Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 13 Σεπ 2023, 01:20

xioni έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:15
Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:11
xioni έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:10

Κόψε τις ψυχοτρόπες ουσίες φίλε. Φιλικά σου το λέω.
Γιατί;
Για να μην μπερδεύεις τα ακάουντ. Δεν μου απάντησες πρεζάκι, ένα χρόνο που ήσουν οφ με πιο ακάουντ έμπαινες; Δεν είναι ρητορική ερώτηση, εγώ ξέρω.

Μίλα πρεζάκι, πες. Απελευθερώσου. Πες και για τους συντονιστές που ξέρανε. Μίλα λοιπόν.
Εικόνα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni » 13 Σεπ 2023, 01:22

Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:19
xioni έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Γιατί;
Για να μην μπερδεύεις τα ακάουντ. Δεν μου απάντησες πρεζάκι, ένα χρόνο που ήσουν οφ με πιο ακάουντ έμπαινες; Δεν είναι ρητορική ερώτηση, εγώ ξέρω.

Μίλα πρεζάκι, πες. Απελευθερώσου. Πες και για τους συντονιστές που ξέρανε. Μίλα λοιπόν.
Δηλαδή είμαι κάποιος που τώρα μπήκα με τον κλώνο μου που λέγεται Χαοτικός; :D Είσαι ντέντεκτιβ όμως ρε.

Μιλάς για ουσίες και είσαι αρχιξιδάκιας. Δεν είναι αστείο ρε τελειωμένε; Άντε στο νήμα εκεί να πεις ότι μισείς τους ρουφιάνους :smt047
Όχι βρε βλακάκο. Απλά όσο ήσουν μπαναρισμένος είχες κλώνους και ήσουν πουτάνα. Αυτό και ξέρεις πολύ καλά τι λέω.

xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni » 13 Σεπ 2023, 01:24

Isildur έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:20
xioni έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Γιατί;

Εικόνα
Μπορεί να το διασκεδάζεις τώρα αλλά ίσως θα πρέπει σε κάποια στιγμή να γίνει μία κουβέντα για τους συντονιστές και τους ρουφιάνους τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xioni την 13 Σεπ 2023, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Σεπ 2023, 01:25

xioni έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:22
Χαοτικός έγραψε:
xioni έγραψε:

Δηλαδή είμαι κάποιος που τώρα μπήκα με τον κλώνο μου που λέγεται Χαοτικός; :D Είσαι ντέντεκτιβ όμως ρε.

Μιλάς για ουσίες και είσαι αρχιξιδάκιας. Δεν είναι αστείο ρε τελειωμένε; Άντε στο νήμα εκεί να πεις ότι μισείς τους ρουφιάνους :smt047
Όχι βρε βλακάκο. Απλά όσο ήσουν μπαναρισμένος είχες κλώνους και ήσουν πουτάνα. Αυτό και ξέρεις πολύ καλά τι λέω.
Όχι δεν ξέρω. Πουτάνα είμαι πάντα. Θυμάμαι που λέγανε αυτή είναι πουτάνα στο κορμί αλλά η άλλη είναι πουτάνα στην ψυχή. Ε εγώ είμαι πουτάνα στον πούτσο. Τι να κάνουμε; :102: Τσάμπα δεν έχει. Άμα θες θα πληρώσεις κι εσύ όπως όλοι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Σεπ 2023, 01:26

xioni έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:24

Μπορεί να το διασκεδάζεις τώρα αλλά ίσως θα πρέπει σε κάποια στιγμή να γίνει μία κουβέντα για τους συντονιστές και τους ρουφιάνους τους.
:smt005:

xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni » 13 Σεπ 2023, 01:29

Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:25
xioni έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Όχι δεν ξέρω. Πουτάνα είμαι πάντα. Θυμάμαι που λέγανε αυτή είναι πουτάνα στο κορμί αλλά η άλλη είναι πουτάνα στην ψυχή. Ε εγώ είμαι πουτάνα στον πούτσο. Τι να κάνουμε; :102: Τσάμπα δεν έχει. Άμα θες θα πληρώσεις κι εσύ όπως όλοι.
Έγραφες ένα χρόνο με άλλους κωδικούς με την ανοχή του συντονισμού. Οι κλώνοι σου είναι γνωστοί. Μου έκανες αναίτια επίθεση γιατί οι ψυχοτρόπες ουσίες που πειραματίζεσαι ( πόσο πιο ευγενικά να το πω) επηρεάζουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Εγώ σε καταλαβαίνω και περαστικά.

