Εντελώς...ksk έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 15:43Πάει;Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 12:44Έχω ένα κτηματάκι 1 στρέμμα κοντά (αγροτεμάχιο το λες) στο Οβριόκαστρο Κερατέας...
Το είχα γεμίσει νεόφυτα δεντράκια κι έλεγα να πάω και κοτούλες και διάφορα οικόσιτα!
Ευτυχώς δεν πρόλαβα...πάει το κτηματάκι...
Πάει το κτηματάκι μου...
- Veni Vidi Vici
Re: Πάει το κτηματάκι μου...
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Δεν είσαι κακός...καταλαβαίνω τι λες αλλά δυστυχώς δεν έχω φωτό να σου δείξω! Ούτε βελόνα δεν υπήρχε στο κτηματάκι (δεν υπήρχαν πεύκα άλλωστε), καθαρισμένο, διαχωρισμένο και δεντράκια ασβεστωμένα! Αλλά ήταν τέτοια η λαίλαπα που αρπάζανε από τις κορφές!Green Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 15:53Φίλε δεν σε ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ στο phorum αλλά θα γίνω κακός. Αρκετές φορές έχει φτάσει φωτιά στα χωράφια μας στο χωρίο αλλά ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερε να μπει μέσα, όχι γιατί την σβήναμε αλλά γιατί δεν μπορούσε. Όταν έχεις δεντροκαλλιέργειες είναι πολύ εύκολο να καθαρίσεις τα ξερόχορτα νωρίς τον Ιούνιο αφού χωρίς αυτά φωτιά δεν ζει.
Κατά τ' άλλα, σίγουρα κρίμα...
Τέλος πάντων...θα το ξαναφτάξουμε...όλα καλά.
Αlea jacta est
Ο ορισμός της μικροαστίλας.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 12:44Έχω ένα κτηματάκι 1 στρέμμα κοντά (αγροτεμάχιο το λες) στο Οβριόκαστρο Κερατέας...
Το είχα γεμίσει νεόφυτα δεντράκια κι έλεγα να πάω και κοτούλες και διάφορα οικόσιτα!

Καλό κουράγιο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- kongrosian
o προ καπιταλισμού ημιαυτόνομος χωρικός είναι αυτό.xioni έγραψε: ↑19 Αύγ 2021, 14:44Ο ορισμός της μικροαστίλας.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 12:44Έχω ένα κτηματάκι 1 στρέμμα κοντά (αγροτεμάχιο το λες) στο Οβριόκαστρο Κερατέας...
- Veni Vidi Vici
Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς οι μικροαστοί και φυτεύουμε κάνα δένδρο σε αντίθεση με εσάς τους επαναστάτες που τα καίτε!xioni έγραψε: ↑19 Αύγ 2021, 14:44Ο ορισμός της μικροαστίλας.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 12:44Έχω ένα κτηματάκι 1 στρέμμα κοντά (αγροτεμάχιο το λες) στο Οβριόκαστρο Κερατέας...
Από χριστουγεννιάτικα μέχρι δάση...
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Ναι ρε Λούγκο...
Νάσαι καλά ρε Γιόκχι...θα τα ξαναφτιάξουμε...
Αlea jacta est
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Να είσαι γερος να το ξαναφτιαξεις ετσι όπως το θελεις... Καθε δέντρο εχει ζωη μεσα του, κρίμα.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑19 Αύγ 2021, 14:32Εντελώς...ksk έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 15:43Πάει;Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 12:44Έχω ένα κτηματάκι 1 στρέμμα κοντά (αγροτεμάχιο το λες) στο Οβριόκαστρο Κερατέας...
Παρατηρητής...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι να πω, δεν το έχω δει ποτέ αλλά ίσως αν είναι στενό το κτήμα και έχει στα σύνορα πολλή καύσιμη ύλη να μπορεί να το καταστρέψει γύρω γύρω. Κάηκαν στάχτη ή ξεράθηκαν τα φύλλα από την θερμότητα (αυτό που καφετιάζουν); Αν είναι το δεύτερο είναι πολύ πιθανό να ξαναρίξουν. Δεν ξέρω, δεν είμαι εκεί αλλά τσέκαρέ τα και ίσως να μην πρέπει να τα ξεγράψεις και να τα βοηθήσεις με κανένα πότισμα. Τα περισσότερα δέντρα έχουν την ικανότητα να αναγεννώνται από τον κορμό και τα κλαδιά (κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ με τα πεύκα).Veni Vidi Vici έγραψε: ↑19 Αύγ 2021, 14:39Δεν είσαι κακός...καταλαβαίνω τι λες αλλά δυστυχώς δεν έχω φωτό να σου δείξω! Ούτε βελόνα δεν υπήρχε στο κτηματάκι (δεν υπήρχαν πεύκα άλλωστε), καθαρισμένο, διαχωρισμένο και δεντράκια ασβεστωμένα! Αλλά ήταν τέτοια η λαίλαπα που αρπάζανε από τις κορφές!Green Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 15:53Φίλε δεν σε ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ στο phorum αλλά θα γίνω κακός. Αρκετές φορές έχει φτάσει φωτιά στα χωράφια μας στο χωρίο αλλά ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερε να μπει μέσα, όχι γιατί την σβήναμε αλλά γιατί δεν μπορούσε. Όταν έχεις δεντροκαλλιέργειες είναι πολύ εύκολο να καθαρίσεις τα ξερόχορτα νωρίς τον Ιούνιο αφού χωρίς αυτά φωτιά δεν ζει.
Κατά τ' άλλα, σίγουρα κρίμα...
Τέλος πάντων...θα το ξαναφτάξουμε...όλα καλά.
Όταν λέω ότι ζέχνεις μικροαστίλα ξέρω τι λέω.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑19 Αύγ 2021, 18:40Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς οι μικροαστοί και φυτεύουμε κάνα δένδρο σε αντίθεση με εσάς τους επαναστάτες που τα καίτε!xioni έγραψε: ↑19 Αύγ 2021, 14:44Ο ορισμός της μικροαστίλας.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 12:44Έχω ένα κτηματάκι 1 στρέμμα κοντά (αγροτεμάχιο το λες) στο Οβριόκαστρο Κερατέας...
Από χριστουγεννιάτικα μέχρι δάση...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 4315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
11 Μαρ 2025, 17:19
-
-
Νέα δημοσίευση Σας πάει ΤΡΟΛΛΕΫ το ποντκαστάκι.
από Kauldron » 27 Μάιος 2024, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Μάιος 2024, 00:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι παει να πει αμελια ανηλικου ?
από jackie Daniels » 19 Ιαν 2025, 14:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
19 Ιαν 2025, 14:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ωρα της πτωσης και των ευθυνων.- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
από Frappezitis » 02 Φεβ 2025, 12:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-