Εδώ θα βρεις την απάντηση.
Απορίες
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Απορίες
Τι να τον κάνεις αυτόν; Αυτός δεν είναι ικανός ούτε μισή Κύπρο να πουλήσει...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τον ψηφίζουν αυτοί που υμνούν αυτόν που την έδωσε (Παπαδόπουλο που απέσυρε την μεραρχία και είχε τον στρατό σε άθλια κατάσταση όπως έδειξε η επιστράτευση παρωδία και Ιωαννίδη που έκανε το πραξικόπημα και πάτησαν το πόδι τους οι Τούρκοι στην Κύπρο)
Το 2010, η εφημερίδα "τα νέα" έβαζε περιοδικά μια συλλογή διπλών cd με ρεμπέτικα. Μέσα είχε κι ένα ένθετο με στίχους. Η πρώτη συλλογή, που δεν την είχα πάρει, είχε μέσα κι αυτό το άσμα
Τους στίχους τους καταλαβαίνω μόνο αποσπασματικά κι όποιος τους έχει μοιραστεί στο ίντερνετ τους έχει καταλάβει χειρότερα από εμένα. Υπάρχει κανένας άθρωπος που να έχει πάρει το πρώτο αυτό cd ή που να ξέρει τους στίχους από άλλη πηγή και θα μπορούσε να μου τους γράψει;
'Φχαστώ.
Τους στίχους τους καταλαβαίνω μόνο αποσπασματικά κι όποιος τους έχει μοιραστεί στο ίντερνετ τους έχει καταλάβει χειρότερα από εμένα. Υπάρχει κανένας άθρωπος που να έχει πάρει το πρώτο αυτό cd ή που να ξέρει τους στίχους από άλλη πηγή και θα μπορούσε να μου τους γράψει;
'Φχαστώ.
Θέλω να φκιάξω μια σάλτσα που απαιτεί ζύμωση. Για να το κάνω αυτό χρειάζομαι ένα γκατζετάκι: δοχείο με καπάκι που επιτρέπει από τα αέρια που δημιουργούνται μέσα να βγούνε, αλλά δεν επιτρέπει στον εξωτερικό αέρα να μπει. Έχει κανείς ιδέα για τι πράγμα λέω; Ξέρει πώς λέγεται; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον χρήστη που μάλλον θα ξέρει ώστε να τον αναφέρω εδώ και να δει την αναφορά να μου απαντήσει;
ψάξε για δοχεία με μονόδρομη βαλβίδα αποσυμπίεσης ή ασφαλείας.Γραφικός έγραψε: ↑06 Μαρ 2019, 11:48Θέλω να φκιάξω μια σάλτσα που απαιτεί ζύμωση. Για να το κάνω αυτό χρειάζομαι ένα γκατζετάκι: δοχείο με καπάκι που επιτρέπει από τα αέρια που δημιουργούνται μέσα να βγούνε, αλλά δεν επιτρέπει στον εξωτερικό αέρα να μπει. Έχει κανείς ιδέα για τι πράγμα λέω; Ξέρει πώς λέγεται; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον χρήστη που μάλλον θα ξέρει ώστε να τον αναφέρω εδώ και να δει την αναφορά να μου απαντήσει;
Ρε εννοείται πως θα έλεγα ευχαριστώ, δεν πρόλαβα ακόμα. Έψαχνα να δω ένα που να μου κάνει.
Να' σαι καλά, μ' έσωσες.
Να' σαι καλά, μ' έσωσες.
Αν ένα αρχείο που κατεβαίνει με τορεντ έχει κολλήσει στο 99,8% και το βάλω να παίξει θα κολλήσει;
Ευχαριστώ. Μάλλον θα μάθω με τον δύσκολο τρόπο, αλλά θα ξενερώσω αν παίξει η μισή και χάσω χρόνο από την ζωή μου τζάμπα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες απορίες που έχω γι αυτό το βίντεο.
από Εκτωρ » 30 Οκτ 2023, 17:40 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
30 Οκτ 2023, 17:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-