Αφιερώσεις
Re: Αφιερώσεις
klama 

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
SpoilerShow
Yochanan, έχει και καλλίτερα αλλά δεν στα βάζω για να σε εθίσω σγα σγα. Α ναι, η πρώτη φορά είναι τζάμπα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τανεφραμουρεεεεεεεε 

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Dwarven Blacksmith
Τα έχω δει αυτά και άλλα παρόμοια, ο Βαρουφ ανήκει γενικά στην pro-multipolar αριστερά, μειοψηφική στην Δύση αλλά έχει ένα niche κοινό. Είναι κοντά και με τον Κόρμπυν τον οποίο συμπαθώ. Γενικά αποφεύγω να τον κρίνω συνολικά, διαχωρίζοντας τις θέσεις που έχει online από την καριέρα του ως πολιτικός στην Ελλάδα. Δεν θεωρώ ότι και ο ίδιος μπορεί να τα συμβιβάσει όλα.sys3x έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 16:22SpoilerShowDwarven Blacksmith, κι αν σου είναι εύκολο ένα μικρό σχόλιο. Παρακαλώ.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σωραίος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 17:43Τα έχω δει αυτά και άλλα παρόμοια, ο Βαρουφ ανήκει γενικά στην pro-multipolar αριστερά, μειοψηφική στην Δύση αλλά έχει ένα niche κοινό. Είναι κοντά και με τον Κόρμπυν τον οποίο συμπαθώ. Γενικά αποφεύγω να τον κρίνω συνολικά, διαχωρίζοντας τις θέσεις που έχει online από την καριέρα του ως πολιτικός στην Ελλάδα. Δεν θεωρώ ότι και ο ίδιος μπορεί να τα συμβιβάσει όλα.sys3x έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 16:22SpoilerShowDwarven Blacksmith, κι αν σου είναι εύκολο ένα μικρό σχόλιο. Παρακαλώ.
.
.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
.
.