https://www.in.gr/2023/07/29/world/kays ... alokairia/
...Ο Ιούλιος δεν ήταν απλώς ο πιο ζεστός μήνας στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά ο πιο ζεστός μήνας των τελευταίων 120.000 ετών, σύμφωνα με επιστήμονες.
...Ο Ιούλιος δεν ήταν απλώς ο πιο ζεστός μήνας στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά ο πιο ζεστός μήνας των τελευταίων 120.000 ετών, σύμφωνα με επιστήμονες.
Στην Αριζόνα, το Φοίνιξ έχει αντέξει σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα 43℃.
Οι κάκτοι δεν αντέχουν τη ζέστη και πεθαίνουν. Τα νοσοκομεία είναι πλήρη με τους γιατρούς να περιθάλπτουν ανθρώπους που κάηκαν απλώς πέφτοντας στο έδαφος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN.
Δεν φταίει μόνο ο καύσωνας γι' αυτό αλλά και το ότι δεν έκανε χειμώνα φέτος. Καθόλου όμως, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα.Libre arbitre έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 17:59Όσοι πήγαν θάλασσα Ιούλιο, αηδιασαν λόγω του ότι έμπαιναν για κολύμπι και το νερό ήταν κατούρημα. Τόσο αηδιαστικά ζεστό ηταν.
Κούλη θέλατε, λουστείτε τα τώρα. Με τον Mr Goddamnit πρωθυπουργό, το ότι δεν έχουμε δεινόσαυρους στα δάση, μετεωρίτες κάθε βδομάδα και παγετώνες τον Ιούλιο, θαύμα είναι.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:24Δεν φταίει μόνο ο καύσωνας γι' αυτό αλλά και το ότι δεν έκανε χειμώνα φέτος. Καθόλου όμως, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα.Libre arbitre έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 17:59Όσοι πήγαν θάλασσα Ιούλιο, αηδιασαν λόγω του ότι έμπαιναν για κολύμπι και το νερό ήταν κατούρημα. Τόσο αηδιαστικά ζεστό ηταν.
Φαίνεται πως το 41% έκανε κάποιους superstitious.Isildur έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:56Κούλη θέλατε, λουστείτε τα τώρα. Με τον Mr Goddamnit πρωθυπουργό, το ότι δεν έχουμε δεινόσαυρους στα δάση, μετεωρίτες κάθε βδομάδα και παγετώνες τον Ιούλιο, θαύμα είναι.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:24Δεν φταίει μόνο ο καύσωνας γι' αυτό αλλά και το ότι δεν έκανε χειμώνα φέτος. Καθόλου όμως, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα.Libre arbitre έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 17:59Όσοι πήγαν θάλασσα Ιούλιο, αηδιασαν λόγω του ότι έμπαιναν για κολύμπι και το νερό ήταν κατούρημα. Τόσο αηδιαστικά ζεστό ηταν.
Ώπα, λάθος. Αλλουνού είναι οι παγετώνες.
Προφανώς και κάνω πλάκα, για δυο λόγους. Πρώτον γιατί τον ψήφισα κι εγώ και δεύτερον επειδή στην πραγματικότητα δεν πιστεύω σε τίποτα απ' αυτές τις πίπες με τις γκαντεμιές και γενικά τις προλήψεις.Libre arbitre έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 09:34Φαίνεται πως το 41% έκανε κάποιους superstitious.Isildur έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:56Κούλη θέλατε, λουστείτε τα τώρα. Με τον Mr Goddamnit πρωθυπουργό, το ότι δεν έχουμε δεινόσαυρους στα δάση, μετεωρίτες κάθε βδομάδα και παγετώνες τον Ιούλιο, θαύμα είναι.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:24
Δεν φταίει μόνο ο καύσωνας γι' αυτό αλλά και το ότι δεν έκανε χειμώνα φέτος. Καθόλου όμως, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα.
Ώπα, λάθος. Αλλουνού είναι οι παγετώνες.
A, πάλι καλά...Isildur έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 10:36Προφανώς και κάνω πλάκα
Εσύ μ' έχεις πάρει με κακό μάτι και δεν ξέρω γιατί...Libre arbitre έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 10:52A, πάλι καλά...
Και έκανε και την πιο γαματη άνοιξη, πολύ δροσερή, δεν έκανε ζέστη ούτε μια μέρα, δεν κατάφερα να πάω ούτε ένα μπάνιο. Την Ιούνη η θάλασσα ήταν παγωμένη, άσε που έβρεχε και συνέχεια. Τωρα έκανε 10 μέρες καυσωνα, αλλά χωρίς υγρασία, αν δεν σε κοπανάγε ο ήλιος, η κατάσταση ήταν υποφερτή.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:24Δεν φταίει μόνο ο καύσωνας γι' αυτό αλλά και το ότι δεν έκανε χειμώνα φέτος. Καθόλου όμως, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα.Libre arbitre έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 17:59Όσοι πήγαν θάλασσα Ιούλιο, αηδιασαν λόγω του ότι έμπαιναν για κολύμπι και το νερό ήταν κατούρημα. Τόσο αηδιαστικά ζεστό ηταν.
Libre arbitre έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 22:45.
https://www.in.gr/2023/07/29/world/kays ... alokairia/...Ο Ιούλιος δεν ήταν απλώς ο πιο ζεστός μήνας στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά ο πιο ζεστός μήνας των τελευταίων 120.000 ετών, σύμφωνα με επιστήμονες.
Μόλις περιγράψατε τι σημαίνει κλιματική απορρύθμιση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 11:06Και έκανε και την πιο γαματη άνοιξη, πολύ δροσερή, δεν έκανε ζέστη ούτε μια μέρα, δεν κατάφερα να πάω ούτε ένα μπάνιο. Την Ιούνη η θάλασσα ήταν παγωμένη, άσε που έβρεχε και συνέχεια. Τωρα έκανε 10 μέρες καυσωνα, αλλά χωρίς υγρασία, αν δεν σε κοπανάγε ο ήλιος, η κατάσταση ήταν υποφερτή.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:24Δεν φταίει μόνο ο καύσωνας γι' αυτό αλλά και το ότι δεν έκανε χειμώνα φέτος. Καθόλου όμως, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα.Libre arbitre έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 17:59Όσοι πήγαν θάλασσα Ιούλιο, αηδιασαν λόγω του ότι έμπαιναν για κολύμπι και το νερό ήταν κατούρημα. Τόσο αηδιαστικά ζεστό ηταν.
Αντε ρε. Έτσι είναι η άνοιξη, δροσερή, όχι για μπάνια. Άνθισαν και όλα όταν έπρεπε, όλα τέλεια. Απλά ανά περιόδους έχει και καύσωνες, 1998,2007,2023. Άργησε κιόλας, γι αυτό ήταν λίγο πιο δυνατός.Libre arbitre έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 12:11Μόλις περιγράψατε τι σημαίνει κλιματική απορρύθμιση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 11:06Και έκανε και την πιο γαματη άνοιξη, πολύ δροσερή, δεν έκανε ζέστη ούτε μια μέρα, δεν κατάφερα να πάω ούτε ένα μπάνιο. Την Ιούνη η θάλασσα ήταν παγωμένη, άσε που έβρεχε και συνέχεια. Τωρα έκανε 10 μέρες καυσωνα, αλλά χωρίς υγρασία, αν δεν σε κοπανάγε ο ήλιος, η κατάσταση ήταν υποφερτή.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:24
Δεν φταίει μόνο ο καύσωνας γι' αυτό αλλά και το ότι δεν έκανε χειμώνα φέτος. Καθόλου όμως, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα.
2019, 2021, 2023... Οι καύσωνες από κάτι σπάνιο και μικρής διάρκειας γίνονται όλο και πιο συχνοί, με μεγαλύτερη διάρκεια και με χαμηλές θερμοκρασίες πολύ υψηλές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 12:14Αντε ρε. Έτσι είναι η άνοιξη, δροσερή, όχι για μπάνια. Άνθισαν και όλα όταν έπρεπε, όλα τέλεια. Απλά ανά περιόδους έχει και καύσωνες, 1998,2007,2023. Άργησε κιόλας, γι αυτό ήταν λίγο πιο δυνατός.Libre arbitre έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 12:11Μόλις περιγράψατε τι σημαίνει κλιματική απορρύθμιση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 11:06
Και έκανε και την πιο γαματη άνοιξη, πολύ δροσερή, δεν έκανε ζέστη ούτε μια μέρα, δεν κατάφερα να πάω ούτε ένα μπάνιο. Την Ιούνη η θάλασσα ήταν παγωμένη, άσε που έβρεχε και συνέχεια. Τωρα έκανε 10 μέρες καυσωνα, αλλά χωρίς υγρασία, αν δεν σε κοπανάγε ο ήλιος, η κατάσταση ήταν υποφερτή.
Kαι γιατί μόνο 120.000 έτη;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 11:09Libre arbitre έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 22:45.
https://www.in.gr/2023/07/29/world/kays ... alokairia/...Ο Ιούλιος δεν ήταν απλώς ο πιο ζεστός μήνας στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά ο πιο ζεστός μήνας των τελευταίων 120.000 ετών, σύμφωνα με επιστήμονες.