Υ.Γ. Τ ο στυλ γλυκούλης που υιοθέτησες δεν μου αρέσει.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 13 Σεπ 2023, 01:30

xioni έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:24
Isildur έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:20
xioni έγραψε:

Εικόνα
Μπορεί να το διασκεδάζεις τώρα αλλά ίσως θα πρέπει σε κάποια στιγμή να γίνει μία κουβέντα για τους συντονιστές και του ρουφιάνους τους.
Απλά χαζεύω τον διάλογό σας και πετάγομαι κάθε τόσο σαν την πούτσα να πω καμμιά μαλακίτσα για να περάσει η ώρα και να προσπαθήσω να αποφορτίσω την κατάσταση (αν χρειάζεται καν αυτό).

Ενοχλώ; Δεν ενοχλώ!
Εικόνα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Σεπ 2023, 01:37

xioni έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:29
Χαοτικός έγραψε:
xioni έγραψε:

Έγραφες ένα χρόνο με άλλους κωδικούς με την ανοχή του συντονισμού. Οι κλώνοι σου είναι γνωστοί. Μου έκανες αναίτια επίθεση γιατί οι ψυχοτρόπες ουσίες που πειραματίζεσαι ( πόσο πιο ευγενικά να το πω) επηρεάζουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Εγώ σε καταλαβαίνω και περαστικά.

Υ.Γ. Τ ο στυλ γλυκούλης που υιοθέτησες δεν μου αρέσει.
Ποτέ δεν είναι αναίτια η επίθεση σε σένα. Πάντα με την αρρώστια σου βρωμίζεις ότι συζητάνε άλλοι. Οποιοιδήποτε.
Δεν Υιοθέτησα κανένα στυλ και δεν νιώθω να έχω αλλάξει ποτέ. λες παραληρηματικά πράγματα.
και ούτε το καταλαβαίνεις ποτέ πόσο αντικοινωνικό είναι αυτό που κάνεις διαρκώς. Δίνουμε με μια καλή κουβέντα δύναμη στον άνθρωπο και όσο γίνεται και έρχεσαι εσύ με το τραύμα σου να το βάλεις και πάλι πάνω από όλα και να πεις τις μαλακίες σου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 13 Σεπ 2023, 14:33

Ας του πει κάποιος του μαλάκα που μπαίνει φωτοβολίδα για να βγάλει χολή, πως θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε. Ανθρώπους που παλεύουν σε τούτο τον κυκεώνα και βοηθούν συνανθρώπους, μόνο να ευχηθούμε τα καλλίτερα μπορούμε και να δώσουμε κουράγιο. Έλα στο γερο διάολο. Τσόλια ανύπαρκτα. Μόκο επιτέλους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 13 Σεπ 2023, 14:49

Χαοτικός έγραψε:
xioni έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Οι καριόλες στην ψυχή, σερνικές και θηλυκές είναι το χείριστο είδος ανθρώπου Πες του να πα να γαμηθεί που κάθεσαι και ασχολείσαι ρε μιναρόμπεη. Και πολύ το ανεχτήκαμε το σίχαμα.

xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni » 13 Σεπ 2023, 14:51

Είσαι οφ τόπικ. Εδώ λέμε για τον καιρό. Μπορείς να με βρίσεις σε άλλο νήμα;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 13 Σεπ 2023, 15:44

xioni έγραψε:
13 Σεπ 2023, 00:40
Ασέβαστος έγραψε:
12 Σεπ 2023, 21:55
xioni έγραψε:
12 Σεπ 2023, 21:20
Το νήμα είναι οφ τόπικ εδώ και πάρα πολλές σελίδες. Τι καιρό κάνει εκεί που είστε είναι ο τίτλος, όχι ψοφήσανε οι μέλισσες μου. Υπάρχουν τα πμ, υπάρχει το νήμα για τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Κάπου έλεος δηλαδή.
ολο το πχορουμ ειναι οφ τοπικ. και ετσι μας αρεσει να ειναι.

μιλαμε για οτι γουσταρουμε, σε οποιο νημα γουσταρουμε.

κανενα ελεος.
Ρε συ, εντάξει. Απλά να μην μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά από τα ακτινίδια του γιαννόπουλου. Εδώ λέμε τι καιρό κάνει εκεί που είναι ο καθένας. Εμένα που είμαι καιρόφιλος με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα μελίσσια ούτε οι σαλιάρηδες που εκφράζουν την συμπάθεια τους. Απλά πράματα.
δικαιο.

αλλα και οσους τους ενδιαφερουν μελισσια και σαλιαρισμα, δεν τους ενδιαφερει αν σε ενοχλουν. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 13 Σεπ 2023, 15:44

Αν υπάρχει μέσα σου ένα υποτυπώδες ίχνος ανθρωπιάς, θα έπρεπε να σκάσεις. Εσύ μπαίνεις και βρίζεις τους πάντες τρισάθλιε. Δεν έχει να κάνει με κανένα θρεντ. Είναι η δική σου προσέγγιση. Κάποιος να σου επισημάνει πως δεν είναι όλα τα πράγματα για χωρατά. Να βγάζεις την απερίγραπτη πουστιά σου. Βασικά απορώ γιατί οι συντονιστές, σε έχουν ακόμη στο προσκήνιο. Τελειωμένε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 13 Σεπ 2023, 16:05

xioni έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
xioni έγραψε:
13 Σεπ 2023, 01:10

Κόψε τις ψυχοτρόπες ουσίες φίλε. Φιλικά σου το λέω.
Γιατί;

κυριε εισθε εκτος θεματος. ενισταμαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 13 Σεπ 2023, 16:12

Η κυκλοφορία αποκατασταθηκε από προχθές.
Ο δρόμος μέχρι να πας Πύλη Τρίκαλα είναι γεμάτο κατολισθησεις και καθιζήσεις.

Μετά τις 20 το μηνός ενδεχομένως να έχουμε και άλλες βροχές.

Είναι μακρυά. Αλλά υπάρχει η τάση.

Γενικά ο τόπος επειδή δεν προλαβαίνουν να γίνουν τεχνικά έργα και έρχεται χειμώνας δεν αντέχει πολλά.

Θα υπάρξουν προβλήματα Σε βαθμό να είναι αποκλεισμένα χωριά για πολύ καιρό.

Τα ίδια και χειρότερα θα είναι για τις ήδη πλημμύρισμενες εκτάσεις οι οποίες ποσότητες νερού πέσουν.

Τι διαχείριση να γίνει;

Δίπλα στα ποτάμια πήγαν και έχτισαν...

Εδώ στα ορεινά τα ρεματα είχαν πετάξει μέσα ότι σαβούρα υπήρχε και αντί να πάει το νερό μέσα βγήκε όλο έξω και βρήκε άλλη δίοδο.

Γνωστός από άλλο χωριό μου είπε ότι είχαν φτιάξει κότετσι μέσα στο ρέμα....

Το πήρε μαζί με τις κότες.
:102:

Τα συνεργεία είναι στο δρόμο όλη μέρα μέχρι το βράδυ για να αποκαταστήσουν βλαβες νερού και ρεύματος.

Η μάχη γίνεται με τον χρόνο για να προλάβουμε τις επόμενες βροχές.....

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών