Και νόμιζα ότι ο χαβαλές που έκανα στο παλιο με την δήθεν θητεία μου στην Λεγεωνα ήταν λίγο υπερβολή.
The end.
- Otto Weininger
Re: The end.
Let them make the first mistake. We make the last move.
To ίδιο και εγώ που έλεγα οτι ήμουν στη Σερβία τον καιρό του Αρκάν.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 10:36Και νόμιζα ότι ο χαβαλές που έκανα στο παλιο με την δήθεν θητεία μου στην Λεγεωνα ήταν λίγο υπερβολή.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα υπόλοιπα αλλά όταν είχα χαθεί στη γραμμή Maginot 30 μέρες είχα συναντήσει ένα τύπο με κιμωλία που με βοήθησε να βγω (αν είσαι ο ίδιος,είμαι το κοντό παλικάρι που του τέλειωσαν τα ψιχουλάκια)
οτι μπορει καθενας.
αλλα ρε παιδια μου, εμεις οι ψαραδες εχουμε τ ονομα, αλλα και συ ελεος, η ξυλινη μυτη σου θα μετριεται με ετη φωτος σε λιγο, κανε κρατει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- blackpaint
το αστειο ειναι πως ειμαι σ ενα φορουμ οπου το να πεις πως εχεις παει στη Γαλλια, στην Ισπανια, στην Ελβετια, στην Αμερικη και στην Ινδια, φαινεται υπερβολη σα να λες πως πηγες στην λεγεωνα.
Και μετα μου λετε να μη σας λεω επαρχιωτες.
Και μετα μου λετε να μη σας λεω επαρχιωτες.
- blackpaint
- blackpaint
Ναι; Σε ποιο χωριο ηταν η εισοδος που μπηκες, θυμασαι;Πάρης Μπενετζέρης έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 11:23Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα υπόλοιπα αλλά όταν είχα χαθεί στη γραμμή Maginot 30 μέρες είχα συναντήσει ένα τύπο με κιμωλία που με βοήθησε να βγω (αν είσαι ο ίδιος,είμαι το κοντό παλικάρι που του τέλειωσαν τα ψιχουλάκια)
- blackpaint
ουτε καν, 6-8 βδομαδες πηρε το καθε ταξιδι, και πληρωσανε πολλα παραπανω, τα 5Κ ηταν μονο το χαρτζιλικι μου που ελεγα.hellegennes έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 23:36Το να γυρίσεις μια ολόκληρη ήπειρο από άκρη σε άκρη απαιτεί περίπου 3 ζωές, άρα είσαι 280 χρονών. Δεν θα σε ρωτήσω καν γιατί κάποιος να πληρώσει 5-6 χιλιάρικα μόνο για την μετακίνηση και την διαμονή σου.
τι λες βρε χέλλη, μπορεί να είναι καλλιτέχνης ο άνθρωποςhellegennes έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 23:36Το να γυρίσεις μια ολόκληρη ήπειρο από άκρη σε άκρη απαιτεί περίπου 3 ζωές, άρα είσαι 280 χρονών. Δεν θα σε ρωτήσω καν γιατί κάποιος να πληρώσει 5-6 χιλιάρικα μόνο για την μετακίνηση και την διαμονή σου.
φίλος μου , γνωστός ντιτζέι (μεινστριμίλες έπαιζε, όχι τίποτε φοβερό)
έχει γυρίσει όλο το κόσμο λόγω επαγγέλματος, με τα έξοδα εννοείται
πληρωμένα, στα καλύτερα ξενοδοχεία, με όλες τις ανέσεις εξασφαλισμένες
άντε κουνήστε λίγο το κεφάλι σας μερικοί
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Από το Schœnenbourg.Πες μου τώρα από που πήρες την κιμωλία,πόσα κομμάτια,πόσο πλήρωσες,πως την χρησιμοποίησες και θα σου πω από που πήρα τα γαμάτα κρουασάν που έκανα τα ψιχουλάκια
(Αν είναι να αρχίσουμε τα επαρχιώτικα έχω πολλές ερωτήσεις)
- blackpaint
σε λενε νυχτα, αλλα εισαι η πιο φωτεινη απο ολους.νύχτα έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 12:06τι λες βρε χέλλη, μπορεί να είναι καλλιτέχνης ο άνθρωποςhellegennes έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 23:36Το να γυρίσεις μια ολόκληρη ήπειρο από άκρη σε άκρη απαιτεί περίπου 3 ζωές, άρα είσαι 280 χρονών. Δεν θα σε ρωτήσω καν γιατί κάποιος να πληρώσει 5-6 χιλιάρικα μόνο για την μετακίνηση και την διαμονή σου.
φίλος μου , γνωστός ντιτζέι (μεινστριμίλες έπαιζε, όχι τίποτε φοβερό)
έχει γυρίσει όλο το κόσμο λόγω επαγγέλματος, με τα έξοδα εννοείται
πληρωμένα, στα καλύτερα ξενοδοχεία, με όλες τις ανέσεις εξασφαλισμένες
άντε κουνήστε λίγο το κεφάλι σας μερικοί
επισης, κοντα επεσες, αλλα δεν ημουν εγω ο καλλιτεχνης σε αυτο το τουρ, ειχα μια πιο ταπεινη αν και πολυ λιγοτερο αγχωτικη δουλεια, εξ ου και η τοσο χαμηλη αμοιβη.
