Έχουμε έρθει όλοι στο γκρουπ θεραπυ και λείπει ο ψυχίατρος με αναρρωτική.Yochanan έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 18:52φιξεδ
βρέχει δίκαιο πάνω από τον τάττυ του Πάυλου
εδιτ: τώρα είδα και τα υπόλοιπα - καλό κουράγιο. δεν ξέρω τι να πω. νήματα για συναισθηματικές συμβουλές και ιστορίες στο πχώρουμ ειναι φάση δέκα τυφλοί από τη μαλακία να συζητάνε αν η μονικα μπελουσι ήταν 5 ή 7 και αν θα την άφηναν να τους αγγιξει στα νιάτα της (πριν πατήσει τα 25 και χτυπήσει τον τοίχο).
Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ε ξεκινά ένα ένα . Μην υπεκφευγεις. Δε θα ανοίγομε 15 νηματα για έρωτες και σαχλαμάρες κύριοι.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 19:21Άμα μου διευκρινίσετε θα σας απαντήσω. Δεν μπορώ να τους γράψω όλους αναλυτικά ! Θέλετε τον πιο μεγάλο σε χρόνο; Σε ένταση ; Σε πόνο/ανεκπληρωτο κλπ; Σε μέγεθος που λες κι εσυ; Έχω και πλατωνικό/παιδικο!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Να σας πω για τον παιδικό μου!!!! Ερχότανε κάθε καλοκαίρι για διακοπές στο νησί !!!! Παίζαμε όλη μέρα μαζί! Μου είχε κάνει δώρο τα πρώτα μου σιντι! Α και πήγαινε για μπάνιο μόνο με μένα, αλλιώς δεν πήγαινε !!!!! Μετά χαθήκαμε στην εφηβεία.
Εννοείται ως ενήλικα ούτε να με φτύσει, αλλά μου είχε περάσει ευτυχώς. Πάλι καλά δηλαδή.
Εννοείται ως ενήλικα ούτε να με φτύσει, αλλά μου είχε περάσει ευτυχώς. Πάλι καλά δηλαδή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε μωρή Χάιντι θα ξημερώσουμε, έχω και 3 διαγωνίσματα να βάλω αύριο.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 22:23Να σας πω για τον παιδικό μου!!!! Ερχότανε κάθε καλοκαίρι για διακοπές στο νησί !!!! Παίζαμε όλη μέρα μαζί! Μου είχε κάνει δώρο τα πρώτα μου σιντι! Α και πήγαινε για μπάνιο μόνο με μένα, αλλιώς δεν πήγαινε !!!!! Μετά χαθήκαμε στην εφηβεία.

ιστορίες με μπομπίνες, αντε κασσέτες, για παιδικούς έρωτες παρακαλώ, παιδιά.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 22:23Να σας πω για τον παιδικό μου!!!! Μου είχε κάνει δώρο τα πρώτα μου σιντι!
“Προφανώς το έργο ανταποκρινόταν (και συνεχίζει μάλλον να ανταποκρίνεται) σε μια βαθιά αμφιβολία για τη δυνατότητα της ευτυχίας, μια αμφιβολία που προτιμά να ακυρώσει εκ των προτέρων μια πιθανότητα, παρά να δοκιμάσει και να αποδείξει στην πράξη το ανέφικτο”.
https://bookpress.gr/stiles/eponimos/16 ... sma-politi
https://www.lifo.gr/culture/vivlio/i-ag ... monodasoys
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
AlienWay έγραψε: ↑27 Ιουν 2020, 01:43Είχα νιώσει κεραυνοβολημένος από έρωτα στην ηλικία των 12 ετών. Το συναίσθημα ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Ηταν για ένα κορίτσι που ήταν κόρη μιας φίλης της μάνας μου. Την είχα γνωρίσει στο μέρος των διακοπών. Αυτή ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερη από μένα και είχε 2 μικρότερες αδερφές. Η μία στην ηλικία μου και η άλλη ακόμη πιο μικρή.
Παραθέριζαν εκεί κάθε χρόνο, όπως κι εμείς.
Στα 17 μου έτη, μου την είχε πέσει η συνομήλικη αδερφή της. Ήταν εξίσου όμορφη, αλλά λίγο spooky. Εγώ ενέδωσα (ολοκληρώσαμε κιόλας με σεξ στο αντίσκοινο που είχα λίγα μέτρα πιο μακριά από το τροχόσπιτο των γονέων μου). Ωστόσο με σιγόκαιγε ο άσβεστος έρωτας για την μεγαλύτερη αδερφή της.
Κάποια στιγμή η συνομήλικη δεν ήθελε να έρθει στη θάλασσα γιατί αδιαθέτησε και πήγα εγώ με τη μεγάλη. Καθώς τα κύματα μας ρίχναν στη στεριά, πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλο και περνούσαμε καλά. Μέχρι που δεν κρατήθηκα: Την φίλησα. Το είχα απωθημένο από παλιά.
Και τότε ήταν που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και διαπίστωσα ότι επί πολύ ώρα, μας παρακολουθούσε η δικιά μου, η συνομήλικη.
Συντετριμμένος πήγα να της ζητήσω συγνώμη, αλλά ένα μεγάλο κύμα με έριξε χάμω. Οταν σηκώθηκα, είδα ότι αυτή είχε εξαφανιστεί. Είχε γίνει άφαντη. Είχε νυχτώσει και την έψαχναν οι γονείς της. Οι τύψεις μέσα μου γιγαντώνονταν. Εκανα μια ομάδα φίλων και οργανώσαμε ολόκληρη επιχείρηση για να την εντοπίσουμε. Η περιοχή φάγαμε αρκετά τετραγωνικά χιλιόμετρα να ψάχνουμε. Τότε τα κινητά δεν ήταν ακόμη διαδεδομένα και χρησιμοποίησα κάτι γουόκι τόκι που είχα, αλλά και αυτά ακόμη, ήταν μονάχα δύο, ενώ όλοι μαζί ήμασταν 10 αυτοί που ψάχναμε.
Ψάξαμε σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων, αλλά ήταν άφαντη η εν λόγω. Εντωμεταξύ η μάνα της είχε φρικάρει, αλλά η αδερφή της (η μεγάλη που ήταν η πέτρα του σκανδάλου) της είχε πει ψέμματα ότι είχανε μαλώσει μεταξύ τους κι έφυγε, χωρίς να αναφέρει τίποτα για μένα. Με κάλυψε.
Μέχρι που τελικά, κατα τις 4 τα ξημερώματα, η εξαφανισμένη, επέστρεψε μόνη της. Της είπα ότι μας κοψοχόλιασε. Αυτή απάντησε "Την ώρα που περνούσατε κοντά στις γραμμές του τρένου, εγώ ήμουν κρυμμένη πίσω από έναν θάμνο και σας παρακολουθούσα. Χιχιχιχι (σατανικό γέλιο)".
Για το παράπτωμά μου δεν μου είπε τίποτα, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Συνεχίσαμε να κάνουμε σεξ στη σκηνή μου και ήμασταν συνέχεια μαζί. Με την αδερφή της, δεν γνωρίζω αν το συζήτησαν.
Τότε ήταν που την αγάπησα πραγματικά.
Βέβαια στο τέλος των διακοπών χώρισαν οι δρόμοι μας. Σήμερα είναι και οι δυο καλλιτέχνιδες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
απο εδω η ιστορια ;AlienWay έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 23:46AlienWay έγραψε: ↑27 Ιουν 2020, 01:43Είχα νιώσει κεραυνοβολημένος από έρωτα στην ηλικία των 12 ετών. Το συναίσθημα ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Ηταν για ένα κορίτσι που ήταν κόρη μιας φίλης της μάνας μου. Την είχα γνωρίσει στο μέρος των διακοπών. Αυτή ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερη από μένα και είχε 2 μικρότερες αδερφές. Η μία στην ηλικία μου και η άλλη ακόμη πιο μικρή.
