Εχετε δοκιμασει ναρκωτικα?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Athina__P

Re: Εχετε δοκιμασει ναρκωτικα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 19 Ιουν 2018, 19:31

Έχω δοκιμάσει χασίς και διάφορα προϊόντα γύρω από αυτό, αλλά δεν κόλλησα και δεν κατάλαβα κιόλας τι του βρίσκουν. :102::102: Η δική μου πραγματικότητα ήταν καλή, δεν ήθελα να ξεφύγω. Παρέες που έκαναν διάφορες ουσίες είχα αρκετές και είχε πολλή πλάκα όλο αυτό. Αλλά δεν αισθανόμουν την ανάγκη να καπνίσω, ούτε να πιω καν. Κόλλησα με τα αγκούρια χαχα :003::003::8):8) για να παραφράσω τον Ασέβαστο! Μια βραδιά με παρεά που ήταν έτοιμη για κάθε είδους τρέλα (αν έπρεπε να πιούν ουσίες για να είναι έτσι δεν με ενδιέφερε) και καλή μουσική ήταν μια χαρά! Μου άρεσε να έχω καθαρό κεφάλι όλες τις ώρες. Τι να έχουν γίνει τώρα αυτοί; Φαντάζομαι οι περισσότεροι είναι κανονικοί άνθρωποι πχια, με δουλειές και υποχρεώσεις. Κάποιοι έμειναν κολλημένοι στον παλιό, μποέμ τρόπο ζωής.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 20 Ιουν 2018, 00:05

enaon έγραψε:
19 Ιουν 2018, 19:07
Beria έγραψε:
19 Ιουν 2018, 19:05
enaon έγραψε:
19 Ιουν 2018, 19:03
πάντως και εγώ δεν είχα ποτέ την περιέργεια να δοκιμάσω.

εκείνο που έκανε την μουσική να γίνεται χρώματα πώς το έλεγαν, θυμάται κανείς που δεν έχει ιδέα από αυτά;
Δεν θυμάμαι
Θυμάμαι όμως εκείνο που έκανε τα ΕΣΠΑ μπεμβε. Πασόκ το λέγαν
Ήταν εισαγόμενο απο Αμερική, δεν είχε σχέση με το πασοκ νομίζω, αλλά ναι, σκληρό ναρκωτικό αυτό και άφησε κουσούρι.

Λες το LSD τα λεγομενα τριπακια.
Και οντως αφηνουν κουσουρια. Υπαρχει κοσμος με μονιμες εγκεφαλικες βλαβες απ αυτα

casper quantum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από casper quantum » 20 Ιουν 2018, 00:19

Πριν τα αντικαταθλιπτικά είχα πάρει ζάναξ 3ις μετρημένες φορές και μέχρι την δόση των 0.5 mg. Με τα φάρμακα είχα φτάσει στην υπομανία, μια πολύυυ ευχάριστη (και πρωτόγνωρη) κατάσταση ΓΙΑ ΜΕΝΑ που όμως κλινικά είναι επικίνδυνη και θα πρέπει αμέσως να μειώσεις δόση. Υπήρχε περίοδος που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ 3ις μετρημένες μέρες, να ήμουνα κανονικά στο πόδι όλη μέρα, να μην κουράζομαι καθόλου και τα βράδια να παλεύω μάταια να κοιμηθώ. Από διάθεση πετούσα, αυθορμητισμός στο φουλ αλλά από νεύρα, αφήστε το καλύτερα... Δεν είχα ούτε χρήματα μιας και δεν είχα πληρωθεί και όμως είχα παραγγείλει πράγματα πάνω από 100 ευρώ και ήθελα να αγοράζω ανεξέλεγκτα. Δεν ήμουνα ο εαυτός μου. Και αυτά ήτανε τα πιο λάιτ. Μέχρι να μειώσω δόση και για να μην καταλήξω σε μανία και ψυχιατρείο, πήρα ζάναξ για κάποιες μέρες, και ΚΥΡΙΩΣ για να καταφέρνω να κοιμάμαι. Η αϋπνία τόσων μερών μπορεί να προκαλέσει ακόμα και παραισθήσεις.

