Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Οκτ 2018, 12:58

ritzeri έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:52
Γεγονός είναι ότι ΚΑΛΗ γυναικεία φιλία ΔΕΝ υπάρχει.
Γεγονός επίσης ότι λίγοι είναι και οι άνδρες στην εποχή μας με καλούς φίλους.

Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατι επί χιλιάδες χρόνια οι άνδρες κυνηγούν και πολεμούν ο ένας δίπλα στον αλλο με αποτέλεσμα να βασιζεις την επιβίωση σου την ίδια από τα άγρια ζώα ή από τους εχθρούς στον άντρα που στέκεται δίπλα σου.
Την ίδια στιγμή κάποιες κλωσσες κάθονταν μόνες τους μες στη σπηλιά με καμιά δεκαριά κουτσούβελα τριγυρω και μια κατσαρόλα να περιμένει.

Είναι λοιπόν θέμα γονιδιακό και δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα επειδή τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες έχουν κοινωνικές σχέσεις, εργασία και μερικές συμμετέχουν ας πούμε τώρα τελευταία ακόμη και σε πολέμους.

Στις γυναικες του Κουρδιστάν δε θα μου έκανε εντύπωση αν έχουν υπάρξεις ήδη κάποιες εξαιρέσεις από τον γενικό κανόνα.
Στις σπηλιές με τα κουτσούβελα έμεναν πολλές γυναίκες με τα κουτσούβελά τους μαζί να κάθονται να περιμένουν να σκαλίζουν τους τοίχους παρέα, να συζητάνε για το τι είναι στη μόδα. Οι άντρες πήγαιναν και κυνήγαγαν. Πιο πιθανό να έβγαινε σε αυτούς ο ανταγωνισμός όταν ο ένας θα σκότωνε και θα πήγαινε στην οικογένεια φαγητό ενώ ο άλλος όχι. Ή αν ένας σκότωνε κάτι μεγάλο και ο άλλος μια μπεκάτσα. Και για τα αρχηγιλίκια στη φυλή αυτοί θα τρώγονταν μεταξύ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 18 Οκτ 2018, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 18 Οκτ 2018, 13:00

GoBack έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:55
alekhine έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:44
αν θεωρεις καποιον φιλο σου εισαι μεγαλος ξεφτιλας ετσι και διανοηθεις να πας με την γυναικα του
ποσο μαλλον να το κανεις κιολας
Καλα το να μην το κανεις ειναι προφανες.Αλλα να μην σου περασει ουτε σαν ιδεα απο το μυαλο;Νταξ τον εβαλες πολυ ψηλα τον πηχη αυτο ειναι κοντρα στην αντρικη φυση.
αν σου περασει σαν ιδεα απο το μυαλο μετα εινα πολυ ευκολο να σκεφτεις τροπους να την υλοποιησεις :wink
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht » 18 Οκτ 2018, 13:05

alekhine έγραψε:
18 Οκτ 2018, 13:00
GoBack έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:55
alekhine έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:44
αν θεωρεις καποιον φιλο σου εισαι μεγαλος ξεφτιλας ετσι και διανοηθεις να πας με την γυναικα του
ποσο μαλλον να το κανεις κιολας
Καλα το να μην το κανεις ειναι προφανες.Αλλα να μην σου περασει ουτε σαν ιδεα απο το μυαλο;Νταξ τον εβαλες πολυ ψηλα τον πηχη αυτο ειναι κοντρα στην αντρικη φυση.
αν σου περασει σαν ιδεα απο το μυαλο μετα εινα πολυ ευκολο να σκεφτεις τροπους να την υλοποιησεις :wink
Προφανώς ο Γκομπακης θα την φαντασιώνεται ελεύθερη, διαζευγμένη ή χήρα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Οκτ 2018, 14:12

Naida έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:48
Υδράργυρος έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:40
Naida έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:33

Πρέπει οπωσδήποτε να ψάχνεται η γυναίκα;
Φυσικά και ψάχνεται. Τον άντρα της ψάχνει, άρα άντρα ψάχνει :wink
Της λες κοπέλα μου σε κερατώνει, κεράτωσε τον και συ να πατσίσετε. Γιατί, θα του το πει; Αυτή μόλις τον δει θα του ανοίξει το κεφάλι με το τηγάνι, δε θα έχει χρόνο να του το πει
Όταν φίλος την πέσει σε σύζυγο, γκόμενα κτλ υπαίτιος είναι ο φίλος. Νόμος.
Ο μόνος νόμος που γνωρίζεις είναι οτι πάντα και για ολα υπαίτιος ειναι ο αντρας.
Ευτυχώς δεν ακολούθησες τον δικαστικό κλάδο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Οκτ 2018, 14:14

Αγις έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:12

Ο μόνος νόμος που γνωρίζεις είναι οτι πάντα και για ολα υπαίτιος ειναι ο αντρας.
Ευτυχώς δεν ακολούθησες τον δικαστικό κλάδο .

