Μεταξύ αρακά και μπάμιες καταλήξαμε στον αρακά

Καταλαβαίνω, γούστα είναι αυτά, τί να κάνουμε
τριτη θ ανεβω, ανημερα πρωταριλια, ελπιζω να μην εχει πορειες και παπαριες.
Η επιλογή έγινε βασει των συνοδευτικών...
Μιλάς για γούστα και σου λέω ότι επιλέχθηκε ο αρακάς λόγω των υπαρχόντων συνοδευτικών ...πήγαιναν καλύτερα με τον αρακά.
ρε κουσκούσι, γράφε τα λίγο πιο νορμαλ να σε καταλαβαίνουμε, αφού δεν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημαksk έγραψε: ↑29 Μαρ 2025, 11:16Μιλάς για γούστα και σου λέω ότι επιλέχθηκε ο αρακάς λόγω των υπαρχόντων συνοδευτικών ...πήγαιναν καλύτερα με τον αρακά.
Τωρα σχετικά με το φακορυζο κάνω αναφορά και στην δαφνη που έγραψες αστειευόμενη...
Ελπίζω τωρα να μπόρεσες να με καταλάβεις...
Μπαγια
Υ.Γ κάποιοι όντως έχουν πέσει σε λήθαργο αναλώνοντας τον χρόνο τους σε σκέψεις παρελθόντος... ολα είναι επιλογες
Μια χαρά κατανοητά τα εγραψα...Τα διάβασες εν ριπή και με προδιάθεση...Saturn έγραψε: ↑29 Μαρ 2025, 11:46ρε κουσκούσι, γράφε τα λίγο πιο νορμαλ να σε καταλαβαίνουμε, αφού δεν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημαksk έγραψε: ↑29 Μαρ 2025, 11:16Μιλάς για γούστα και σου λέω ότι επιλέχθηκε ο αρακάς λόγω των υπαρχόντων συνοδευτικών ...πήγαιναν καλύτερα με τον αρακά.
Τωρα σχετικά με το φακορυζο κάνω αναφορά και στην δαφνη που έγραψες αστειευόμενη...
Ελπίζω τωρα να μπόρεσες να με καταλάβεις...
Μπαγια
Υ.Γ κάποιοι όντως έχουν πέσει σε λήθαργο αναλώνοντας τον χρόνο τους σε σκέψεις παρελθόντος... ολα είναι επιλογες
Δε μου λες, δάφνη μόνο στο φακόρυζο βάζεις? εγώ την βάζω σε πολλά φαγητά!
Για τον αρακά, μη με παρεξηγείς, δεν τον μπορώ με τίποτα αλλα οκ
ΥΓ: αν αναφέρεσαι σε εμένα και όχι κάπου αόριστα ως συνηθίζεις, σκέψεις του παρελθόντος τσου (όχι με την έννοια που το λες τουλάχιστον)
πιο πολύ, σκέψεις παρόντος....αν έχεις κανα καλό χρησμό, βοήθα!
Ξερεις κάτι;Saturn έγραψε: ↑29 Μαρ 2025, 16:33εν ριπή ναι, το συνηθίζω, ιδίως τελευταία, το έχω δηλώσει πολλές φορές
Αλλά δεν συμμετέχω σε ομάδες μελέτης Γραφής της Πυθίας, οπότε θα με συγχωρείς, μάλλον δεν έχω τα κατάλληλα προσόντα έτσι κι αλλιώς να σε καταλάβω, χρειάζονται ομαδικά σεμινάρια μάλλον, δεν συμμετέχω σε αυτά, ίσως κάποια άλλη φορά