Τώρα, κόμμενα όλα. Ποτέ ξανά.
Δεν έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου τσιγάρο, το αλκόολ δεν μ' αρέσει. Οπότε μ' όλα αυτά είχα σιχαθεί τον εαυτό μου.
Κάποιοι οργανισμοί τα σηκώνουν όμως. Οπότε ο καθένας να παρατηρεί καλύτερα τον εαυτό του, πως αντιδράει και ποιές είναι οι γενετικές του προδιαθέσεις.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 20 Ιουν 2018, 01:26

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2018, 18:55
Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιουν 2018, 18:37
Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2018, 18:23
μπαφους, τσιγαρα, αλκοολ, βουνισιο οξυγονο, θαλασσινη αυρα, μουνι, κινδυνο, ανδρεναλινη, πονο, πλευρικα G, καλη φημη, κακη φημη, και πχορουμ.
Το μουνι ή το φορουμ ειναι το πιο βαρετο στη λιστα;
το φορουμ.
:smt005::smt005::smt005:

εθισμένος στην αδρεναλίνη. :lol:Εικόνα

Για την συνέπεια, θα απαντήσω όπως και στο νημα με το ίδιο θέμα στο παλιό πχόρουμ. Ειναι πολύ λίγα αυτα που δεν είχω κάνει. :D
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 20 Ιουν 2018, 01:34

Εχω εθιστει στον Παναθηναικο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης » 20 Ιουν 2018, 01:46

οχι. παλια μονο εκανα 2 πακετα καρελια και εχω αποκοιμηθει μετα απο ποτο στο S-Bahn καμια δεκαρια φορες.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Ιουν 2018, 01:46

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2018, 18:35
blackpaint έγραψε:
19 Ιουν 2018, 18:32
Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2018, 18:23
μπαφους, τσιγαρα, αλκοολ, βουνισιο οξυγονο, θαλασσινη αυρα, μουνι, κινδυνο, ανδρεναλινη, πονο, πλευρικα G, καλη φημη, κακη φημη, και πχορουμ.
καφε οχι ;
δεν ειναι εθιστικος.
εννοείται πως είναι!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 20 Ιουν 2018, 01:59

under έγραψε:
20 Ιουν 2018, 01:34
Εχω εθιστει στον Παναθηναικο.
Χόρτο μαγικό - πρσοφέρει απίστευτες συγκινήσεις!!

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 20 Ιουν 2018, 10:09

Όσοι είχαν κάνει πειραματισμούς με τη ντάτουρα σήμερα έχουν πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 20 Ιουν 2018, 11:23

Χουργιατς έγραψε:
18 Ιουν 2018, 14:26
gassim έγραψε:
17 Ιουν 2018, 21:17
Χουργιατς έγραψε:
17 Ιουν 2018, 14:50
Άσχετο
Το ίντερνετ δεν είναι σα ναρκωτικό;
οχι δεν είναι σαν ναρκωτικό. Δεν βλέπω την σχέση.

Για κόψτο :oops:
Και η δουλειά και το φαγητό και η διασκέδαση και το σεξ.
Για κόψ'τα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 20 Ιουν 2018, 17:39

