The end.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: The end.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 27 Ιουν 2019, 10:36

Ερμής έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:30
Στις εμπειρίες πρέπει να βάλει και οτι στα 11-12-13 κάπου εκεί κάρφωνε την άλλη στα χαλάσματα της ανακαίνισης του Χιλτον.
Και νόμιζα ότι ο χαβαλές που έκανα στο παλιο με την δήθεν θητεία μου στην Λεγεωνα ήταν λίγο υπερβολή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Ιουν 2019, 10:38

Otto Weininger έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:36
Ερμής έγραψε:
Στις εμπειρίες πρέπει να βάλει και οτι στα 11-12-13 κάπου εκεί κάρφωνε την άλλη στα χαλάσματα της ανακαίνισης του Χιλτον.
Και νόμιζα ότι ο χαβαλές που έκανα στο παλιο με την δήθεν θητεία μου στην Λεγεωνα ήταν λίγο υπερβολή.
To ίδιο και εγώ που έλεγα οτι ήμουν στη Σερβία τον καιρό του Αρκάν. :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Πάρης Μπενετζέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρης Μπενετζέρης » 27 Ιουν 2019, 11:23

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα υπόλοιπα αλλά όταν είχα χαθεί στη γραμμή Maginot 30 μέρες είχα συναντήσει ένα τύπο με κιμωλία που με βοήθησε να βγω (αν είσαι ο ίδιος,είμαι το κοντό παλικάρι που του τέλειωσαν τα ψιχουλάκια)

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 27 Ιουν 2019, 11:41

blackpaint έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:21
τι να μας πεις κι εσυ ρε ασεβαστε, μονο για κανα ψαρεμα..
οτι μπορει καθενας.

αλλα ρε παιδια μου, εμεις οι ψαραδες εχουμε τ ονομα, αλλα και συ ελεος, η ξυλινη μυτη σου θα μετριεται με ετη φωτος σε λιγο, κανε κρατει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιουν 2019, 11:44

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 11:44

το αστειο ειναι πως ειμαι σ ενα φορουμ οπου το να πεις πως εχεις παει στη Γαλλια, στην Ισπανια, στην Ελβετια, στην Αμερικη και στην Ινδια, φαινεται υπερβολη σα να λες πως πηγες στην λεγεωνα.
Και μετα μου λετε να μη σας λεω επαρχιωτες.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 11:48

Ερμής έγραψε:
πιο παλια ηταν και δεν ηταν χαλασματα, το ξυλινο μπαρ στο ισογειο ηταν που ηταν κλειστο. Σ ευχαριστω που μου το θυμισες κιολας.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 11:49

Πάρης Μπενετζέρης έγραψε:
27 Ιουν 2019, 11:23
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα υπόλοιπα αλλά όταν είχα χαθεί στη γραμμή Maginot 30 μέρες είχα συναντήσει ένα τύπο με κιμωλία που με βοήθησε να βγω (αν είσαι ο ίδιος,είμαι το κοντό παλικάρι που του τέλειωσαν τα ψιχουλάκια)
Ναι; Σε ποιο χωριο ηταν η εισοδος που μπηκες, θυμασαι;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 12:01

hellegennes έγραψε:
26 Ιουν 2019, 23:36
Το να γυρίσεις μια ολόκληρη ήπειρο από άκρη σε άκρη απαιτεί περίπου 3 ζωές, άρα είσαι 280 χρονών. Δεν θα σε ρωτήσω καν γιατί κάποιος να πληρώσει 5-6 χιλιάρικα μόνο για την μετακίνηση και την διαμονή σου.
ουτε καν, 6-8 βδομαδες πηρε το καθε ταξιδι, και πληρωσανε πολλα παραπανω, τα 5Κ ηταν μονο το χαρτζιλικι μου που ελεγα.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 27 Ιουν 2019, 12:06

hellegennes έγραψε:
Το να γυρίσεις μια ολόκληρη ήπειρο από άκρη σε άκρη απαιτεί περίπου 3 ζωές, άρα είσαι 280 χρονών. Δεν θα σε ρωτήσω καν γιατί κάποιος να πληρώσει 5-6 χιλιάρικα μόνο για την μετακίνηση και την διαμονή σου.
τι λες βρε χέλλη, μπορεί να είναι καλλιτέχνης ο άνθρωπος

