Τι σκέφτεσαι τώρα
- Fata_Morgana
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Δεν μπορώ να καταλάβω τους τύπους που κυκλοφορούν με κοντομάνικο έξω. Συνήθως είναι τύποι γυμνασμένοι κτλ. Δε κρυώνουν; φλεξάρουν ; τι;
Feindflug έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 14:23Μίλησέ μας για αυτό, τύπισσα.Casp έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 18:13Οταν λεω εγω σε οσους με ρωτανε γιατι δεν θελω να διδαξω σε σχολειο οτι οι μαθητες και οι γονεις σε τρελαινουν, μενουν και με κοιτανε.
Αγχωνομαι εγω για παρτυ τους. Εχει διαγωνισμα την Δευτερα, δεν διαβαζει, δεν ενδιαφερεται, δεν καταλαβαινει χριστο. Εχασε 2 μαθηματα αυτη την βδομαδα, σημερα θα ερχοταν αυτος και οχι η αδερφη του για να προχωρησουμε στην επαναληψη, μιλησα και με τον μπαμπα του οτι εμεινε πισω και δεν συνεργαζεται ουτε συγκεντρωνεται, συμφωνησε να τον φερει και σημερα (επειδη η αδερφη του ειναι καλυτερη στα μαθηματα), τελικα «ξεχαστηκε» και ο μπαμπας και μου εφερε την αδερφη του. Του μιλησε χθες και ειπε πως ηταν χαλια και δεν συγκεντρωνοταν και το εριξε στο οτι ηταν αρρωστος. Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα…
Του εγραψα σημειωσεις να τις διαβασει, ασκησεις να τις ξαναλυσει, τιποτα. Τον νοιαζει απλα να περασει την ταξη. Το ιδιο και τον μπαμπα του. Και αγχωνομαι εγω στη θεση του και εξηγουμαι στους γονεις.
Μιλαμε τωρα ομως για ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ και οχι αλητη.
Ειχα και μαθητη που εδερνε τους γονεις του.
Δεν μπορω καν να φανταστω τι θα περνουσα με τμημα 30 ατομων με μαθητες που εχουν ξεφυγει. Επειδη οι μικροι τωρα εχουν ξεφυγει.
Μακρια…
Εχω καταντησει να μην θελω πλεον να κανω μαθηματα επειδη αγχωνομαι στη θεση τους, σπαταλαω πολλυ ενεργεια σε σημειο ημικρανιας και να μην απολαμβανω την διδασκαλια που τοσο αγαπουσα. Μονο οταν ερχεται η αδερφη του το απολαμβανω.
Οποτε ναι, καταλαβαινω απολυτα την θεση των καθηγητων στα σχολεια. Δεν θα ηθελα να ειμαι σε αυτη τη θεση γι αυτο και δεν το επελεξα ποτε να δωσω εξετασεις.

Βεβαιως.
Τα κοριτσια γενικα ειναι πιο συνεργασιμα και πιο επιμελης. Ειναι α γυμνασιου και ξερει τα διπλασια απο οσα ξερει ο αδερφος της που ειναι β γυμνασιου, και σε συγκεντρωση ειναι μια χαρα + καλη μαθητρια. Της λεω κατι, το καταλαβαινει και συνεργαζεται. Ο αδερφος της μου βγαζει την ψυχη.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ἐμένα μοῦ θυμίζει Ὀρεινὴ Μέλισσα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Με το μποιλερ.Feindflug έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 14:24Το τζάκι με τι το σύνδεσες, τύπε;taliban έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 19:19Όταν ήμουν Αθήνα κοντά στους 18-19.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 18:25Στους πόσους βαθμούς έχετε όλοι οι υπόλοιποι το καλοριφέρ; όλοι το ανάβετε και είστε στην Αθήνα. Στους 24-25 θέλω να το έχω εγώ. Είναι παράλογο ρε γμτ;
Τώρα έχει μέσα σπίτι σταθερά 20-22. Έχω συνδέσει τα σώματα του καλοριφέρ με το τζάκι.
Πάνω από 22 αρχίζω και βγάζω..
Θυμάμαι, όταν ήμουν μικρός, είδα εκείνη την ταινία, το Ρόκι. Είδα και τις 5 (πέντε ήταν τότε) ταινίες στον Άλφα, τις έβαζε κάθε βδομάδα. Τρέλα εγώ τότε με το μποξ. Δεν θα ξεχάσω, όμως, κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ενώ είχα δεθεί με τον χαρακτήρα του Απόλλο (τον μαύρο), στην τέταρτη ταινία, όταν πάλεψε με τον κακό Ρώσσο, ήμουν με τον Ρώσσο. Εκεί κατάλαβα ότι ήμουν με τον Ιβάν Ντράγκο γιατί ήταν λευκός και έμοιαζε περισσότερο σε εμένα από τον μαύρο, Απόλλο.
Αυτό που κατάλαβε τότε ένα δεκάχρονο παιδί, αδυνατούν να το αντιληφθούν σήμερα μεγάλοι άνθρωποι και θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο: Δεν μπορούν να συνυπάρχουν οι φυλές, είμαστε προγραμματισμένοι να συμβιώνουμε με το χρώμα μας και με τους ανθρώπους που μας μοιάζουν. Το ιδανικό είναι οι μαύροι να είναι στην Αφρική και οι κινεζομογγολοασιάτες στην Ασία. Το λευκό μαργαριτάρι του κόσμου, η Ευρώπη μας, πρέπει να είναι αγνή και αμόλυντη σαν νύφη και όχι χιλιοξεσκισμένη όπως την κατήντησαν.
Πόση νοσταλγία για πράγματα που ακόμα θυμάμαι, να πηγαίνω στο δημοτικό και να ήμαστε όλοι λευκοί. Οκ, υπήρχαν και 1-2 αλβανοί ή ρωσσοπόντιοι, αλλά τουλάχιστον όχι μαύροι και λάθρο, σαν τη σημερινή ξεφτίλα. Πόση νοσταλγία για πράγματα που δεν έζησα ποτέ, όπως ο πάλαι ποτέ λευκός Βορράς, που είχε μόνο ανθρώπους της όμορφης φυλής. Μακάρι η Ήπειρός μας να καθάριζε και να μπορούσαμε να ζούμε μόνο εμείς σε αυτή. Κι ας σκοτωνόμασταν όπως παλιά, δεν πειράζει. Καλύτερα να σκοτώνομαι με λευκό, παρά με ό,τι άλλο.
Αυτό που κατάλαβε τότε ένα δεκάχρονο παιδί, αδυνατούν να το αντιληφθούν σήμερα μεγάλοι άνθρωποι και θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο: Δεν μπορούν να συνυπάρχουν οι φυλές, είμαστε προγραμματισμένοι να συμβιώνουμε με το χρώμα μας και με τους ανθρώπους που μας μοιάζουν. Το ιδανικό είναι οι μαύροι να είναι στην Αφρική και οι κινεζομογγολοασιάτες στην Ασία. Το λευκό μαργαριτάρι του κόσμου, η Ευρώπη μας, πρέπει να είναι αγνή και αμόλυντη σαν νύφη και όχι χιλιοξεσκισμένη όπως την κατήντησαν.
Πόση νοσταλγία για πράγματα που ακόμα θυμάμαι, να πηγαίνω στο δημοτικό και να ήμαστε όλοι λευκοί. Οκ, υπήρχαν και 1-2 αλβανοί ή ρωσσοπόντιοι, αλλά τουλάχιστον όχι μαύροι και λάθρο, σαν τη σημερινή ξεφτίλα. Πόση νοσταλγία για πράγματα που δεν έζησα ποτέ, όπως ο πάλαι ποτέ λευκός Βορράς, που είχε μόνο ανθρώπους της όμορφης φυλής. Μακάρι η Ήπειρός μας να καθάριζε και να μπορούσαμε να ζούμε μόνο εμείς σε αυτή. Κι ας σκοτωνόμασταν όπως παλιά, δεν πειράζει. Καλύτερα να σκοτώνομαι με λευκό, παρά με ό,τι άλλο.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσωFata_Morgana έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 17:41Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που όντως κάνουν δουλειά σε πολλά επίπεδα. Δε θα τους ακυρώνουμε όλους επειδή υπάρχουν κάποιοι σαν τον Στύγιο, πολλοί βέβαια αλλά και πάλι υπάρχει και η άλλη πλευρά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 11:47Πολλές ταινίες βλέπεις...Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 20:32
Από ότι φαίνεται έχεις χάσει το νόημα του να είσαι δάσκαλος. Μάλλον έχεις κουραστεί. Γιατί δε παραιτείσαι να πάρει τη θέση κάποιος νεότερος να έχει θέληση για διδασκαλία; ή έστω να κάνεις τα χαρτιά σου να μεταφερθείς σε κάποιο άλλο πόστο μακριά από τις αίθουσες.Γι αυτό ανέφερα και την άλλη επιλογή να κοιτάξει να κάνει καπου τα χαρτια του να φύγει από τη διδασκαλία.Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 12:03επειδη λεφτα χωρις δουλεια.Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 20:32
Από ότι φαίνεται έχεις χάσει το νόημα του να είσαι δάσκαλος. Μάλλον έχεις κουραστεί. Γιατί δε παραιτείσαι να πάρει τη θέση κάποιος νεότερος να έχει θέληση για διδασκαλία; ή έστω να κάνεις τα χαρτιά σου να μεταφερθείς σε κάποιο άλλο πόστο μακριά από τις αίθουσες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Χαίρομαι.Αγις έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:29Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσωFata_Morgana έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 17:41Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που όντως κάνουν δουλειά σε πολλά επίπεδα. Δε θα τους ακυρώνουμε όλους επειδή υπάρχουν κάποιοι σαν τον Στύγιο, πολλοί βέβαια αλλά και πάλι υπάρχει και η άλλη πλευρά.Γι αυτό ανέφερα και την άλλη επιλογή να κοιτάξει να κάνει καπου τα χαρτια του να φύγει από τη διδασκαλία.
Αυτες χαρηκανε μαλλον - εσυ δεν υπηρξες εκπαιδευτικοςFata_Morgana έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:30Χαίρομαι.Αγις έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:29Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσωFata_Morgana έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 17:41
Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που όντως κάνουν δουλειά σε πολλά επίπεδα. Δε θα τους ακυρώνουμε όλους επειδή υπάρχουν κάποιοι σαν τον Στύγιο, πολλοί βέβαια αλλά και πάλι υπάρχει και η άλλη πλευρά.
Γι αυτό ανέφερα και την άλλη επιλογή να κοιτάξει να κάνει καπου τα χαρτια του να φύγει από τη διδασκαλία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:30Χαίρομαι.Αγις έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:29Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσωFata_Morgana έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 17:41
Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που όντως κάνουν δουλειά σε πολλά επίπεδα. Δε θα τους ακυρώνουμε όλους επειδή υπάρχουν κάποιοι σαν τον Στύγιο, πολλοί βέβαια αλλά και πάλι υπάρχει και η άλλη πλευρά.
Γι αυτό ανέφερα και την άλλη επιλογή να κοιτάξει να κάνει καπου τα χαρτια του να φύγει από τη διδασκαλία.
δεν εννοεί στο σχολείο, ξύπνα μπόμπο
- Fata_Morgana
- Fata_Morgana
Δε θέλω να είσαι τόσο χαζός.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:34
δεν εννοεί στο σχολείο, ξύπνα μπόμπο
-
όση βουτιά και να κάνει κάποιος, να πιστεύει ότι τα ριάλιτι έχουν παράνομες κάμερες, δεν φτάνειFata_Morgana έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:35Δε θέλω να είσαι τόσο χαζός.
πρέπει να είναι φυσικό ταλέντο
- Fata_Morgana
Εγώ είπα δε θέλω να είσαι τόσο χαζός. Η τελική επιλογή είναι δική σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:36όση βουτιά και να κάνει κάποιος, να πιστεύει ότι τα ριάλιτι έχουν παράνομες κάμερες, δεν φτάνει
-
σύνελθε μπόμποFata_Morgana έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:37Εγώ είπα δε θέλω να είσαι τόσο χαζός. Η τελική επιλογή είναι δική σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:36όση βουτιά και να κάνει κάποιος, να πιστεύει ότι τα ριάλιτι έχουν παράνομες κάμερες, δεν φτάνει