδιά, έχουν τόσο καιρό ως συμβουλάτορα την κολλητή της μάνας σε τέτοια θέματα, τότε ίσως η μόνη λύση είναι να σας πάρει υπό την προστασία της πακέτο μία καλή ανάδοχη οικογένεια. Και ας αναλάβουν τα υπόλοιπα αυτοί.
Καταλαβαίνεις όμως ότι δεν είναι υγιές το περιβάλλον.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Αύγ 2023, 15:12

foscilis έγραψε:
16 Αύγ 2023, 15:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Αύγ 2023, 14:55
Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 14:41

Εχω λεφτα ισα για να βγαλω τον μηνα, μεχρι να με πληρωσουν απο την δουλεια που εφυγα. Δεν εχουμε λεφτα για δικηγορους προς το παρον. Γι αυτο θα πηγαινα κατευθειαν αστυνομια. Και δεν ξερω καν αν ειναι η πιο καλη λυση γιατι αν πανε στο πατρικο μου για προειδοποιηση και ο πατερας μου θολωσει, θα ερθει εδω και θα γινει χαμουλης. Αυτο μας ειπε και η κολλητη της μανας μου. Γι αυτο εγραψα κι εδω πανικοβλημενη, επειδη δεν ξερω τι σκατα πρεπει να κανω.
Παπαριές σου λέει η κολλητή της μάνας σου.

Αλλά στην τελική αν δύο 30χρονα εργαζόμενα ημιανήλικα παιδιά, έχουν τόσο καιρό ως συμβουλάτορα την κολλητή της μάνας σε τέτοια θέματα, τότε ίσως η μόνη λύση είναι να σας πάρει υπό την προστασία της πακέτο μία καλή ανάδοχη οικογένεια. Και ας αναλάβουν τα υπόλοιπα αυτοί.
Καταλαβαίνεις όμως ότι δεν είναι υγιές το περιβάλλον.
Της Casp, ναι, δεν είναι. Με το περιβάλλον του γλυκούλη δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει.

ΥΓ. Με λίγα λόγια, το όλο στόρυ -έστω και ως συγγραφικό εγχείρημα- έχει πολλά κενά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Αύγ 2023, 15:19

Ε ναιμωρε βαρεθηκα και ειπα να ξαναμπω να σας δουλεψω επειδη δεν εχω κατι καλυτερο να κανω…

Οι δικοι του δεν ξερουν τι γινεται με τους δικους μου. Εχω παει σπιτι του για φαγητο 2-3 φορες, και χθες εκει ειμασταν, με συμπαθουν και τους συμπαθω, ειναι μια χαρα ανθρωποι. Τον ρωτησαν απλα αν ειμαστε ενταξει που μενουμε μαζι (οταν δεν ημουνα μπροστα) και απαντησε πως αν δεν ηταν, δεν θα ειμασταν μαζι. Του εχουν εμπιστοσυνη και του δινουν το ελευθερο. Οταν σκεφτηκαμε να νοικιασουμε μου ειπε να παμε μαζι να τους πουμε τι παιζει με τους δικους μου, ετσι ωστε να ακουσουν και να δουν την δικη μου μερια, οτι δεν συμφωνω, για να μην τους εχουμε κι αυτους εναντιων μας. Βασικα οχι εναντιων μας ακριβως, αλλα δεν ηθελε να τον πρηζουν. Τον ρωτησα τι θα εκανε αν του αρχισαν τις ερωτησεις, το πρηξιμο, και αν αντιδρασουν αρνητικα μολις μαθουν για τους δικους μου, και μου ειπε «δεν το εχω σε τιποτα να εξαφανιστω και να τους ξεγραψω, αλλα δεν ειναι τετοιοι ανθρωποι, δεν θα το κανουν αυτο, θα καταλαβουν. Θελουν μονο να με βλεπουν ευτυχισμενο, και ξερουν οτι ειμαι οταν ειμαστε μαζι». Και δεν ασχοληθηκα παραπανω γιατι τον πιστευω.

Δεν θα παμε αστυνομια παρα μονο αν φτασω παλι στο αμην. Αναλογα με την συμπεριφορα και τις κινησεις του μπαμπα μου. Μολις πληρωθουμε θα παμε σε δικηγορο να μας συμβουλεψει καταλληλα.

Ξερω παντως οτι αν ξαναδω το αυτοκινητο του εξω απο το σπιτι μου, ή αν με ξανακαλεσει και αρχισει τις φωνες, αυτη την φορα δεν θα ακουσω κανεναν και δεν θα αντεξω, θα παω στην αστυνομια
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Αύγ 2023, 15:21

Εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο δε θέλει ο μπαμπάς τη λατρεία.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Αύγ 2023, 15:24

foscilis έγραψε:
16 Αύγ 2023, 15:21
Ειναι κοντος και επειδη ειναι απο Λαρνακα και οι περισσοτεροι Λαρνακεις που ετυχε να γνωρισει ειναι τσιγκουνηδες, σημαινει πως ειναι κι αυτος τσιγκουνης, αμορφωτος, απαιδευτος, οτι με εκμεταλλευται και με θελει για το διαμερισμα, οτι θα δυστυχισω και οοοολα τα καλα επιθετα που μπορεις να φανταστεις. Χωρις να τον γνωριζει καν. Παρανοια.

Εν τω μεταξυ ειναι ο πιο γλυκος ανθρωπος που εχω γνωρισει ποτε στη ζωη μου.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius » 16 Αύγ 2023, 15:26

Όσοι έχουν θυγατέρες και δεν είναι κομμουνιστές, στηρίζουν τον Πα-τέρα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 16 Αύγ 2023, 15:34

foscilis έγραψε:
16 Αύγ 2023, 15:21
να ρωτησουμε την Κασπερ τι γαμους εκανε ο πατερας :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 16 Αύγ 2023, 15:40

Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 15:19

Δεν θα παμε αστυνομια παρα μονο αν φτασω παλι στο αμην. Αναλογα με την συμπεριφορα και τις κινησεις του μπαμπα μου. Μολις πληρωθουμε θα παμε σε δικηγορο να μας συμβουλεψει καταλληλα.

Ξερω παντως οτι αν ξαναδω το αυτοκινητο του εξω απο το σπιτι μου, ή αν με ξανακαλεσει και αρχισει τις φωνες, αυτη την φορα δεν θα ακουσω κανεναν και δεν θα αντεξω, θα παω στην αστυνομια
Καλό είναι γενικά να υπάρχουν και κάποια αποδεικτικά όταν φτάσεις σε αστυνομίες κλπ. Οπότε κράτα όποια στοιχεία μπορείς να κρατήσεις, μηνύματα κλπ, κάνε και καμία ηχογράφηση από απειλές και παρόμοια έργα που να αποδεικνύουν την όποια καταγγελία, μπορεί να φανούν τελικά πολύ χρήσιμα.

ΥΓ. Η φίλη της μαμάς πάλι τα κατάφερε....το πήγαμε ξανά στην επόμενη φορά που θα γίνει κάτι, πιο κάτω στο δρόμο...
λίγο μετά έλεγε στη μαμά κάτι σαν "τα κατάφερα να μην φτάσουν στα άκρα και πάνε αστυνομία αλλά πρέπει κι εσείς λίγο να μαζευτείτε γιατί δεν θα μπορώ να τη σταματάω για πολύ ακόμα"

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 16 Αύγ 2023, 15:45

Καλή δύναμη Κασπ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 16 Αύγ 2023, 15:47

Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 13:39
Για να αλλαξουμε πολη θα πρεπει να μας βολευει και τους 2 με τις δουλειες μας. Δεν ειναι τοσο απλο. Σκεφτηκαμε να μαζεψουμε λεφτα 2 μηνες, για να μπορουμε να δωσουμε deposit και ενοικιο, και να παμε να νοικιασουμε, χωρις να ξερουν που ειμαστε. Τωρα δεν εχουμε τοσα λεφτα… γι’ αυτο με πιανει πανικος… κλειδωνομαι σπιτι (επειδη εφυγα απο την δουλεια, ξεκινησα αλλη και εφυγα και απο εκει και κανω συνεχεια interviews εδω και 2 βδομαδες) και με τον παραμικρο θορυβο που ακουω φοβαμαι οτι ειναι ο μπαμπας μου, επειδη ειναι με αδεια ολο τον Αυγουστο. Χτυπαει το κινητο, επισης τρεμω οτι ειναι αυτος. Ερχεται καθε βραδυ εδω η λατρεια μετα την δουλεια και καθομαι στο μπαλκονι και κοιταω τα αυτοκινητα για να δω αν μας παρακολουθουν και αν ειναι safe να μπει μεσα.
Να αλλάξεις πόλη δεν μπορείς, να πας αστυνομία δεν μπορείς, να δεις δικηγόρο δεν μπορείς. Από τη μία είσαι σε αδιέξοδο και φοβάσαι για τη ζωή σου, από την άλλη, τα λέμε εδώ μέσα κι εκτονώνεσαι. Όλα καλά κατά τα άλλα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 16 Αύγ 2023, 15:47

Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 13:36
Οχι δεν ειναι γι’ αυτο. Μου ελεγε για τον αδερφο μου οτι ειναι στα ορια να τον κλεισουν ψυχιατρειο κα
Ο αδερφός σου, μένει μαζί τους;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Αύγ 2023, 15:48

Το διαμέρισμα είναι δικό σου; Είσαι ο ιδιοκτήτης;

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών