Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 18:55το φορουμ.
εννοείται πως είναι!
Χόρτο μαγικό - πρσοφέρει απίστευτες συγκινήσεις!!
Και η δουλειά και το φαγητό και η διασκέδαση και το σεξ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
To ζαναξ το επαιρνα παλια κι εγω για λιγο καιρο μετα απο μια κριση πανικου.Ειχα προβλημα με την υπνηλια.casper quantum έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 00:19Πριν τα αντικαταθλιπτικά είχα πάρει ζάναξ 3ις μετρημένες φορές και μέχρι την δόση των 0.5 mg. Με τα φάρμακα είχα φτάσει στην υπομανία, μια πολύυυ ευχάριστη (και πρωτόγνωρη) κατάσταση ΓΙΑ ΜΕΝΑ που όμως κλινικά είναι επικίνδυνη και θα πρέπει αμέσως να μειώσεις δόση. Υπήρχε περίοδος που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ 3ις μετρημένες μέρες, να ήμουνα κανονικά στο πόδι όλη μέρα, να μην κουράζομαι καθόλου και τα βράδια να παλεύω μάταια να κοιμηθώ. Από διάθεση πετούσα, αυθορμητισμός στο φουλ αλλά από νεύρα, αφήστε το καλύτερα... Δεν είχα ούτε χρήματα μιας και δεν είχα πληρωθεί και όμως είχα παραγγείλει πράγματα πάνω από 100 ευρώ και ήθελα να αγοράζω ανεξέλεγκτα. Δεν ήμουνα ο εαυτός μου. Και αυτά ήτανε τα πιο λάιτ. Μέχρι να μειώσω δόση και για να μην καταλήξω σε μανία και ψυχιατρείο, πήρα ζάναξ για κάποιες μέρες, και ΚΥΡΙΩΣ για να καταφέρνω να κοιμάμαι. Η αϋπνία τόσων μερών μπορεί να προκαλέσει ακόμα και παραισθήσεις.
Τώρα, κόμμενα όλα. Ποτέ ξανά.
Δεν έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου τσιγάρο, το αλκόολ δεν μ' αρέσει. Οπότε μ' όλα αυτά είχα σιχαθεί τον εαυτό μου.
Κάποιοι οργανισμοί τα σηκώνουν όμως. Οπότε ο καθένας να παρατηρεί καλύτερα τον εαυτό του, πως αντιδράει και ποιές είναι οι γενετικές του προδιαθέσεις.
Αστικοι μυθοι. Εαν εχεις προδιαθεση για ψυχωση ομως, ισως επιταχυνουν την διαδικασια.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 00:05Λες το LSD τα λεγομενα τριπακια.
Και οντως αφηνουν κουσουρια. Υπαρχει κοσμος με μονιμες εγκεφαλικες βλαβες απ αυτα
Στην Καλλιθέα πάντως ακόμα συζητάνε για τον τύπο που ψώνισε 4 χαρτάκια, τα έβαλε στην κωλότσεπη, πήγε να παίξει μπάσκετ, ίδρωσε, πέρασαν και τα 4 (!) υποδόρια και ακόμα νομίζει ότι είναι πορτοκάλιblackpaint έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 18:17Αστικοι μυθοι. Εαν εχεις προδιαθεση για ψυχωση ομως, ισως επιταχυνουν την διαδικασια.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 00:05Λες το LSD τα λεγομενα τριπακια.
Και οντως αφηνουν κουσουρια. Υπαρχει κοσμος με μονιμες εγκεφαλικες βλαβες απ αυτα
4χ100(το πολυ) εκατομυριοστα του γραμμαριου του δωσαν τετοιο τριπ; Και χωρις απορροφηση απο καποια βλενογονο; Απο που ψωνισε, απο το χημειο της CIA;Beria έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 18:26Στην Καλλιθέα πάντως ακόμα συζητάνε για τον τύπο που ψώνισε 4 χαρτάκια, τα έβαλε στην κωλότσεπη, πήγε να παίξει μπάσκετ, ίδρωσε, πέρασαν και τα 4 (!) υποδόρια και ακόμα νομίζει ότι είναι πορτοκάλιblackpaint έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 18:17Αστικοι μυθοι. Εαν εχεις προδιαθεση για ψυχωση ομως, ισως επιταχυνουν την διαδικασια.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 00:05Λες το LSD τα λεγομενα τριπακια.
blackpaint έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 18:334χ100(το πολυ) εκατομυριοστα του γραμμαριου του δωσαν τετοιο τριπ; Και χωρις απορροφηση απο καποια βλενογονο; Απο που ψωνισε, απο το χημειο της CIA;Beria έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 18:26Στην Καλλιθέα πάντως ακόμα συζητάνε για τον τύπο που ψώνισε 4 χαρτάκια, τα έβαλε στην κωλότσεπη, πήγε να παίξει μπάσκετ, ίδρωσε, πέρασαν και τα 4 (!) υποδόρια και ακόμα νομίζει ότι είναι πορτοκάλιblackpaint έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 18:17
Αστικοι μυθοι. Εαν εχεις προδιαθεση για ψυχωση ομως, ισως επιταχυνουν την διαδικασια.