- blackpaint
στο ιδιο σεκτερ ειμασταν, εγω ειχα βρει μια εισοδο στο Οφφεντορφ. Υπηρχε και μια κρυφη εισοδος στο παρκο της ορανζερι στο Στρασβουργο, αλλα δεν την βρηκα ποτε, μονο ενα αμπρι υπηρχε που ειχε γινει στεκι νεολαιων και ολο το κλειναν και οι αλλοι το ξανανοιγαν.Πάρης Μπενετζέρης έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 12:09Από το Schœnenbourg.Πες μου τώρα από που πήρες την κιμωλία,πόσα κομμάτια,πόσο πλήρωσες,πως την χρησιμοποίησες και θα σου πω από που πήρα τα γαμάτα κρουασάν που έκανα τα ψιχουλάκια
(Αν είναι να αρχίσουμε τα επαρχιώτικα έχω πολλές ερωτήσεις)
Την κιμωλια την πηρα απο τη σχολη, αλλα δεν την χρησιμοποιησα, λιγες ωρες κρατησε η περιηγηση μου. Ειχα παει και σε αλλες φασεις, εκεινη την εποχη εκαναν συνεχεια παρτυ στα αμπρι.
Χαιρομαι παντως που συνανταω καποιον αλλον εξερευνητη των οχυρωσεων, αλλα δεν ημουνα εγω αυτος που σε εσωσε. Δεν συναντησα κανεναν εκει.
Η αληθεια ειναι οτι τιποτα απο αυτα που περιγραφει ο μπλακι δεν ειναι εξτριμ και πολυ ακριβο για καποιον που εχει γεννηθει Γαλλια ή Βελγιο οπως πιστευω οτι γεννηθηκε ο μπλακι.
Σε ενα καστρο πας και μενεις με λιγοτερο απο 100 ευρω τη βραδια.Μυκονος σε ρουμ του λετ τον Αυγουστο πιο ακριβη ειναι.
Παβλονα με 50 ευρω αεροπορικο. (καλη η Παβλονα αλλα πολυ τουριστικη.Εχω κανει αυτο με τους ταυρους αλλα στη γνησια προβεια εκδοση σε χωριο)
Mαζινο διπλα στο σπιτι του που λεει ο λογος.
Ιμαλαια 1 μισθος Γαλλιας.Αντι να πας Πουκετ πας Ιμαλαια.Αμα εισαι και πιτσιρικας να το παιζεις αλτερνατιβ πιο φτηνα σου βγαινει απο πουκετ.
Ακριβη ειναι η Αμερικη αλλα απο οτι καταλαβα πηγε δουλευοντας.Το να κανεις τον ηλεκτρολογο στις σκηνες ή να παιζεις κανενα οργανο χωρις να εισαι ο τραγουδιστης αρχιπερφορμερ δεν ειναι τιποτα εξτριμ.Γεματο ειμαστε εδω απο Αργεντινους και Χιλιανους και Περουανους που κανουν περιοδειες.
Απο Ελλαδα βεβαια ειναι πολυ πιο ακριβα και δυσκολα να τα κανεις αυτα οποτε φαινονται εξωτικα και πεφτουν τα γκομενακια και αρχιζουν αχ μπλακι τι ανησυχο πνευμα που εισαι
Σε ενα καστρο πας και μενεις με λιγοτερο απο 100 ευρω τη βραδια.Μυκονος σε ρουμ του λετ τον Αυγουστο πιο ακριβη ειναι.
Παβλονα με 50 ευρω αεροπορικο. (καλη η Παβλονα αλλα πολυ τουριστικη.Εχω κανει αυτο με τους ταυρους αλλα στη γνησια προβεια εκδοση σε χωριο)
Ιμαλαια 1 μισθος Γαλλιας.Αντι να πας Πουκετ πας Ιμαλαια.Αμα εισαι και πιτσιρικας να το παιζεις αλτερνατιβ πιο φτηνα σου βγαινει απο πουκετ.
Ακριβη ειναι η Αμερικη αλλα απο οτι καταλαβα πηγε δουλευοντας.Το να κανεις τον ηλεκτρολογο στις σκηνες ή να παιζεις κανενα οργανο χωρις να εισαι ο τραγουδιστης αρχιπερφορμερ δεν ειναι τιποτα εξτριμ.Γεματο ειμαστε εδω απο Αργεντινους και Χιλιανους και Περουανους που κανουν περιοδειες.
Απο Ελλαδα βεβαια ειναι πολυ πιο ακριβα και δυσκολα να τα κανεις αυτα οποτε φαινονται εξωτικα και πεφτουν τα γκομενακια και αρχιζουν αχ μπλακι τι ανησυχο πνευμα που εισαι

- blackpaint
τα αυτονοητα, οπως παντα. Chapeau!fagano3 έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 12:28Η αληθεια ειναι οτι τιποτα απο αυτα που περιγραφει ο μπλακι δεν ειναι εξτριμ και πολυ ακριβο για καποιον που εχει γεννηθει Γαλλια ή Βελγιο οπως πιστευω οτι γεννηθηκε ο μπλακι.