Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
τα βλεπω λεμε .
- Fata_Morgana
Γύρισε ο λεγάμενος χθες αργά κατά τις 2 και ήταν με τη μηχανή και μου λέει πάρκαρα μπροστά από τη διπλανή πολυκατοικία και κατεβαίνω, και όπως κάνω μια έτσι και βγάζω το κράνος βλέπω τη γιαγιά από τον 3ο να κρύβεται πίσω από τους θάμνους της πολυκατοικίας και να παρακολουθεί τον δρόμο από την αντίθετη πλευρά που ήταν αυτός. Πλησιάζει την πόρτα της εισόδου και την καλησπερίζει, της λέει να σας περιμένω; έντρομη λέει τον κοίταζε. Όχι, περίμενω κάποιον του λέει. Που πάντα του μιλάει και ρωτάει για κουτσομπολιά. Ανεβαίνει πάνω ο δικός μου και ακούει αυτή τραβάει αμέσως το ασανσερ και μετά ακουσε τη πόρτα της. Του λέω πως να μη τρομάξει η γυναίκα, είσαι με μαύρα ρούχα, μαύρο κράνος,μαύρη μηχανή. Σου λέει ο χάρος ήρθε να με πάρει. Μου λέει είχα βγάλει το κράνος έκανε σαν να μη με γνώριζε. Και τι έκανε 2 τη νύχτα πίσω από τους θάμνους και παρακολουθούσε τον δρόμο; δεν υπήρχε ψυχή.
Εν τω μεταξύ είναι μια χαρά η γυναίκα. Δηλαδή να πεις έχει άνοια,αλτσχάιμερ κάτι τέτοιο. Τι φάση; υπνοβασία;
Εν τω μεταξύ είναι μια χαρά η γυναίκα. Δηλαδή να πεις έχει άνοια,αλτσχάιμερ κάτι τέτοιο. Τι φάση; υπνοβασία;
μακάρι να ειναι άσχετος, για να χαρεί που του αγόρασες την χειρότερη ίσως μάρκα της αγοράς.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 15:55Αυτουνού χάλασε αλλά δεν ήταν μπλακεντεκερ ήταν άλλη εταιρία. Εγώ πήρα αληθινό μπλακεντεκερ
μη πουλας φιδια ρε στην κοπελαenaon έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 20:00μακάρι να ειναι άσχετος, για να χαρεί που του αγόρασες την χειρότερη ίσως μάρκα της αγοράς.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 15:55Αυτουνού χάλασε αλλά δεν ήταν μπλακεντεκερ ήταν άλλη εταιρία. Εγώ πήρα αληθινό μπλακεντεκερ

τα b&d ηταν καλά οταν γράφτηκες στο στεαμ, τωρα ειναι φθηνές κινεζιές, καλύτερα να παρει απο το λιντλ. Το παιχνίδι σου άρεσε;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Fata_Morgana
Χάρηκεenaon έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 20:00μακάρι να ειναι άσχετος, για να χαρεί που του αγόρασες την χειρότερη ίσως μάρκα της αγοράς.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 15:55Αυτουνού χάλασε αλλά δεν ήταν μπλακεντεκερ ήταν άλλη εταιρία. Εγώ πήρα αληθινό μπλακεντεκερ

κινεζια ειναι, και οχι απο τις πολυ καλες.Νon4me έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 20:16μη πουλας φιδια ρε στην κοπελαenaon έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 20:00μακάρι να ειναι άσχετος, για να χαρεί που του αγόρασες την χειρότερη ίσως μάρκα της αγοράς.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 15:55
Αυτουνού χάλασε αλλά δεν ήταν μπλακεντεκερ ήταν άλλη εταιρία. Εγώ πήρα αληθινό μπλακεντεκερεπωνυμο πηρε υπαρχουν και οι κινεζιες
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αλλη φορα να ρωτας τους σοφους του πχορουμ, θα σου διναμε την καλυτερη λυση, αφου πρωτα τσακοκωμασταν λιγο.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 22:35Χάρηκεenaon έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 20:00μακάρι να ειναι άσχετος, για να χαρεί που του αγόρασες την χειρότερη ίσως μάρκα της αγοράς.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 15:55
Αυτουνού χάλασε αλλά δεν ήταν μπλακεντεκερ ήταν άλλη εταιρία. Εγώ πήρα αληθινό μπλακεντεκεραπλά το δικό του ήταν πιο μεγάλο, αυτό που πήρα εγώ είναι μικρό μου είπε αλλά οκ.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγώ χάλασα ένα μακιτα, αλλά το παρκσαιντ από τα λιντ δεν λέει να πεθάνει . Αν με ρωτήσει κάποιος τι να προτείνω ;Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 08:56αλλη φορα να ρωτας τους σοφους του πχορουμ, θα σου διναμε την καλυτερη λυση, αφου πρωτα τσακοκωμασταν λιγο.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 22:35Χάρηκεαπλά το δικό του ήταν πιο μεγάλο, αυτό που πήρα εγώ είναι μικρό μου είπε αλλά οκ.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
κινέζικο ή ιαπωνικό, απο περιέργεια; Τα παρκσιντε (einhell) πάντως ειναι γερά πράγματι.
Χαλιά είναι, ακόμα και το πιο απλα μου μένανε, είχα πάρει μια μηχανή συγκόλλησης δεν κράτησε ούτε μήνα. Έχω βρει την υγεία μου με τα DeWalt,.
δεν ειναι σωστή συγκριση αυτή, τα παρκσιντε ειναι φθηνά εινχελλ, οπως τα βλακ ενδ δεκερ τα φθηνά δεβαλτ, ιδιες εταιρίες ειναι. Με εινχελλ θα συγκρίνεις δεβαλτ αν ειναι.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πράσινο, τώρα τι είναι δεν ξέρω , βέβαια φταίω και εγώ που ήθελα να ανοίξω τρύπα στην πλάκα για καμινάδα με δράπανο

The business man whose master plan controls the world each day,
δεν λεει κάτι το χρώμα, τα ασπρα ειναι και τα καλά επαγγελματικά ιαπωνικά μακίτα, τα anniversary edition, με αλουμινένιες θήκες κλπ, και τα home level ιαπωνικά μακίτα, και αρκετά κινέζικα βγήκαν ασπρα στην αρχή για να μοιαζουν. Μετα τα βγαλανε και τα κινέζικα πρασινα. Δες το αυτοκόλλητο στο πλάι αν το εχεις ακόμα, τα κινέζικα πράγματι δεν ειναι σπουδαία.enterprise-psi έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 12:05Πράσινο, τώρα τι είναι δεν ξέρω , βέβαια φταίω και εγώ που ήθελα να ανοίξω τρύπα στην πλάκα για καμινάδα με δράπανο