casper quantum έγραψε:
20 Ιουν 2018, 00:19
Πριν τα αντικαταθλιπτικά είχα πάρει ζάναξ 3ις μετρημένες φορές και μέχρι την δόση των 0.5 mg. Με τα φάρμακα είχα φτάσει στην υπομανία, μια πολύυυ ευχάριστη (και πρωτόγνωρη) κατάσταση ΓΙΑ ΜΕΝΑ που όμως κλινικά είναι επικίνδυνη και θα πρέπει αμέσως να μειώσεις δόση. Υπήρχε περίοδος που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ 3ις μετρημένες μέρες, να ήμουνα κανονικά στο πόδι όλη μέρα, να μην κουράζομαι καθόλου και τα βράδια να παλεύω μάταια να κοιμηθώ. Από διάθεση πετούσα, αυθορμητισμός στο φουλ αλλά από νεύρα, αφήστε το καλύτερα... Δεν είχα ούτε χρήματα μιας και δεν είχα πληρωθεί και όμως είχα παραγγείλει πράγματα πάνω από 100 ευρώ και ήθελα να αγοράζω ανεξέλεγκτα. Δεν ήμουνα ο εαυτός μου. Και αυτά ήτανε τα πιο λάιτ. Μέχρι να μειώσω δόση και για να μην καταλήξω σε μανία και ψυχιατρείο, πήρα ζάναξ για κάποιες μέρες, και ΚΥΡΙΩΣ για να καταφέρνω να κοιμάμαι. Η αϋπνία τόσων μερών μπορεί να προκαλέσει ακόμα και παραισθήσεις.

Τώρα, κόμμενα όλα. Ποτέ ξανά.
Δεν έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου τσιγάρο, το αλκόολ δεν μ' αρέσει. Οπότε μ' όλα αυτά είχα σιχαθεί τον εαυτό μου.
Κάποιοι οργανισμοί τα σηκώνουν όμως. Οπότε ο καθένας να παρατηρεί καλύτερα τον εαυτό του, πως αντιδράει και ποιές είναι οι γενετικές του προδιαθέσεις.
To ζαναξ το επαιρνα παλια κι εγω για λιγο καιρο μετα απο μια κριση πανικου.Ειχα προβλημα με την υπνηλια.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 20 Ιουν 2018, 18:17

Υδράργυρος έγραψε:
20 Ιουν 2018, 00:05
Και οντως αφηνουν κουσουρια. Υπαρχει κοσμος με μονιμες εγκεφαλικες βλαβες απ αυτα
Αστικοι μυθοι. Εαν εχεις προδιαθεση για ψυχωση ομως, ισως επιταχυνουν την διαδικασια.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 20 Ιουν 2018, 18:26

blackpaint έγραψε:
20 Ιουν 2018, 18:17
Υδράργυρος έγραψε:
Αστικοι μυθοι. Εαν εχεις προδιαθεση για ψυχωση ομως, ισως επιταχυνουν την διαδικασια.
Στην Καλλιθέα πάντως ακόμα συζητάνε για τον τύπο που ψώνισε 4 χαρτάκια, τα έβαλε στην κωλότσεπη, πήγε να παίξει μπάσκετ, ίδρωσε, πέρασαν και τα 4 (!) υποδόρια και ακόμα νομίζει ότι είναι πορτοκάλι :)
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 20 Ιουν 2018, 18:33

Beria έγραψε:
20 Ιουν 2018, 18:26
blackpaint έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:
Στην Καλλιθέα πάντως ακόμα συζητάνε για τον τύπο που ψώνισε 4 χαρτάκια, τα έβαλε στην κωλότσεπη, πήγε να παίξει μπάσκετ, ίδρωσε, πέρασαν και τα 4 (!) υποδόρια και ακόμα νομίζει ότι είναι πορτοκάλι :)
4χ100(το πολυ) εκατομυριοστα του γραμμαριου του δωσαν τετοιο τριπ; Και χωρις απορροφηση απο καποια βλενογονο; Απο που ψωνισε, απο το χημειο της CIA;

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 20 Ιουν 2018, 18:40

blackpaint έγραψε:
20 Ιουν 2018, 18:33
Beria έγραψε:
20 Ιουν 2018, 18:26
blackpaint έγραψε:

4χ100(το πολυ) εκατομυριοστα του γραμμαριου του δωσαν τετοιο τριπ; Και χωρις απορροφηση απο καποια βλενογονο; Απο που ψωνισε, απο το χημειο της CIA;
:lol::smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών