Έχω κλείσει σαν φορουμάνθρωπος

Από μένα ελεύθερα να εκδηλωθείτε αγόρια, μη ντρέπεστε.Aitwlos έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 00:53Alex Amsterdam έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 23:21το μλκ το Στυγιο
Το μονο που δεν εχει γραψει ακομη ειναι οτι ειμαι πισω και απο το δικο του προφιλ.
Έτοιμος είναι. Κοίτα να δεις που τελικά η Πασιφάη θα καταφέρει να μονιασουμε εμείς οι 2
Mayday mayday έκτακτη ανάγκη, πύτε;
κι εγω.
Στύξ έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 21:57Ρε σύρε γαμήσου μωρή μαλακισμένη, δε θέλουμε ,μπινελίκια θέλουμε και πάρε μας την ψυχήΠασιφάη έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 21:43Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν καιρό να ανοίξω μια τέτοια νηματάρα. Εννοείται πως γραφει ό,τι νομίζει ο καθένας, καταθέτει παράπονα στον αντίστοιχο συνομιλητή που επιθυμεί και προσπαθούμε όσο μπορούμε, να μην το κάνουμε ''Γράμμο - Βίτσι''.
Προσωπικά έχω φερθεί λιγο άτσαλα σε κάποιους ράντομ χρήστες και τους ζητώ συγγνώμη.
Για πάμε και στην πορεία, ελπίζω να ειπωθούν πολλά, δίχως τα καθιερωμένα μπινελίκια άλλων νημάτων.
Αν κάποιοι έχουμε παγιωμένες θέσεις για άλλους, είτε ''καθαρίζουμε'' τη μούργα, αν όντως το επιθυμούμε, είτε το προσπερνάμε και προσπαθούμε να εστιάσουμε σε άλλες περιπτώσεις, περισσότερο βατές.
Δώστε και σώστε!
Δε ξέρεις ότι το πχόρουμ λειτουργεί και ως ψυχοκαθαρτήριο; Σκέψου πόση εκτόνωση βγάζουμε εδώ μέσα και δε βγαίνει παρά έξω.Κοινωνική υπηρεσία λέμε δωρεάν
συγνωμη και σε αφηνω ελευθερη να πας στα χοντος.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:05Να μου ζητήσετε όλοι συγνώμη γιατί με έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα και για αυτό να μου ανοίξετε ένα ελευθέρας στα χόντος( να έχει ισχύ και στους τελευταίους ορόφους που είναι το εστιατόριο).
Ξέρεις, αν είσαι μπάρμπας άσχετος από τεχνολογία, το λάπτοπ κάηκε, τον κωδικό δεν το θυμόμουν να τον βάλω στο τηλέφωνο, στην δουλειά που είχα χρόνο υπάρχει επιτήρηση....
Μπα, καμμιά σχέση. Είχε πάει αργάμιση, ήμουν ακόμα στο μαγαζί και έπρεπε να κάνω και μια στάση στη μαμά πριν πάω σπίτι...
Δεν είναι ακόμη αργάμιση για να κόψεις τις ενθουσιώδεις χαχανούλικες παπαριές.