Well... Νοt quite αλλα σιγουρα κλασεις ανωτερη απο Πυργο.Sid Vicious έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:22Πάτρα έχω καθήσει μερικές φορές σε αναμονή πλοίου πηγαίνοντας προς Κεφαλλονιά. Έχω πάει και Τρίπολη με τον μεγάλο ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα βγήκαμε και έξω. Είναι τα μόνα μέρη της περιοχής που έχω επισκεφτεί και από την εμπειρία μου θεωρώ την όμορφη Τρίπολη ως την καλύτερη πόλη της περιοχής.
Πάτρα Vs Πύργος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Πάτρα Vs Πύργος
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
και απο Αργος και απο ΣπάρτηGeorge_V έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:24Well... Νοt quite αλλα σιγουρα κλασεις ανωτερη απο Πυργο.Sid Vicious έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:22Πάτρα έχω καθήσει μερικές φορές σε αναμονή πλοίου πηγαίνοντας προς Κεφαλλονιά. Έχω πάει και Τρίπολη με τον μεγάλο ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα βγήκαμε και έξω. Είναι τα μόνα μέρη της περιοχής που έχω επισκεφτεί και από την εμπειρία μου θεωρώ την όμορφη Τρίπολη ως την καλύτερη πόλη της περιοχής.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η Σπαρτη εχει αναπτυχθει τα τελευταια χρονια δεν ειναι πια το κωλοχωρι που ηταν προ 20ετιας.Ερμής έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:34και απο Αργος και απο ΣπάρτηGeorge_V έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:24Well... Νοt quite αλλα σιγουρα κλασεις ανωτερη απο Πυργο.Sid Vicious έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:22Πάτρα έχω καθήσει μερικές φορές σε αναμονή πλοίου πηγαίνοντας προς Κεφαλλονιά. Έχω πάει και Τρίπολη με τον μεγάλο ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα βγήκαμε και έξω. Είναι τα μόνα μέρη της περιοχής που έχω επισκεφτεί και από την εμπειρία μου θεωρώ την όμορφη Τρίπολη ως την καλύτερη πόλη της περιοχής.
Για το Αργος δεν ξερω. Εχω να παω χρονια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πέρασα τελευταία φορά το καλοκαίρι. Κινηση Κινηση Κινηση. Μονο αυτο. Κατα τα άλλα αίσχος. Κρίμα γιατι έχει πολύ ωραίο σχέδιο πόλης.
Από παραθαλάσσιες πόλεις της Πελοποννήσου μ' αρέσουν το Ναύπλιο, η Καλαμάτα και το Γύθειο που είναι πιο ήσυχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάλλον ξεχνούν οι προλαλήσαντες πως το νήμα αναφέρεται στην σύγκριση της πανεμορφης Πάτρας, με τον υποδεέστερο Πύργο.
Υπάρχει άλλο νήμα, για να δείξουν τις προτιμήσεις τους μεταξύ άλλων πόλεων.
Υπάρχει άλλο νήμα, για να δείξουν τις προτιμήσεις τους μεταξύ άλλων πόλεων.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το Γύθειο πλέον δεν ειναι καθόλου ήσυχο. Εκτος και πας καμια καθημερινή νοεμβρίου ξερωγω
Μόλις σε αντίκρυσε η ωμή πραγματικότητα, έπεσε χάμω απ'τα γέλια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:13Μέχρι τώρα πίστευα ότι το χειρότερο είδος πατρινού είναι αυτοί που δεν συνειδητοποιούσαν την ορκίλα τους, εδώ έμαθα ότι κάποιοι έχουν και φαντασιώσεις ποιότητας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
πολυ πρόστυχο πολλ . απ τη μια πόλη που θέλει πυρηνικά .... απ την αλλη τα χαμενα που βγάζουν κομμουνιστή δήμαρχο .
καπου εδω να σημειωσω οτι στην πατρα εχουμε θεατρο κατασκευασμενο απο τον τσιλλερ, και οι ζουλιαρηδες οι ορκ/πυργιωτες επηγανε και δωσανε το ιδιο ονομα στο χοιροστασιο που εφτιαξαν για να δινουν παραστασεςι/λασπολουτρα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:13
Μέχρι τώρα πίστευα ότι το χειρότερο είδος πατρινού είναι αυτοί που δεν συνειδητοποιούσαν την ορκίλα τους, εδώ έμαθα ότι κάποιοι έχουν και φαντασιώσεις ποιότητας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Καραμελίτσα
Να το χαίρεστε το θέατρο του Τσίλλερ, υποθέτω το έχετε για να βλέπετε όπερες του στυλ "Ρούλα, μια Πατρινή Βαλκυρία".Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 18:29καπου εδω να σημειωσω οτι στην πατρα εχουμε θεατρο κατασκευασμενο απο τον τσιλλερ, και οι ζουλιαρηδες οι ορκ/πυργιωτες επηγανε και δωσανε το ιδιο ονομα στο χοιροστασιο που εφτιαξαν για να δινουν παραστασεςι/λασπολουτρα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:13
Μέχρι τώρα πίστευα ότι το χειρότερο είδος πατρινού είναι αυτοί που δεν συνειδητοποιούσαν την ορκίλα τους, εδώ έμαθα ότι κάποιοι έχουν και φαντασιώσεις ποιότητας.
Z
-
Και στον Πύργο υπάρχει έργο του Τσίλλερ.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 18:29καπου εδω να σημειωσω οτι στην πατρα εχουμε θεατρο κατασκευασμενο απο τον τσιλλερ, και οι ζουλιαρηδες οι ορκ/πυργιωτες επηγανε και δωσανε το ιδιο ονομα στο χοιροστασιο που εφτιαξαν για να δινουν παραστασεςι/λασπολουτρα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:13

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με την Πάτρα ή με το υπερταμείο;
από Sol » 27 Ιούλ 2023, 14:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
30 Ιούλ 2023, 12:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάτρα vs Γιάννενα (για φοιτήτρια)
από Chilloutbuddy » 23 Σεπ 2024, 23:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 25 Απαντήσεις
- 653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
24 Σεπ 2024, 18:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηρθαν εξωγηινοι στην Πατρα?
από George_V » 26 Νοέμ 2024, 14:59 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 68 Απαντήσεις
- 2734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Δεκ 2024, 12:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάτρα: Aφημένη στο έλεος του Θεού
από Unique » 03 Νοέμ 2023, 08:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 14 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-