Ο καλύτερος πρέπει να έχει σκοτώσει μάνα -πατέρα.
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Απλώς αδιαφορώ παντελώς για όσους στηρίζουν ενσωματώσεις της χ ή ψ εθιμικής κουλτούρας (συμπεριλαμβανόμενης της βίας) όταν λούζονται οι ίδιοι με το σαμπουάν της ανεκτικότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλή φάση, αν το έκανες. Αφού δεν μας έκατσε η Καραϊβική.Airman68 έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 13:51Αν θέλεις μπορώ να κάνω low pass από πάνω όταν θα ανταλάσσετε τους όρκους σας για να μην ακούσει κανένας τι θα πεις!Πασιφάη έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 12:07Ποιές κουμπαριές μάνα μου; Θα σκάσεις μύτη σαν φίλη, όπως και οι υπόλοιποι συμχωρουμίτες, να θαυμάσετε τον έρωτά μας. Εκεί, δίπλα στο φαράγγι του Ενιππέα.Andromachi έγραψε: ↑29 Απρ 2025, 23:26
Εδώ κοιτάμε να γλυτώσουμε τις βενζίνες μανα`μ
Μουσελινα θα πάω να πάρω???
Άσε θα κάνω τα έξοδα του γάμου ως κουμπάρα....θα έρθω με φόρμα και αθλητικά.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Έχει από το πρωί που τραγουδάει ετούτο και με κοιτάει και είναι κάπως
Του λέω τι παίζει με το άσμα; τίποτα λέει γιατί θορυβήθηκες; λέω δε θορυβήθηκα απλά με κοιτάς. Πάντα σε κοιτάω μου λέει και πατάει ματιά. Και σκέφτομαι και λέω να παραμιλούσα στον ύπνο μου ή το κάνει και καλά οτι παραμιλούσα και με ακούσε για να με ψαρώσει;
το άφησα να περάσει έτσι.
Του λέω τι παίζει με το άσμα; τίποτα λέει γιατί θορυβήθηκες; λέω δε θορυβήθηκα απλά με κοιτάς. Πάντα σε κοιτάω μου λέει και πατάει ματιά. Και σκέφτομαι και λέω να παραμιλούσα στον ύπνο μου ή το κάνει και καλά οτι παραμιλούσα και με ακούσε για να με ψαρώσει;
το άφησα να περάσει έτσι.
Γιατί γαμιέσαι πατοκορφα ρε Alpha, γιατί;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
δεν εχω χειροτερο. θα αναγκαστω να περασω την επομενη εβδομαδα στον πειραια.
καποια αλλαγη στη νομοθεσια, με υποχρεωνει να περασω ενα σχολειο για να αποκτησω πιστοποιητικο χειρισμου ραδιοεπικοινωνιας. αλλιως δεν μπορω να δουλεψω.
και δε γινεται online, μηγαμησω. θα πηξω.

καποια αλλαγη στη νομοθεσια, με υποχρεωνει να περασω ενα σχολειο για να αποκτησω πιστοποιητικο χειρισμου ραδιοεπικοινωνιας. αλλιως δεν μπορω να δουλεψω.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
που στον πειραια;Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 16:18δεν εχω χειροτερο. θα αναγκαστω να περασω την επομενη εβδομαδα στον πειραια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
θα μαθω τη δευτερα. δηλαδη μου ειπαν, αλλα το ξεχασα κιολας, πανω στον πανικο να κανονισω πως θα γινουν οι δουλειες μου για να μπορεσω να λειψω.Ερμής έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 16:19που στον πειραια;Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 16:18δεν εχω χειροτερο. θα αναγκαστω να περασω την επομενη εβδομαδα στον πειραια.
8 ωρες τη μερα θρανιο, στα 50 μου, για να διδαχθω πραγματα που ξερω, ως ερασιτεχνης, βασικο χειρισμο vhf και λοιπων σωστικων.
χασιμο χρονου, χωρια η ταλαιπωρια.
Οκ, σαν ανήλικο που το παράτησαν στη μέση του πουθενά κάνεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 16:18δεν εχω χειροτερο. θα αναγκαστω να περασω την επομενη εβδομαδα στον πειραια.
Λες και μεγάλωσες στην ...Ελβετία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειμαι ηδη στο νησι, εχω μεταφερει μαζι μου οικοσκευη, πρεπει να φορτωσω τα μισα για να παω τωρα να μεινω πειραια, με προειδοποιηση για σχεδιασμο 2 μερες. και αντι να ειμαι χαλαρα, λιγο δουλιτσα πολλες βουτιες, θα ειμαι λιγο διαβασμα πολυ μποτιλιαρισμα και τετοια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 16:33Οκ, σαν ανήλικο που το παράτησαν στη μέση του πουθενά κάνεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 16:18δεν εχω χειροτερο. θα αναγκαστω να περασω την επομενη εβδομαδα στον πειραια.
ε, μου γαμησε τα σχεδια.
ενταξει, δε θα πεθανω κιολας.

το γαμωτο ειναι το χωρις λογο. να διδαχθω εντελως βασικα πραγματα που ξερω ηδη.
- Fata_Morgana
Κι εγώ αξιολογώ διεύθυνση και προϊσταμένους, να ξέρετε..
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Έχει υποβληθεί η αξιολόγηση του προϊσταμένου τον οποίο αφορά.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Έχει υποβληθεί η αξιολόγηση του προϊσταμένου τον οποίο αφορά.
ΛουφαδόρεΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 16:33Οκ, σαν ανήλικο που το παράτησαν στη μέση του πουθενά κάνεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 16:18δεν εχω χειροτερο. θα αναγκαστω να περασω την επομενη εβδομαδα στον πειραια.

Η καλύτερη μου ήταν όταν με ξανακάλεσαν 45 χρονών σε "Παρμενίωνα" μία βδομάδα.
Ξανάνιωσα ο πούστης ,γλύτωσα και το σχολείο.
Ξανάνιωσα ο πούστης ,γλύτωσα και το σχολείο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 08 Μάιος 2023, 00:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 68 Απαντήσεις
- 4695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
18 Ιούλ 2024, 23:19
-