Στο σπιτικό μου!! Οι επιθυμίες μου είναι διαταγές!!!! Παραδοσιακά και πατριαρχικά!!!
Έχετε κάποιον τίτλο Ευγενείας;
Re: Έχετε κάποιον τίτλο Ευγενείας;
Το KTM Duke που έχω καβαλήσει, μετράει, τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κράτησε το Duke, ( και τον τίτλο του Δούκα..), εγώ θέλω το 950, LC8 Adventure.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Communio Sancta
Εγώ έχω τίτλο του Μεγάλου Καράμπαμπα. Υπάρχει Υποκαράμπαμπας, Αντικαράμπαμπας, Καράμπαμπας, Αρχικαράμπαμπας, και Μέγας Καράμπαμπας. Στο τέλος σου δίνουν οι άλλοι Καράμπαμπες με 10 ψήφους τον τιμητικό τίτλο του Αρχιραβίνου Καράμπαμπα αν είσαι Εβραίος, του Μουφτή Καράμπαμπα αν είσαι μουσουλμάνος, του Πάπα Καράμπαμπα, του Αρχιποιμένα Καράμπαμπα, και του Οικουμενικού Καράμπαμπα, ανάλογα με την Εκκλησία στην οποία ανήκεις, ενώ για τους δωδεκαθεϊστάς έχουμε τον Ημίθεο Καράμπαμπα. Μόνο ένας Καράμπαμπας με βαθμό τουλάχιστον Καράμπαμπα μπορεί να χειροτονίσει νεοφώτιστο Υποκαράμπαμπα. Τους βαθμούς κατακτάς με αποδεδειγμένα επιτεύγματα καραμπαμπισμού, κι εγκρίνονται από 3 καράμπαμπες ανεξαρτήτως βαθμού.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Υπάρχει Μείζων και Υπερτελης Σύνοδος Καραμπαμπισμου?Communio Sancta έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 23:20Εγώ έχω τίτλο του Μεγάλου Καράμπαμπα. Υπάρχει Υποκαράμπαμπας, Αντικαράμπαμπας, Καράμπαμπας, Αρχικαράμπαμπας, και Μέγας Καράμπαμπας. Στο τέλος σου δίνουν οι άλλοι Καράμπαμπες με 10 ψήφους τον τιμητικό τίτλο του Αρχιραβίνου Καράμπαμπα αν είσαι Εβραίος, του Μουφτή Καράμπαμπα αν είσαι μουσουλμάνος, του Πάπα Καράμπαμπα, του Αρχιποιμένα Καράμπαμπα, και του Οικουμενικού Καράμπαμπα, ανάλογα με την Εκκλησία στην οποία ανήκεις, ενώ για τους δωδεκαθεϊστάς έχουμε τον Ημίθεο Καράμπαμπα. Μόνο ένας Καράμπαμπας με βαθμό τουλάχιστον Καράμπαμπα μπορεί να χειροτονίσει νεοφώτιστο Υποκαράμπαμπα. Τους βαθμούς κατακτάς με αποδεδειγμένα επιτεύγματα καραμπαμπισμού, κι εγκρίνονται από 3 καράμπαμπες ανεξαρτήτως βαθμού.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Communio Sancta
Δεν έχουμε εδώ και καιρό μια Σύνοδο, και τη χρειαζόμαστε για να ληφθούν και συνοδικές αποφάσεις, σε οικουμενικό επίπεδο. Θα πρέπει να συγκροτηθεί μια επιτροπή από Καράμπαμπες, και να ορίσουμε τις προϋποθέσεις. Ίσως σε μάζωξη με μπολωναίζ.George_V έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 23:42Υπάρχει Μείζων και Υπερτελης Σύνοδος Καραμπαμπισμου?Communio Sancta έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 23:20Εγώ έχω τίτλο του Μεγάλου Καράμπαμπα. Υπάρχει Υποκαράμπαμπας, Αντικαράμπαμπας, Καράμπαμπας, Αρχικαράμπαμπας, και Μέγας Καράμπαμπας. Στο τέλος σου δίνουν οι άλλοι Καράμπαμπες με 10 ψήφους τον τιμητικό τίτλο του Αρχιραβίνου Καράμπαμπα αν είσαι Εβραίος, του Μουφτή Καράμπαμπα αν είσαι μουσουλμάνος, του Πάπα Καράμπαμπα, του Αρχιποιμένα Καράμπαμπα, και του Οικουμενικού Καράμπαμπα, ανάλογα με την Εκκλησία στην οποία ανήκεις, ενώ για τους δωδεκαθεϊστάς έχουμε τον Ημίθεο Καράμπαμπα. Μόνο ένας Καράμπαμπας με βαθμό τουλάχιστον Καράμπαμπα μπορεί να χειροτονίσει νεοφώτιστο Υποκαράμπαμπα. Τους βαθμούς κατακτάς με αποδεδειγμένα επιτεύγματα καραμπαμπισμού, κι εγκρίνονται από 3 καράμπαμπες ανεξαρτήτως βαθμού.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
-
Κόμης της Μαστοζυμασίας και όλων των υπορειών.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε προσκαλέσει ποτέ κάποιον από την πραγματική σας ζωή σ'αυτόν τον ιστότοπο;
από Εκτωρ » 07 Οκτ 2023, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 856 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
15 Οκτ 2023, 21:00
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
16 Οκτ 2023, 00:16
-
- 56 Απαντήσεις
- 3178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
20 Ιαν 2024, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-