φίλος μου , γνωστός ντιτζέι (μεινστριμίλες έπαιζε, όχι τίποτε φοβερό)
έχει γυρίσει όλο το κόσμο λόγω επαγγέλματος, με τα έξοδα εννοείται
πληρωμένα, στα καλύτερα ξενοδοχεία, με όλες τις ανέσεις εξασφαλισμένες

άντε κουνήστε λίγο το κεφάλι σας μερικοί
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Πάρης Μπενετζέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρης Μπενετζέρης » 27 Ιουν 2019, 12:09

blackpaint έγραψε:
27 Ιουν 2019, 11:49
Από το Schœnenbourg.Πες μου τώρα από που πήρες την κιμωλία,πόσα κομμάτια,πόσο πλήρωσες,πως την χρησιμοποίησες και θα σου πω από που πήρα τα γαμάτα κρουασάν που έκανα τα ψιχουλάκια
(Αν είναι να αρχίσουμε τα επαρχιώτικα έχω πολλές ερωτήσεις)

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 12:11

νύχτα έγραψε:
27 Ιουν 2019, 12:06
hellegennes έγραψε:
τι λες βρε χέλλη, μπορεί να είναι καλλιτέχνης ο άνθρωπος

φίλος μου , γνωστός ντιτζέι (μεινστριμίλες έπαιζε, όχι τίποτε φοβερό)
έχει γυρίσει όλο το κόσμο λόγω επαγγέλματος, με τα έξοδα εννοείται
πληρωμένα, στα καλύτερα ξενοδοχεία, με όλες τις ανέσεις εξασφαλισμένες

άντε κουνήστε λίγο το κεφάλι σας μερικοί
σε λενε νυχτα, αλλα εισαι η πιο φωτεινη απο ολους.

επισης, κοντα επεσες, αλλα δεν ημουν εγω ο καλλιτεχνης σε αυτο το τουρ, ειχα μια πιο ταπεινη αν και πολυ λιγοτερο αγχωτικη δουλεια, εξ ου και η τοσο χαμηλη αμοιβη.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 12:22

Πάρης Μπενετζέρης έγραψε:
27 Ιουν 2019, 12:09
blackpaint έγραψε:
27 Ιουν 2019, 11:49
Από το Schœnenbourg.Πες μου τώρα από που πήρες την κιμωλία,πόσα κομμάτια,πόσο πλήρωσες,πως την χρησιμοποίησες και θα σου πω από που πήρα τα γαμάτα κρουασάν που έκανα τα ψιχουλάκια
(Αν είναι να αρχίσουμε τα επαρχιώτικα έχω πολλές ερωτήσεις)
στο ιδιο σεκτερ ειμασταν, εγω ειχα βρει μια εισοδο στο Οφφεντορφ. Υπηρχε και μια κρυφη εισοδος στο παρκο της ορανζερι στο Στρασβουργο, αλλα δεν την βρηκα ποτε, μονο ενα αμπρι υπηρχε που ειχε γινει στεκι νεολαιων και ολο το κλειναν και οι αλλοι το ξανανοιγαν.
Την κιμωλια την πηρα απο τη σχολη, αλλα δεν την χρησιμοποιησα, λιγες ωρες κρατησε η περιηγηση μου. Ειχα παει και σε αλλες φασεις, εκεινη την εποχη εκαναν συνεχεια παρτυ στα αμπρι.
Χαιρομαι παντως που συνανταω καποιον αλλον εξερευνητη των οχυρωσεων, αλλα δεν ημουνα εγω αυτος που σε εσωσε. Δεν συναντησα κανεναν εκει.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Ιουν 2019, 12:28

Η αληθεια ειναι οτι τιποτα απο αυτα που περιγραφει ο μπλακι δεν ειναι εξτριμ και πολυ ακριβο για καποιον που εχει γεννηθει Γαλλια ή Βελγιο οπως πιστευω οτι γεννηθηκε ο μπλακι.

Σε ενα καστρο πας και μενεις με λιγοτερο απο 100 ευρω τη βραδια.Μυκονος σε ρουμ του λετ τον Αυγουστο πιο ακριβη ειναι.

Παβλονα με 50 ευρω αεροπορικο. (καλη η Παβλονα αλλα πολυ τουριστικη.Εχω κανει αυτο με τους ταυρους αλλα στη γνησια προβεια εκδοση σε χωριο)

Mαζινο διπλα στο σπιτι του που λεει ο λογος.

Ιμαλαια 1 μισθος Γαλλιας.Αντι να πας Πουκετ πας Ιμαλαια.Αμα εισαι και πιτσιρικας να το παιζεις αλτερνατιβ πιο φτηνα σου βγαινει απο πουκετ.

Ακριβη ειναι η Αμερικη αλλα απο οτι καταλαβα πηγε δουλευοντας.Το να κανεις τον ηλεκτρολογο στις σκηνες ή να παιζεις κανενα οργανο χωρις να εισαι ο τραγουδιστης αρχιπερφορμερ δεν ειναι τιποτα εξτριμ.Γεματο ειμαστε εδω απο Αργεντινους και Χιλιανους και Περουανους που κανουν περιοδειες.

Απο Ελλαδα βεβαια ειναι πολυ πιο ακριβα και δυσκολα να τα κανεις αυτα οποτε φαινονται εξωτικα και πεφτουν τα γκομενακια και αρχιζουν αχ μπλακι τι ανησυχο πνευμα που εισαι :lol:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 12:32

fagano3 έγραψε:
27 Ιουν 2019, 12:28
Η αληθεια ειναι οτι τιποτα απο αυτα που περιγραφει ο μπλακι δεν ειναι εξτριμ και πολυ ακριβο για καποιον που εχει γεννηθει Γαλλια ή Βελγιο οπως πιστευω οτι γεννηθηκε ο μπλακι.

Σε ενα καστρο πας και μενεις με λιγοτερο απο 100 ευρω τη βραδια.Μυκονος σε ρουμ του λετ τον Αυγουστο πιο ακριβη ειναι.

Παβλονα με 50 ευρω αεροπορικο. (καλη η Παβλονα αλλα πολυ τουριστικη.Εχω κανει αυτο με τους ταυρους αλλα στη γνησια προβεια εκδοση σε χωριο)

Mαζινο διπλα στο σπιτι του που λεει ο λογος.

Ιμαλαια 1 μισθος Γαλλιας.Αντι να πας Πουκετ πας Ιμαλαια.Αμα εισαι και πιτσιρικας να το παιζεις αλτερνατιβ πιο φτηνα σου βγαινει απο πουκετ.

Ακριβη ειναι η Αμερικη αλλα απο οτι καταλαβα πηγε δουλευοντας.Το να κανεις τον ηλεκτρολογο στις σκηνες ή να παιζεις κανενα οργανο χωρις να εισαι ο τραγουδιστης αρχιπερφορμερ δεν ειναι τιποτα εξτριμ.Γεματο ειμαστε εδω απο Αργεντινους και Χιλιανους και Περουανους που κανουν περιοδειες.

Απο Ελλαδα βεβαια ειναι πολυ πιο ακριβα και δυσκολα να τα κανεις αυτα οποτε φαινονται εξωτικα και πεφτουν τα γκομενακια και αρχιζουν αχ μπλακι τι ανησυχο πνευμα που εισαι :lol:
τα αυτονοητα, οπως παντα. Chapeau!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών