Κοιτάς πριν δεις τι έρχεται. Οπότε πάντα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με ολους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 13:28Απο τα κιτρινα δλδ τα ταξι φυλαγομαι περισσοτερο και απο τα λεωφορεια γιατι δε σε βλεπουν παντα. Επισης δεν ειναι ολες οι διαβασεις ιδιες. Θα την τεντωσουμε κι αλλο τη μεταφορα;Naida έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 13:24Φαντάζομαι κοιτάς για να προφυλαχθείς από όλων των ειδών τα αυτοκίνητα. Όχι μόνο πχ από τα κόκκινα ή τα Ford.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 13:21
Ουτε εμενα μου αρεσει να κοιταω δεξια αριστερα για αυτοκινητα πριν περασω το δρομο. αλλα το κανω.
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το βαθύ κόκκινο είναι το χρώμα της οργής και του θυμού. Όταν περνάνε αυτοκίνητα με αυτό το χρώμα, δεν πρέπει να προσπαθούμε να περάσουμε τον δρόμο. Μην βάζετε ταμπέλες σε όλους τους οδηγούς, βάλτε μόνο σε αυτούς με τα κόκκινα αυτοκίνητα.
Κι εγώ κόκκινο αυτοκίνητο έχω αλλά οδηγώ πολύ συνετά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Οι σκυλάδες έχουν μαύρα αυτοκίνητα.
- Antipnevma
Δεν πιστεύω ότι έχουμε άσχημες γυναίκες. Ένα πρόβλημα με τα κιλά, τον τουπέ και την πουτανιά έχουνε μόνο. Η πανωλεθρία είναι στους άντρες που είναι σε διαφορετικές δοσολογίες ο καθένας κοντόχοντροι, κουτοί, μαμάκηδες, κομπλεξικοί, ωραιοπαθείς και θηλυπρεπείς.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Πανω κατω τα ιδια . ειμαστε ομορφολαος . Σε γενικες γραμμες . δε μπορουμε βεβαια να ειμαστε ολοι ωραιοι υπαρχουν και τα μπαζα που θα κοιταξουν να κουτουπώσουν διάμεσο ενος ακριβου αυτοκινητου , ενος ταξιδιου , ενος εγω πληρωνω για ολα τι θελει το μωρο , και λοιπων φανταχτερων χαντρών .
[ΈΘΝΙ mode on] Ελληνιόλες ,3/10 [ΈΘΝΙ mode off]
Εγώ θαρρώ ότι είμαστε ωραίοι τύποι και τύπισσες, μέχρι να παντρευτούμε. Μετά οι περισσότεροι/ες αρχίζουν να παχαίνουν άσχημα, οι γυναίκες φροντίζουν μόνο μαλλιά, νύχια και ρούχα, ότι δεν απαιτεί προσωπικό κόπο δηλαδή για να το πετύχουν, οι δε άντρες είναι όλοι βγαλμένοι από ένα πατρόν φάση Ρέμος, Παντελίδης, αξυρισιά, άκυρα τατουάζ σχετικά με τα παιδιά τους, κοιλιές, μηδενικό στυλ, ψιλογκατζέτακια και κανένα ματσάκι στην τηλεόραση.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 16:35Εγώ θαρρώ ότι είμαστε ωραίοι τύποι και τύπισσες, μέχρι να παντρευτούμε. Μετά οι περισσότεροι/ες αρχίζουν να παχαίνουν άσχημα, οι γυναίκες φροντίζουν μόνο μαλλιά, νύχια και ρούχα, ότι δεν απαιτεί προσωπικό κόπο δηλαδή για να το πετύχουν, οι δε άντρες είναι όλοι βγαλμένοι από ένα πατρόν φάση Ρέμος, Παντελίδης, αξυρισιά, άκυρα τατουάζ σχετικά με τα παιδιά τους, κοιλιές, μηδενικό στυλ, ψιλογκατζέτακια και κανένα ματσάκι στην τηλεόραση.

αυτή τη λινάτσα θα τη σπαμάρετε πολύ ακόμα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Ιαν 2025, 00:35
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλφάρα δημοσιογράφος περνάει πριονοκορδέλα το πρότυπο ομορφιάς του Σατανικού.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Φεβ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκριση της χορηγησης ασυλου των κυβερνησεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
από southern » 01 Φεβ 2025, 07:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-