Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 23 Φεβ 2025, 01:17

Πόσο γαμάτα είναι τα προϊόντα της pandrosia. Μου φαίνεται ότι όντως είναι γνήσια αλόε βέρα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 23 Φεβ 2025, 19:09

Κι εκεί που έτριβα το κολοκύθι για τη μπατζίνα έρχεται ο λεγάμενος με ήρεμο ύφος και μου λέει έλα να μιλήσουμε.
Σου έχει τελειώσει; μέχρι να καταλάβω τι εννοεί σκάλωσα και έψαχνα να δω τι να μου λείπει για τη πίτα :smt005: πάω ν' απαντήσω, μου κάνει σουτ με το δάχτυλο του στο στομα και μου λέει θα μιλήσω μια φορά και θα σκεφτείς. Αν σου έχει τελειώσει, βάλε τέλος τώρα. Μη περιμένεις να βάλω εγώ το τέλος και εξευτελίζεις τη σχέση μας. Αν θέλεις να βρεις κάποιον άλλον θα το κάνεις αφού το λήξουμε γιατί δε θέλω και κυρίως δε θα θέλεις να μάθω ότι έχεις μπλέξει με άλλον πριν το λήξεις μαζί μου. Και τέλος αν ήδη έχεις μπλέξει με άλλον εξαφανίσου από προσώπου γης γιατί θα το μάθω. Αυτά είχα να πω και γεια σας. Να απαντήσω του λέω; όχι μου λέει και σηκώθηκε.
Και σκέφτομαι τώρα και λέω του φέρομαι σκέτα τελείως πόσο καιρό τωρα. Να καταλάβει και να καθίσει να σκεφτεί τι λάθος κάνει και τι με πειράζει και τι θέλω. Γιατί όταν του τα λέω εγώ περνάνε ξυστά από τ αυτιά του σαν χάδι.Η συμπεριφορά μου αυτή όμως τον ενοχλεί βαθύτατα το εκφράζει πότε με θυμό ,με ειρωνία, με στενοχώρια. Και αντί ο μάγκας να καθίσει να σκεφτεί τι λάθος κάνει, έκατσε και σκέφτηκε αν κάνω κάποιο λάθος εγώ.Πωωω νταξ. Δεν θα αλλάξει τιποτα ποτέ.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 23 Φεβ 2025, 19:22

Fata_Morgana έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:09
Κι εκεί που έτριβα το κολοκύθι για τη μπατζίνα έρχεται ο λεγάμενος με ήρεμο ύφος και μου λέει έλα να μιλήσουμε.
Σου έχει τελειώσει; μέχρι να καταλάβω τι εννοεί σκάλωσα και έψαχνα να δω τι να μου λείπει για τη πίτα :smt005: πάω ν' απαντήσω, μου κάνει σουτ με το δάχτυλο του στο στομα και μου λέει θα μιλήσω μια φορά και θα σκεφτείς. Αν σου έχει τελειώσει, βάλε τέλος τώρα. Μη περιμένεις να βάλω εγώ το τέλος και εξευτελίζεις τη σχέση μας. Αν θέλεις να βρεις κάποιον άλλον θα το κάνεις αφού το λήξουμε γιατί δε θέλω και κυρίως δε θα θέλεις να μάθω ότι έχεις μπλέξει με άλλον πριν το λήξεις μαζί μου. Και τέλος αν ήδη έχεις μπλέξει με άλλον εξαφανίσου από προσώπου γης γιατί θα το μάθω. Αυτά είχα να πω και γεια σας. Να απαντήσω του λέω; όχι μου λέει και σηκώθηκε.
Και σκέφτομαι τώρα και λέω του φέρομαι σκέτα τελείως πόσο καιρό τωρα. Να καταλάβει και να καθίσει να σκεφτεί τι λάθος κάνει και τι με πειράζει και τι θέλω. Γιατί όταν του τα λέω εγώ περνάνε ξυστά από τ αυτιά του σαν χάδι.Η συμπεριφορά μου αυτή όμως τον ενοχλεί βαθύτατα το εκφράζει πότε με θυμό ,με ειρωνία, με στενοχώρια. Και αντί ο μάγκας να καθίσει να σκεφτεί τι λάθος κάνει, έκατσε και σκέφτηκε αν κάνω κάποιο λάθος εγώ.Πωωω νταξ. Δεν θα αλλάξει τιποτα ποτέ.
παίζει τίποτα καινούργιο;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Φεβ 2025, 19:25

Fata_Morgana έγραψε:
έκατσε και σκέφτηκε αν κάνω κάποιο λάθος εγώ.
απίστευτο.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 23 Φεβ 2025, 19:26

Rocco Siffredi έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:22
Fata_Morgana έγραψε:
παίζει τίποτα καινούργιο;
Όχι.
enaon έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:25
Fata_Morgana έγραψε:
έκατσε και σκέφτηκε αν κάνω κάποιο λάθος εγώ.
απίστευτο.
:011:

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 23 Φεβ 2025, 19:27

Εικόνα
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 23 Φεβ 2025, 19:29

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:27
Εικόνα
Δικασε αγοριμ, ατυπο μενσιο σε εκανε.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 23 Φεβ 2025, 19:29

δικασε την για ολους μας.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 23 Φεβ 2025, 19:40

Bazoomba έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:29
Η μόνη ταιριαστή ποινή για σουργελα σαν του λόγου της είναι η λήθη, όχι ο σχολιασμός. Κανείς δεν μπορεί να δικάσει μια κομπλέξω στερεοτυπική βασικιά που έλκεται από τοξικό πατατατριαρχη. Γιατί ο σαδομαζοχισμός είναι ήδη στην φύση της και δεν δινει δεκάρα για τον κοινωνικό αντίκτυπο των γελοίων ιδεών της.

Μπορούμε όμως να ξερναμε ελεύθερα με τις μαλακίες που διαβάζουμε
Fata_Morgana έγραψε:
. Και τέλος αν ήδη έχεις μπλέξει με άλλον εξαφανίσου από προσώπου γης γιατί θα το μάθω.
Και φυσικά να πετάξουμε άπειρες ντομάτες αν έχει το θράσος να ξανά εμφανιστεί για σχόλιο σε κοινωνικό θέμα, το παρατραγουδο.
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 23 Φεβ 2025, 19:44

Bazoomba έγραψε:
Γιατί ανθρωπε μου τι έκανα;

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 23 Φεβ 2025, 19:45

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:40
Bazoomba έγραψε:
Η μόνη ταιριαστή ποινή για σουργελα σαν του λόγου της είναι η λήθη, όχι ο σχολιασμός. Κανείς δεν μπορεί να δικάσει μια κομπλέξω στερεοτυπική βασικιά που έλκεται από τοξικό πατατατριαρχη. Γιατί ο σαδομαζοχισμός είναι ήδη στην φύση της και δεν δινει δεκάρα για τον κοινωνικό αντίκτυπο των γελοίων ιδεών της.

Μπορούμε όμως να ξερναμε ελεύθερα με τις μαλακίες που διαβάζουμε
Fata_Morgana έγραψε:
. Και τέλος αν ήδη έχεις μπλέξει με άλλον εξαφανίσου από προσώπου γης γιατί θα το μάθω.
Και φυσικά να πετάξουμε άπειρες ντομάτες αν έχει το θράσος να ξανά εμφανιστεί για σχόλιο σε κοινωνικό θέμα, το παρατραγουδο.
Άπειρες ντομάτες είναι να φας εσύ.

Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 24 Φεβ 2025, 09:28

το να ζείς σε ενα δικό σου κόσμο δεν είναι κακό

ολοι τραβαμε τα ζόρια μας, δεν ειναι τπτ στρωμένο με ροδοπεταλα και πεταλουδίτσες, άλλος επαγγελματικά, άλλος στα προσωπικά, άλλος στα οικονομικά κλπ

Ο καθένας απο εμας τραβάει το δικό του γολγοθά, αντιμετωπίζει καθε λογής εμπόδια και θεματα στην καθημερινότητα του

και επειδή τα έχω παρμένα εδώ και αρκετό καιρό
να πανε να γαμ###θουν όλα ρε

YOU ONLY LIVE ONCE

Εξαιρετικά αφιερωμένο στην Πασιφάη

Εικόνα

Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Φεβ 2025, 11:07

Andromachi έγραψε:
24 Φεβ 2025, 09:28

ολοι τραβαμε τα ζόρια μας, δεν ειναι τπτ στρωμένο με ροδοπεταλα και πεταλουδίτσες, άλλος επαγγελματικά, άλλος στα προσωπικά, άλλος στα οικονομικά κλπ

Ο καθένας απο εμας τραβάει το δικό του γολγοθά, αντιμετωπίζει καθε λογής εμπόδια και θεματα στην καθημερινότητα του

YOU ONLY LIVE ONCE

Εικόνα

Μερσί λαβ. Προσυπογράφω το κειμενάκι.

Εγώ πάντως γαύρο θα φτιάξω σήμερα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 24 Φεβ 2025, 11:20

Πασιφάη έγραψε:
24 Φεβ 2025, 11:07
Andromachi έγραψε:
24 Φεβ 2025, 09:28

YOU ONLY LIVE ONCE

Εικόνα

Μερσί λαβ. Προσυπογράφω το κειμενάκι.

Εγώ πάντως γαύρο θα φτιάξω σήμερα. :lol:
Στείλε γτ σχολαω αργά
Άσε που έχει και ομίχλη σημερα
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”