Ο φίλος είπα. Γενικότερα το εννοώ απλά εδώ μιλούσαμε για γυναίκα σύζυγο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 18 Οκτ 2018, 14:15

Δεν έχει και άδικο, ακόμα και να μην έχει 100% ευθύνη ο άντρας (μπορεί να φταίει και η πατσαβουρα του)
πάντα ο άντρας θα έχει ευθύνη. Αλλιώς δεν είναι άντρας.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Οκτ 2018, 14:17

Βινόσαυρος έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:15
Δεν έχει και άδικο, ακόμα και να μην έχει 100% ευθύνη ο άντρας (μπορεί να φταίει και η πατσαβουρα του)
πάντα ο άντρας θα έχει ευθύνη. Αλλιώς δεν είναι άντρας.
Όχι φταίει ο φίλος. Είτε άντρας φίλος, είτε γυναίκα φίλη φταίει ο φίλος. Όσο και να σου κουνηθεί ο άντρας ή η γυναίκα του φίλου/φίλης σου δεν πας.
Απλά και λιτά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Οκτ 2018, 14:40

Naida έγραψε:
16 Οκτ 2018, 15:51
aLiCat έγραψε:
16 Οκτ 2018, 15:46
Naida έγραψε:
16 Οκτ 2018, 15:45
Σε καμία περίπτωση.
Σε καμιά περίπτωση..τι; :smt017
Εννοείς το ίδιο ισχυρές;
Στην ερώτηση σου. Δεν είναι ισχυρότεροι οι ανδρικοί φιλικοί δεσμοί από τους γυναικείους. Είναι άλλος ένας μύθος.
Ίσως είναι. Προσωπικά πάντως στο περιβάλλον μου δεν έχω πολλά δείγματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Το περιβάλλον μου επιβεβαιώνει τον μύθο. Ίσως είναι σύμπτωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Οκτ 2018, 14:42

hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:40
Naida έγραψε:
aLiCat έγραψε:
16 Οκτ 2018, 15:46

Σε καμιά περίπτωση..τι; :smt017
Εννοείς το ίδιο ισχυρές;
Στην ερώτηση σου. Δεν είναι ισχυρότεροι οι ανδρικοί φιλικοί δεσμοί από τους γυναικείους. Είναι άλλος ένας μύθος.
Ίσως είναι. Προσωπικά πάντως στο περιβάλλον μου δεν έχω πολλά δείγματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Το περιβάλλον μου επιβεβαιώνει τον μύθο. Ίσως είναι σύμπτωση.
Μάλλον.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Οκτ 2018, 14:43

blackpaint έγραψε:
16 Οκτ 2018, 17:11
οι φιλιες, αντρικες και γυναικειες, ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης συνηθως, και κρατανε το πολυ μεχι 5 με 8 χρονια.
Εμείς δηλαδή που βγαίνουμε με φίλους που έχουμε από το δημοτικό για να πιούμε μπύρες και να πούμε μαλακίες είμαστε εξωγήινοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Οκτ 2018, 14:46

Naida έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:42
hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:40
Naida έγραψε:

Μάλλον.
Γιατί μάλλον κι όχι ίσως; Από πού προκύπτει η ενίσχυση της υπόθεσης; Εγώ ομολογώ πως δεν ξέρω, γιατί δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Εσύ τι στοιχεία έχεις ότι είναι πιο πιθανό να πρόκειται για μύθο; Ο μύθος έχει τουλάχιστον ενδείξεις. Υπάρχουν π.χ. ιστορικά παραδείγματα απίστευτης φιλίας μεταξύ ανδρών. Δεν θυμάμαι κάποιο αντίστοιχο μεταξύ γυναικών αν και θα ήθελα να μάθω, αν υπάρχουν. Μου αρέσουν αυτές οι ιστορίες.

