Το ίδιο συνέβαινε και στους Έλληνες μετανάστες πρώτης γενιάς.
Το οποίο σημαίνει ότι...
Α δεν ξερω αν το εκρυβαν. Ο καθενας ομως, θα κοιταξει το καλο για τον εαυτο του, ειδικα οταν ειναι μεταναστης. Φανταζομαι αν δε βρεθει καποιος σε τετοια κατασταση, δε μπορει να καταλαβει απολυτα.
Πεσμου τι σημαινει, μεσκασες! Αφου βλεπεις οτι δεν τοχω!
Ότι ο φιλάνθρωπος αντιρατσισμός είναι η πιο απτή απόδειξη του ασυνείδητου ρατσισμού.
Το ίδιο συνέβαινε και στους Έλληνες μετανάστες πρώτης γενιάς.
Το οποίο σημαίνει ότι...
Α δεν ξερω αν το εκρυβαν. Ο καθενας ομως, θα κοιταξει το καλο για τον εαυτο του, ειδικα οταν ειναι μεταναστης. Φανταζομαι αν δε βρεθει καποιος σε τετοια κατασταση, δε μπορει να καταλαβει απολυτα.
Πεσμου τι σημαινει, μεσκασες! Αφου βλεπεις οτι δεν τοχω!
Ότι ο φιλάνθρωπος αντιρατσισμός είναι η πιο απτή απόδειξη του ασυνείδητου ρατσισμού.
Όταν γίνει ενσυνείδητος, το ξανασυζητάμε.
Προσπάθησα να είμαι λακωνική.
Αλλά όπως έγραψα, έχω υπομονή.
Ευτυχως για σας, υπαρχουμε και μεις. Νασαι καλα που εχεις υπομονη!
Φυσικά. Στην Αμερική τους εξομοίωναν με τους σκύλους.
Είδες όμως ότι εσύ ισοπεδώνεις όλους τους Έλληνες μετανάστες πρώτης γενιάς ενώ σε πιάνουν οι ευαισθησίες για τους Αλβανούς;
Προφανέστατα όχι.
Α; Ρωτησα αν αυτο εννοεις. Δεν ειπα οτι αυτο πιστευω. Εγω θεωρω οτι υπαρχουν απολα. Παντου. Απολα. Οχθεμ...
Ε, αν ισχύει η λογική σου κρίνουμε από την πλειοψηφία των μεταναστών όπως κρίνουμε και από την πλειοψηφία των Ελλήνων -εντός ή εκτός χώρας.
Θέμα στατιστικής είναι.
Και αυτο ακριβως ειναι που φερνω αντιρρηση. Ακομη και αν μια πλειοψηφια ειναι κακη, θα πρεπει παντα να εξεταζεται ο καθενας ξεχωριστα. Και αυτο παντα στις σχεσεις γυρω μας. Μπορει οι αλβανοι που βρισκονται στην ελλαδα να ειναι στην πλειοψηφια τους απατεωνες ( λεμε τωρα), δε σημαινει οτι ολοι ειναι γενικα. Ουτε ολοι οσοι βρισκονται εδω, ουτε ολοι γενικα. Και αυτο γιατι... Δε θα ηθελα κατι αναλογο να εκαναν σε ελληνες! Συνηθως βαζω τον εαυτο μου στη θεση του αλλου. Ειναι ευκολο το τσουβαλιασμα και πολλες φορες μπορει να πεφτει και μεσα καποιος. Δεν αξιζει ομως, γιαυτη τη μια φορα ισως, που πεφτει εξω, να εξεταζεται ο καθε ανθρωπος ξεχωριστα;
Ειναι οκ δηλαδη με το που βλεπει καποιος αλβανο, να εχει βγαλει και συμπερασμα για το ποιον του;
Σε γενικες γραμμες παντως οι αλμπανεϊρο ( ανδρες γυναικες - διασημοι η μη ) κρυβουν την καταγωγη τους εαν αυτο ειναι εφικτο . Σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ο κανονας αυτος ειναι ,
Αυτο γινεται για λογους συμφεροντος.
Αυτό γίνεται γιατί οι Ελληναράδες τους θεωρούσαν κατώτερους σαν εθνικότητα. Όταν ήθελαν να υποτιμήσουν κάποιον έλεγαν Αλβανός είσαι; οπότε για να μην υφίστανται αυτόν τον ρατσισμό έλεγαν είναι πχ Βορειοηπειρώτες.
Στην αρχη που εισεβαλλαν παρανομα ηταν αναγκαιο να δηλωνουν βορειοηπειρωτες. Πλεον κρυβονται γιατι λειτουργουν ως ομαδα και τους συμφερει αυτο να μη φαινεται στους αλλους. Μην εχεις αμφιβολια οτι οι Αλβανοι θα αλληλοβοηθηθουν στο δικιο και στο αδικο, με εννομα και παρανομα μεσα, εναντι διαφορετικων φυλών. Καλο ειναι να μαθεις να τους ξεχωριζεις και να μην εχεις αντιδικιες μαζι τους.
Αυτό γίνεται γιατί οι Ελληναράδες τους θεωρούσαν κατώτερους σαν εθνικότητα. Όταν ήθελαν να υποτιμήσουν κάποιον έλεγαν Αλβανός είσαι; οπότε για να μην υφίστανται αυτόν τον ρατσισμό έλεγαν είναι πχ Βορειοηπειρώτες.
Στην αρχη που εισεβαλλαν παρανομα ηταν αναγκαιο να δηλωνουν βορειοηπειρωτες. Πλεον κρυβονται γιατι λειτουργουν ως ομαδα και τους συμφερει αυτο να μη φαινεται στους αλλους. Μην εχεις αμφιβολια οτι οι Αλβανοι θα αλληλοβοηθηθουν στο δικιο και στο αδικο, με εννομα και παρανομα μεσα, εναντι διαφορετικων φυλών. Καλο ειναι να μαθεις να τους ξεχωριζεις και να μην εχεις αντιδικιες μαζι τους.
Δεν μου αρέσει να βάζω σε κατηγορίες τους ανθρώπους από την εθνικότητα τους και να τους βλέπω καχύποπτα .
Δεν μου αρέσει να βάζω σε κατηγορίες τους ανθρώπους από την εθνικότητα τους και να τους βλέπω καχύποπτα .
Ουτε εμενα μου αρεσει να κοιταω δεξια αριστερα για αυτοκινητα πριν περασω το δρομο. αλλα το κανω.
Ουτε εμενα μου αρεσει να κοιταω δεξια αριστερα για αυτοκινητα πριν περασω το δρομο. αλλα το κανω.
Φαντάζομαι κοιτάς για να προφυλαχθείς από όλων των ειδών τα αυτοκίνητα. Όχι μόνο πχ από τα κόκκινα ή τα Ford.
Φαντάζομαι κοιτάς για να προφυλαχθείς από όλων των ειδών τα αυτοκίνητα. Όχι μόνο πχ από τα κόκκινα ή τα Ford.
Απο τα κιτρινα δλδ τα ταξι φυλαγομαι περισσοτερο και απο τα λεωφορεια γιατι δε σε βλεπουν παντα. Επισης δεν ειναι ολες οι διαβασεις ιδιες. Θα την τεντωσουμε κι αλλο τη μεταφορα;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.