Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Αυτό τώρα το είδα.Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 16:10Τι σχέση έχει το φύλο του δικηγόρου;Casp έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 15:21Και η λύση σου είναι να τον τρέχουμε στα δικαστήρια, με γυναίκα δικηγόροΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 15:18Ρε κάνε ό,τι θες με τους γονείς σου και τον λατρεία.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς έστρωσες κόκκινο χαλί στην πιο βολική εκδοχή για τον ιδιοκτήτη.
Πόσα θα χάσει αν φύγετε, χωρίς να του πληρώσετε αυτό και το επόμενο νοίκι; 1000, 1500 ή 2000 ευρώ;
Πόσα θα του κοστίσει για να φτιάξει το πρόβλημα σε ταράτσα και μονώσεις; Υποθέτω κάτι παραπάνω.
Ε, το πολύ να σας χαρίσει δυο νοίκια, να φύγετε χωρίς διαδικαστικά, να ρίξει ένα γερό καθάρισμα και πάει κι αυτός κι εσείς για άλλα. Και θα του είστε και υποχρεωμένοι που είδε συναισθηματικά το θέμα.
Τέλος καλό, όλα καλά.
Επειδή το τελευταίο που μας έλειπε να ζήσουμε αυτή την στιγμή, είναι οι δικηγόροι, τα δικαστήρια και τα επιπλέον προβλήματα και τρεχάματα.
Λες και μας αφορά τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης με το κωλοδιαμέρισμα και την πολυκατοικία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ. Ας κάνει ό,τι γουστάρει, εμείς θέλουμε την υγεία και την ηρεμία μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Και αν το έκανα αυτό, θα ερχόσουν να μου γράφεις ότι γουστάρω τα προβλήματα, ότι εγώ τα δημιουργώ και ότι μπορούσα να το λύσω αλλιώς το θέμα. Σωστά;
Ρε δεν με παρατάς λέω εγώ.
Ό,τι θέλει και ό,τι αντέχει ο καθένας θα κάνει (και ψυχολογικά και οικονομικά). Δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας.

Ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει, γιατί από ένα σημείο και μετά, συνήθως διαβάζω διαγώνια κάποιες δημοσιεύσεις.
Αν μη τί άλλο, αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η γυναικα του ιδιοκτητη ειναι δικηγορος, κακιασμενοΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 16:18Αυτό τώρα το είδα.Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 16:10Τι σχέση έχει το φύλο του δικηγόρου;Casp έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 15:21
Και η λύση σου είναι να τον τρέχουμε στα δικαστήρια, με γυναίκα δικηγόρο
Επειδή το τελευταίο που μας έλειπε να ζήσουμε αυτή την στιγμή, είναι οι δικηγόροι, τα δικαστήρια και τα επιπλέον προβλήματα και τρεχάματα.
Λες και μας αφορά τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης με το κωλοδιαμέρισμα και την πολυκατοικία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ. Ας κάνει ό,τι γουστάρει, εμείς θέλουμε την υγεία και την ηρεμία μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Και αν το έκανα αυτό, θα ερχόσουν να μου γράφεις ότι γουστάρω τα προβλήματα, ότι εγώ τα δημιουργώ και ότι μπορούσα να το λύσω αλλιώς το θέμα. Σωστά;
Ρε δεν με παρατάς λέω εγώ.
Ό,τι θέλει και ό,τι αντέχει ο καθένας θα κάνει (και ψυχολογικά και οικονομικά). Δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας.
Ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει, γιατί από ένα σημείο και μετά, συνήθως διαβάζω διαγώνια κάποιες δημοσιεύσεις.
Αν μη τί άλλο, αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
- Fata_Morgana

Casp δικό μου το λάθος. Νόμιζα ότι έλεγες για δική σας δικηγόρο και επισήμανες το γυναίκα. Για αυτό ρώτησα,μου έκανε εντύπωση.
μπήκες φεμινισμένη φουλ έτσι?
Ε, τόσο το χειρότερο για σένα.
Είναι η γυναίκα του ιδιοκτήτη δικηγόρος κι εσύ προσπαθείς να τη γλυκάνεις με τις αλλεργίες του γλυκούλη και ψευδείς δηλώσεις για τη δική σου υγεία;

Τόσο αφελής είσαι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια υπογεγραμμένη δήλωση από κάποιον ειδικό για το πρόβλημα του διαμερίσματος (που δεν οφείλεται σε σας αλλά σε κατασκευαστικό θέμα) αρκούσε και περίσσευε για τη δικηγόρο.
Αλλά οοοοόχι, έπρεπε να το εμπλουτίσεις το μήνυμα με τη δέουσα γλαφυρότητα και όχι να εστιάσεις στο αμιγώς νομικό δεδομένο.
Για τα υπόλοιπα, μετά το συγκινητικό μήνυμα σου, θα καταλήξετε σ' έναν συμφέροντα γι' αυτούς συμβιβασμό και θα πείτε κι ευχαριστώ για την κατανόηση τους.
Αλλά οοοοόχι, έπρεπε να το εμπλουτίσεις το μήνυμα με τη δέουσα γλαφυρότητα και όχι να εστιάσεις στο αμιγώς νομικό δεδομένο.
Για τα υπόλοιπα, μετά το συγκινητικό μήνυμα σου, θα καταλήξετε σ' έναν συμφέροντα γι' αυτούς συμβιβασμό και θα πείτε κι ευχαριστώ για την κατανόηση τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με λίγα λόγια θα επαναληφθεί το ίδιο ακριβώς μοτίβο που έπαιξε και στην αντιδικία της Casp για το πληρεξούσιο και τα δικαιώματα της στο δικό ΤΗΣ σπίτι.
Η όλη φάση του δράματος γενικώς, μου θυμίζει το ανέκδοτο με την ποντιακή ομάδα πόλο που πανηγύριζε επειδή δεν πνίγηκε κανένας.
Η όλη φάση του δράματος γενικώς, μου θυμίζει το ανέκδοτο με την ποντιακή ομάδα πόλο που πανηγύριζε επειδή δεν πνίγηκε κανένας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
το σπαστικό είναι ότι δεν μπαίνει κανείς να βάλει χέρι στην κασπερ για να του κρίνεις τα πρέκια και αναγκάζεσαι και τα κάνεις όλα μόνη σου
- Fata_Morgana
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02