Επιπροσθέτως, είναι πολύ πιθανόν να διατηρηθεί μια αντρική φιλία ακόμη και μετά από σύγκρουση για μια γυναίκα. Μεταξύ γυναικών δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά τέτοιο πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Οκτ 2018, 14:48

hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:46

Γιατί μάλλον κι όχι ίσως; Από πού προκύπτει η ενίσχυση της υπόθεσης; Εγώ ομολογώ πως δεν ξέρω, γιατί δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Εσύ τι στοιχεία έχεις ότι είναι πιο πιθανό να πρόκειται για μύθο; Ο μύθος έχει τουλάχιστον ενδείξεις. Υπάρχουν π.χ. ιστορικά παραδείγματα απίστευτης φιλίας μεταξύ ανδρών. Δεν θυμάμαι κάποιο αντίστοιχο μεταξύ γυναικών αν και θα ήθελα να μάθω, αν υπάρχουν. Μου αρέσουν αυτές οι ιστορίες.

Επιπροσθέτως, είναι πολύ πιθανόν να διατηρηθεί μια αντρική φιλία ακόμη και μετά από σύγκρουση για μια γυναίκα. Μεταξύ γυναικών δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά τέτοιο πράγμα.
Ενισχύεται από προσωπική εμπειρία, όπως ενισχύεται το δικό σου ίσως.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht » 18 Οκτ 2018, 14:53

Επιβαλλεται φιλια με γυναικα ετσι ωστε να μπορεις να γνωρισεις τις φιλες της.
Γνωριζω 7-8 χρονια μια αεροσυνοδο, πολυ καλες φιλικες σχεσεις, με εμπιστευεται τυφλα και αυτη και ο αντρας της. Αποτελεσμα να γνωρισω πανω απο 15 συναδελφισσες της. Το ιδιο και με μια κοπελα που δουλευει στα hondos οπως επισης και με μια αλλη που δουλευει στα Attica. Θελει χρονο και υπομονη για κατι τετοιο αλλα τα αποτελεσματα ειναι περα απο καθε φαντασια.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Οκτ 2018, 14:57

Naida έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:48
hellegennes έγραψε:

Η προσωπική εμπειρία φτάνει μέχρι το «ίσως». Το «μάλλον» από πού προέκυψε; Θέλεις να μου πεις ότι η δική σου προσωπική εμπειρία είναι ανώτερη από την δική μου;
Naida έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:58
Στις σπηλιές με τα κουτσούβελα έμεναν πολλές γυναίκες με τα κουτσούβελά τους μαζί να κάθονται να περιμένουν να σκαλίζουν τους τοίχους παρέα, να συζητάνε για το τι είναι στη μόδα. Οι άντρες πήγαιναν και κυνήγαγαν. Πιο πιθανό να έβγαινε σε αυτούς ο ανταγωνισμός όταν ο ένας θα σκότωνε και θα πήγαινε στην οικογένεια φαγητό ενώ ο άλλος όχι. Ή αν ένας σκότωνε κάτι μεγάλο και ο άλλος μια μπεκάτσα. Και για τα αρχηγιλίκια στη φυλή αυτοί θα τρώγονταν μεταξύ τους.
What the fuck; Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει ρήμα «κυνηγάγω». «Κυνηγούσαν» θες να πεις. Δεύτερον απ' όλα, οι άντρες κυνηγούσαν μαζί στην προϊστορική εποχή, δεν έφευγαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και δεν υπήρχαν οικογένειες. Οι άνθρωποι ζούσαν σε κοινότητες, περίπου όπως ζούνε σήμερα τα ξαδέρφια μας, οι μπονόμπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Οκτ 2018, 15:05

hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:57
Naida έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:48
hellegennes έγραψε:

Η προσωπική εμπειρία φτάνει μέχρι το «ίσως». Το «μάλλον» από πού προέκυψε; Θέλεις να μου πεις ότι η δική σου προσωπική εμπειρία είναι ανώτερη από την δική μου;
Naida έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:58
What the fuck; Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει ρήμα «κυνηγάγω». «Κυνηγούσαν» θες να πεις. Δεύτερον απ' όλα, οι άντρες κυνηγούσαν μαζί στην προϊστορική εποχή, δεν έφευγαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και δεν υπήρχαν οικογένειες. Οι άνθρωποι ζούσαν σε κοινότητες, περίπου όπως ζούνε σήμερα τα ξαδέρφια μας, οι μπονόμπο.
Εννοείται και είναι ανώτερη η δική μου για μένα από τη δική σου που είναι για σένα. Γιατί να θεωρήσω ανώτερη τη δική σου από τη δική μου και να συμφωνήσω σε αυτό που λες εσύ;

Εντάξει, εντάξει κυνηγούσαν. Ευχαριστημένος; Χιουμοριστικό ήταν τα περί κοινότητας. Γι' αυτό έβαλα και το μίλαγαν (ή μιλούσαν) για μόδα;

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών