Το θέμα γάμος έχει συζητηθεί επανειλημμένα σε νηφάλια κατάσταση..
, , θα σε αποκαταστήσει ? , , , αλλιως μαζευομαστε ολοι οι μηχανοβιοι του φορα και .....
Διαφωνούμε στο είδος της αποκατάστασης. Αυτός θέλει πολιτικό εγώ θρησκευτικό. Αυτός λέει ότι ούτε πεθαμένος δε θα τον ψάλλει παπάς,εγώ του λέω πεθαμένος θα είναι δε θα ξέρει τι θα γίνει, αυτός λέει θα αφήσει εντολή να καεί, εγώ λέω δε μπα να αφήσεις ότι εντολή θες εγώ σε θάψω να μπορώ να έρχομαι να σε βρίζω μετά λέει αν είναι ετσι θα πεθάνεις πρώτη και κάπου εκεί καταλήγουμε ότι δε θα παντρευτούμε.
Είναι φουλ άθεος με τάσεις αντιχριστιανικες, αν και προχθές που είμασταν στην εκκλησία και χρειάστηκε κάποιος να κάνει υποστήριξη στο σήκωμα του επιταφίου το έκανε. Ίσως για αυτό πίνει σερί, να ξεχάσει
Μπραβο . συνεχισε ετσι . απλως ο δικος σου εχει καποιες τασεις αρνησης ( συμβαινει και στα καλυτερα ζευγαργια ) . σε κανα 2μηνο που θα κανει το παπαδακι ( τον βοηθο του παππα στο ιερο ) ολοι θα ξερουμε ποιος κερδισε .
Η στηριξη του επιταφίου εχει αλληγορική σημασια . προφανως ειναι ετοιμος να σηκωσει τα βαρη του εγγάμου βιου .
Το θέμα γάμος έχει συζητηθεί επανειλημμένα σε νηφάλια κατάσταση..
, , θα σε αποκαταστήσει ? , , , αλλιως μαζευομαστε ολοι οι μηχανοβιοι του φορα και .....
Διαφωνούμε στο είδος της αποκατάστασης. Αυτός θέλει πολιτικό εγώ θρησκευτικό. Αυτός λέει ότι ούτε πεθαμένος δε θα τον ψάλλει παπάς,εγώ του λέω πεθαμένος θα είναι δε θα ξέρει τι θα γίνει, αυτός λέει θα αφήσει εντολή να καεί, εγώ λέω δε μπα να αφήσεις ότι εντολή θες εγώ σε θάψω να μπορώ να έρχομαι να σε βρίζω μετά λέει αν είναι ετσι θα πεθάνεις πρώτη και κάπου εκεί καταλήγουμε ότι δε θα παντρευτούμε.
Είναι φουλ άθεος με τάσεις αντιχριστιανικες, αν και προχθές που είμασταν στην εκκλησία και χρειάστηκε κάποιος να κάνει υποστήριξη στο σήκωμα του επιταφίου το έκανε. Ίσως για αυτό πίνει σερί, να ξεχάσει
Η μονη αποκατασταση ειναι να σε γραψει στ αρχιδια του
Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ζει ;
Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ζει ;
Ε καλά αμοιβαίο είναι το γράψιμο. Δεν οπισθοχωρεί κανείς από τους 2. Και καλώς γιατί δε τα βλέπω καλά.
Ζει μωρέ η μανούλα του,.μια ψυχοϋλα είναι ένα πλασματάκι. Όποτε πάω της χτενίζω τα μαλλάκια, της βάζω κρέμα στα χέρια και της λέω μύρισε δε μυρίζει ωραία; και με κοιτάει μέσα στα μάτια και προσπαθεί να καταλάβει ποια είμαι και με χαϊδεύει. Και της λέει ο λεγάμενος μάνα η γυναίκα μου είναι δε τη θυμάσαι, και του λέει αυτή τη μικρούλα να τη προσέχεις.
Όλα εναντίον του
Μπραβο . συνεχισε ετσι . απλως ο δικος σου εχει καποιες τασεις αρνησης ( συμβαινει και στα καλυτερα ζευγαργια ) . σε κανα 2μηνο που θα κανει το παπαδακι ( τον βοηθο του παππα στο ιερο ) ολοι θα ξερουμε ποιος κερδισε .
Η στηριξη του επιταφίου εχει αλληγορική σημασια . προφανως ειναι ετοιμος να σηκωσει τα βαρη του εγγάμου βιου .
Στα δικα μας οι ελευθεροι . βιον ανθοσπαρτον .
Η στήριξη του επιταφιου ήρθε ως τιμωρία στην κοροϊδία του. Γιατί βγαίνει ο ψάλτης (νομιζω) και λέει οσες φοράτε κραγιόν να το σκουπισετε παρακαλώ. Και είμασταν πιο δίπλα σαν τιε γριές συμπεθέρες και του λέει ο λεγάμενος καλά τα λες, έρχονται με κραγιόν να ασπαστούν την εικόνα. Και όταν χρειάστηκε κάποιος να υποστηρίξει τον θυμήθηκε ο ψάλτης και του έκανε νόημα.
Αηηη λέω αυτού τώρα. Βέβαια μου είπε ότι πάω αλλά.θα όταν περνάει κόσμος απο κάτω θα κάνω μπεεε. Αλλά δεν το έκανε.
Ήπιε πάρα μα πάρα πολύ 2 μέρες τώρα. Πόσο ήπιε πωωω όσο δε πίνει σ' ενα χρόνο. Εγώ είπα θα σκάσει απ το ποτό.
Πραγματικά δε το καταλαβαίνω γιατί πίνουν τόσο πολύ αυτές τις μέρες.
Το θετικό ήταν ότι πήρα τ αμάξι και δε μπορούσε να πει κουβέντα
Πόσα χλμ οδήγησες, σε τί δρόμο; Ηταν γρήγορη η κίνηση; Είχες πιεί έστω λίγο κρασάκι ή στεγνή;
Δεν έχεις εμπειρία μαρήηηη.
Αλλά οκ.
Απλά να σου επισημάνω πως τέτοιες μερες, βγαίνει ο εκαστοτε μαλάκας που οδηγάει μόνο καμιά Κυριακή και σκοτώνει κοσμάκη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ζει ;
Ε καλά αμοιβαίο είναι το γράψιμο. Δεν οπισθοχωρεί κανείς από τους 2. Και καλώς γιατί δε τα βλέπω καλά.
Ζει μωρέ η μανούλα του,.μια ψυχοϋλα είναι ένα πλασματάκι. Όποτε πάω της χτενίζω τα μαλλάκια, της βάζω κρέμα στα χέρια και της λέω μύρισε δε μυρίζει ωραία; και με κοιτάει μέσα στα μάτια και προσπαθεί να καταλάβει ποια είμαι και με χαϊδεύει. Και της λέει ο λεγάμενος μάνα η γυναίκα μου είναι δε τη θυμάσαι, και του λέει αυτή τη μικρούλα να τη προσέχεις.
Όλα εναντίον του
Ήπιε πάρα μα πάρα πολύ 2 μέρες τώρα. Πόσο ήπιε πωωω όσο δε πίνει σ' ενα χρόνο. Εγώ είπα θα σκάσει απ το ποτό.
Πόσα χλμ οδήγησες, σε τί δρόμο; Ηταν γρήγορη η κίνηση; Είχες πιεί έστω λίγο κρασάκι ή στεγνή;
Αλλά οκ.
Απλά να σου επισημάνω πως τέτοιες μερες, βγαίνει ο εκαστοτε μαλάκας που οδηγάει μόνο καμιά Κυριακή και σκοτώνει κοσμάκη.
Ε όχι μωρέ μέσα στην Αθήνα το πήρα. Και δεν ειχε καθόλου κίνηση και ούτε το πάτησα για τον λόγο που λες επειδή κυκλοφορούν ένα σωρό μαλάκες. Αλλά δεν είχε καθολου κίνηση και βρήκα ανετότατα να το παρκάρω απέναντι από το σπίτι σε 3 θέσεις κενές. Ούτε καν μπρος πίσω δε χρειάστηκε να κάνω. Τσουπ τσουπ το έβαλα. Και το βρήκε το πρωί ο λεγάμενος και ηταν πίσω αλλο αυτοκίνητο κοντά κοντά παρκαρισμενο που κατεβήκαμε και μου λέει μια χαρά το πάρκαρες. Αλφαδι. Μπράβο.
Βέβαια δε του είπα ότι ήταν όλα κενά πίσω
Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ζει ;
Όλα εναντίον του
Αλλά οκ.
Ε όχι μωρέ μέσα στην Αθήνα το πήρα. Και δεν ειχε καθόλου κίνηση και ούτε το πάτησα για τον λόγο που λες επειδή κυκλοφορούν ένα σωρό μαλάκες. Αλλά δεν είχε καθολου κίνηση και βρήκα ανετότατα να το παρκάρω απέναντι από το σπίτι σε 3 θέσεις κενές. Ούτε καν μπρος πίσω δε χρειάστηκε να κάνω. Τσουπ τσουπ το έβαλα. Και το βρήκε το πρωί ο λεγάμενος και ηταν πίσω αλλο αυτοκίνητο κοντά κοντά παρκαρισμενο που κατεβήκαμε και μου λέει μια χαρά το πάρκαρες. Αλφαδι. Μπράβο.
Βέβαια δε του είπα ότι ήταν όλα κενά πίσω
Ήσουν τυχερή μπέϊμπ.
Αυτο θέλω να το κάνεις όταν θα γίνεται τση πουτάνας στους δρόμους, μια καθημερινή. Να σε παραδεχτώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.