Παπαρα στην σαλάτα δεν κάνεις; Τι είσαι γκέις;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 18:58Δεν μου αρέσει το λάδι. Με αηδιάζει, μου χαλάει το φαγητό. Υπάρχει κανείς άλλος που να με νιώθει; Παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ.
Ελιές τρώω.

Παπαρα στην σαλάτα δεν κάνεις; Τι είσαι γκέις;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 18:58Δεν μου αρέσει το λάδι. Με αηδιάζει, μου χαλάει το φαγητό. Υπάρχει κανείς άλλος που να με νιώθει; Παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ.
Ελιές τρώω.
Και εγώ ελπίζω να είναι καλό φετος.Αλλα από ποιότητα όντως ξέρουμε τι ειναι.
Αυτό είναι η μοναδική αλήθεια που ειπώθηκε στο νήμα από την αντίπερα όχθη. Τα υπόλοιπα φυσικά είναι παπαριές.
hellegennes έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:29
Όταν λες βραβεία σε διαγωνισμούς, εννοείς αυτούς τους διαγωνισμούς που συμμετέχουν 150 άτομα και δίνονται 100 βραβεία;
Μπορεί και να είμαι, μπορεί και όχι. Αυτό όμως δεν έχει σημασία γιατί το παράδειγμά σου είναι άτοπο. Οι υποψήφιοι για βραβείο νόμπελ είναι χιλιάδες και εκπροσωπούν το σύνολο της καλλιτεχνικής ή επιστημονικής παραγωγής. Οι αποδέκτες είναι ως 3. Τα πρώτα 65 χρόνια του θεσμού, προτάθηκαν 18.000 άτομα. Τα λογοτεχνικά νόμπελ εμπεριέχουν άκρως υποκειμενικό στοιχείο. Χώρια που τα νόμπελ δεν είναι βραβεία ποιότητας, είναι βραβεία σημαντικότητας. Δηλαδή δεν υπάρχει ούτε μισό κοινό σημείο με τους διαγωνισμούς που λες εσύ, που κρίνουν υποτίθεται την ποιότητα του λαδιού (μούσια) και στα οποία βραβεύεται το 80% των συμμετεχόντων, που εκπροσωπούν το 0,0001% των παραγωγών.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:42Ναι και οταν λεω νομπελ εννοω αυτα που συμμετεχουν καμια 50 ποιητες ,αποφασιζουν λιγοι για το ποιος θα το παρει και δεν εχουν συμπεριλαβει ποτε κανενα ποιημα σου.
Αρα μπορει αν εισαι καλυτερος και απο τον Σεφερη και απο τον Ελυτη
Δεν ξέρω. Δεν είσαι στην όχθη του Γιαννόπουλου;
Επίσης, δεν ξέρεις αν έχω προταθεί ποτέ για νόμπελ και απαγορεύεται να ανακοινωθεί αν δεν περάσουν 50 χρόνια από το έτος υποψηφιότητας. Οπότε πώς είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:42Ναι και οταν λεω νομπελ εννοω αυτα που συμμετεχουν καμια 50 ποιητες ,αποφασιζουν λιγοι για το ποιος θα το παρει και δεν εχουν συμπεριλαβει ποτε κανενα ποιημα σου.
Σου έχω δώσει τόσο πολύ την εντύπωση ατόμου που θα πλήρωνε 30 δολλάρια για να αγοράσει 250ml λάδι συσκευασμένα σε ντίλντο με κιτς αρχαιοελληνική ονομασία;
hellegennes έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:51Μπορεί και να είμαι, μπορεί και όχι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:42Ναι και οταν λεω νομπελ εννοω αυτα που συμμετεχουν καμια 50 ποιητες ,αποφασιζουν λιγοι για το ποιος θα το παρει και δεν εχουν συμπεριλαβει ποτε κανενα ποιημα σου.
Σιγά μην τα πληρώνει ο Γιαννόπουλος, που υπερασπίζεται τα Lidl σαν να είναι παιδιά του. Καταρχήν άτομο που κάνει μεσογειακή δίαιτα δεν μπορεί να την βγάζει με 250 ml λάδι. Όλα τα μεσογειακά φαγητά απαιτούν ελαιόλαδο. Αυτό δεν σημαίνει να πνιγούν στο λάδι, απεχθάνομαι το πολύ λιπαρό φαγητό. Αλλά δεν υπάρχει ελληνικό πιάτο χωρίς ελαιόλαδο, ωμό ή μη, οπότε 250ml και 30 ευρώ απλά δεν...foscilis έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:55Σου έχω δώσει τόσο πολύ την εντύπωση ατόμου που θα πλήρωνε 30 δολλάρια για να αγοράσει 250ml λάδι συσκευασμένα σε ντίλντο με κιτς αρχαιοελληνική ονομασία;
Πες το διαισθησηhellegennes έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:54Επίσης, δεν ξέρεις αν έχω προταθεί ποτέ για νόμπελ και απαγορεύεται να ανακοινωθεί αν δεν περάσουν 50 χρόνια από το έτος υποψηφιότητας. Οπότε πώς είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες;
Αν σταματούσες το προσβλητικό, υπεράνω και αλήτικο υφάκι, εσύ θα κέρδιζες.