Παραθέριζαν εκεί κάθε χρόνο, όπως κι εμείς.
Στα 17 μου έτη, μου την είχε πέσει η συνομήλικη αδερφή της. Ήταν εξίσου όμορφη, αλλά λίγο spooky. Εγώ ενέδωσα (ολοκληρώσαμε κιόλας με σεξ στο αντίσκοινο που είχα λίγα μέτρα πιο μακριά από το τροχόσπιτο των γονέων μου). Ωστόσο με σιγόκαιγε ο άσβεστος έρωτας για την μεγαλύτερη αδερφή της.
Κάποια στιγμή η συνομήλικη δεν ήθελε να έρθει στη θάλασσα γιατί αδιαθέτησε και πήγα εγώ με τη μεγάλη. Καθώς τα κύματα μας ρίχναν στη στεριά, πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλο και περνούσαμε καλά. Μέχρι που δεν κρατήθηκα: Την φίλησα. Το είχα απωθημένο από παλιά.
Και τότε ήταν που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και διαπίστωσα ότι επί πολύ ώρα, μας παρακολουθούσε η δικιά μου, η συνομήλικη.
Συντετριμμένος πήγα να της ζητήσω συγνώμη, αλλά ένα μεγάλο κύμα με έριξε χάμω. Οταν σηκώθηκα, είδα ότι αυτή είχε εξαφανιστεί. Είχε γίνει άφαντη. Είχε νυχτώσει και την έψαχναν οι γονείς της. Οι τύψεις μέσα μου γιγαντώνονταν. Εκανα μια ομάδα φίλων και οργανώσαμε ολόκληρη επιχείρηση για να την εντοπίσουμε. Η περιοχή φάγαμε αρκετά τετραγωνικά χιλιόμετρα να ψάχνουμε. Τότε τα κινητά δεν ήταν ακόμη διαδεδομένα και χρησιμοποίησα κάτι γουόκι τόκι που είχα, αλλά και αυτά ακόμη, ήταν μονάχα δύο, ενώ όλοι μαζί ήμασταν 10 αυτοί που ψάχναμε.
Ψάξαμε σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων, αλλά ήταν άφαντη η εν λόγω. Εντωμεταξύ η μάνα της είχε φρικάρει, αλλά η αδερφή της (η μεγάλη που ήταν η πέτρα του σκανδάλου) της είχε πει ψέμματα ότι είχανε μαλώσει μεταξύ τους κι έφυγε, χωρίς να αναφέρει τίποτα για μένα. Με κάλυψε.
Μέχρι που τελικά, κατα τις 4 τα ξημερώματα, η εξαφανισμένη, επέστρεψε μόνη της. Της είπα ότι μας κοψοχόλιασε. Αυτή απάντησε "Την ώρα που περνούσατε κοντά στις γραμμές του τρένου, εγώ ήμουν κρυμμένη πίσω από έναν θάμνο και σας παρακολουθούσα. Χιχιχιχι (σατανικό γέλιο)".
Για το παράπτωμά μου δεν μου είπε τίποτα, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Συνεχίσαμε να κάνουμε σεξ στη σκηνή μου και ήμασταν συνέχεια μαζί. Με την αδερφή της, δεν γνωρίζω αν το συζήτησαν.
Τότε ήταν που την αγάπησα πραγματικά.
Βέβαια στο τέλος των διακοπών χώρισαν οι δρόμοι μας. Σήμερα είναι και οι δυο καλλιτέχνιδες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γκαφάλια ,ανέραστοι ...
Να κλείσει το νήμα.
Να κλείσει το νήμα.
Νοήμονες-υποτίθεται- άνθρωποι ,ανίκανοι να αρθρώσουν λόγο.
Αλλά μόλις είναι να γράψουν μαλακία στο φέις ή αλλού ,πετά το δάχτυλο κι η μαλακία πάει σωρηδόν.
Αλλά μόλις είναι να γράψουν μαλακία στο φέις ή αλλού ,πετά το δάχτυλο κι η μαλακία πάει σωρηδόν.
κανε αιτηση για αναπηρικη συνταξη - θα στη δωσουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μην ξεχνας πως εισαι ιπταμενος κ τζεντλεμαν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί είναι η αλήθεια ότι έχω μεγαλώσειΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 18:46Με πρόλαβε.Casp έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 18:34Αααααχχχ. Σε ολα ναι.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 16:02
Κορίτσι μου, είναι απλό. Έχεις πέσει ποτέ στα πατώματα για κάποιον; Έχεις κλάψει από καψούρα; Ποιός γαμεί τους φύλακες των ροών.
Αυτό ονομάζεται Έρωτας.Πάθος ασίγαστο. Να μην ξέρεις που βρίσκεσαι. Να γίνεσαι ''ζητιάνος'' στους φίλους σου και να σε καταλαβαίνουν. Να μην μπορείς να πάρεις τα ποδάρια σου που τρέμουν από αναμονή. Να αισθάνεσαι τίποτα, στο πουθενά. Όποιος δεν το έχει νοιώσει, δεν ξέρει τι χάνει.
Για μενα ξερετε. Δεν χρειαζεται καν να γραψω
Ήθελα να την καλέσω στο νήμα κύριοι.
Δεύτερη αλήθεια πως πολλά μ' έχουν πληγώσει
Κι αναρωτιέμαι ένα τέλος ποιος θα δώσει
Σ' αυτή την τρέλα που δε λέει να χαθεί
Άρρωστη κατάσταση ζούμε
Χώρια και μαζί δε μπορούμε
Χάσαμε πολλά, τι να βρούμε;
Έχω τρελαθεί
Άρρωστη κατάσταση κι όμως
Θύμα και μαζί δολοφόνος
Της αγάπης μίλησε ο νόμος
Πάμε κι όπου βγει
Άρρωστη κατάσταση πες μου
Πώς θα βρεις χαρά στις πληγές μου;
Δεν θα φτάσουν χίλιες ζωές μου
Για να γιατρευτώ
Αυτο ακριβως ζουμε εμεις. Γιατι ο ερωτας πολλες φορες ειναι και αρρωστια. Να εισαι θυμα και δολοφονος μαζι. Καποιες φορες να μην αντεχεις το μαζι, ιδιαιτερα τις στιγμες που δεν αντεχεις τον εαυτο σου, και αλλες τοσες να μην αντεχεις το χωρια. Οχι το γενικο χωρια. Το "χωρις ΕΣΕΝΑ". Να ζεις κατι αρρωστο αλλα να μην θες με τιποτα, ουτε εσυ, αλλα ουτε ο συντροφος σου να δωσετε ενα τελος επειδη νιωθετε πως σας δενουν τοσα πραγματα και θελετε να ζησετε αλλα τοσα μαζι. Ερωτας ειναι να νιωθεις οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι η ασφαλεια και η ανακουφιση σου, που του λες τα παντα, ακομα και τα πιο ενοχα "μυστικα" σου, που του λες ακομη και για το οτι εγραφες σε φορουμ και μια μερα σου χτυπησε την πορτα η αστυνομια

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλήστε μου για τα καυλοαπωθημένα σας.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 12 Φεβ 2025, 00:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
12 Φεβ 2025, 16:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλήστε μου για τον Ορέστη.
από Εκτωρ » 17 Σεπ 2023, 00:00 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
18 Σεπ 2023, 17:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πασιφάη, χρόνια σου πολλά
από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 15 Αύγ 2023, 07:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 25 Απαντήσεις
- 1494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
16 Αύγ 2023, 11:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλήστε μου για τα παιδικά σας απωθημένα.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Μαρ 2025, 14:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 30 Απαντήσεις
- 2021 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Μαρ 2025, 20:51
-